دوستان آیا علافه ای به هک این بازی دارید!!!!
مثلا ساخت لباس یا skin بدن ویا کاغذ دیواری وتابلوی نقاشی و غیره
ببخشید همش به خاطر اون برنامه ی pdf بود......... قاطی کرده بود
میخواید سالمشو بذارم
بازم شرمنده![]()
دوستان آیا علافه ای به هک این بازی دارید!!!!
ببخشید همش به خاطر اون برنامه ی pdf بود......... قاطی کرده بود
میخواید سالمشو بذارم
بازم شرمنده![]()
نیکی و پرسش...!!!
100درصد....
منم خیلی دوست دارم از اینکارا ... توی GTA Vice City می شد بری قیافه یارو رو عوض بکنی ... یه فایل تصویری بود ، مثلا کلش رو که سیاه می کردی کل آدمت هم سیاه میشد ... این چجوری میشه لباس طراحی کرد ؟ توی خود سایت سیمز 3 هم لباس هایی هست که افراد عادی درست کردند ...
ممنونم...
درسته ...فکر می کنم همین باشه ... چون همونطور که گفتین ازم پول گرفت ولی من شغلم مربی تیم فوتبالم ... حتما" برای بازی هایی که در هفته داریم تبلیغ می کنه !!!
من خیلی دوست دارم خودم هم بتونم از این چیزا بسازم ولی کار کردن با برنامه اش رو اصلا" بلد نیستم !!!!دوستان آیا علافه ای به هک این بازی دارید!!!!
پس اینم برنامه ساخت Pattern
با فرمت Sims3Pack
خودتون بسازید و خودتون به بازی اضافه کنید از طریق لانچر>>>
خیلی گشتم تا پیدا کردم فکر کنم اولین سایت فارسیه که برنامه اضافات برای سیمز 3 میذاره......خودم امتحان کردم سالمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خواستید برنامه ادیت package files رو هم بذارم ....
شاید هم در مورد همون محصلات کشاورزی تبلیغات می کنه ... احتمالا به زودی نتیجه اش معلوم میشه ... شاید توی سایت های کمکی باشه ...
در جواب کل صفحه بگم که اگه میخواهید لباس بسازید باید برنامه اجرای packagefils رو داشته باشید تازه وقتی این فایل هارو اجرا کردید نیاز به برنامه ی ساخت فایل dds داریدبعدشم خیلی سخته باید بگردید یه لباس پیدا کنید بعد روش بسازید
اجرای package files
لینک غیر مستقیم حجم 265 kb
لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلاگین ساخت فایل dds در فتوشاپ حجم 4.27 mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا مباحث مربوط به ویرایش بازی توی انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیها مطرح بشه
ممنون![]()
دوستان هرکی Pattern ساخت بذاره دنلود کنیم ممنون
راستی من خودم تا حالا Pattern سه رنگ تونستم بسازم هرکی چهار رنگشو ساخت خبر بده!!!!!!