تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 506 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست من ماشین شما عزاداره؟ ناله میکنه جیر جیر میکنه.
    در مورد عملکرد ترمزهاش بگین.

فعلا بعد از 400 کیلومتر رانندگی باش میتونم اینارو بگم که این ماشین تو دنده یک میشه گفت اصلا شتاب نداره از پرایدم جا میمونه به به
    دنده 2 بعد از گذشت چند ثانیه ناگهان وحشی میشه شروع میکنه به قورت دادن بقیه البته امروز از یه MVM 530 جا موندم که افسردم هنوز

اما در دنده 2 از دور 3 به بعد تا 4 که دنده رو تعویض میکنم شتاب خوبه تو 3 هم شتاب همونه زیاد مثل دنده دو نمیشه با پدال بازی کرد و شتاب رو تیز و کند کرد .

ولی نسبت به روز اول حس میکنم افت شتاب داره یا شایدم برا من عادی شده نمیدونم !
    ترمز ها هم فعلا دارن عالی عمل میکنن با لاستیکای بارز ارانوس

ولی این شتاب کم دنده 1 واقعا آزار دهنده هست !
    من کپ کردن رو تو این ماشین حس میکنم مثلا شتاب یه جا زیاد میشه یه جا کم که این هم آزار دهنده است بیشتر !
    Last edited by isbn; 24-06-2011 at 23:15.

2. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فعلا بعد از 400 کیلومتر رانندگی باش میتونم اینارو بگم که این ماشین تو دنده یک میشه گفت اصلا شتاب نداره از پرایدم جا میمونه به به
    دنده 2 بعد از گذشت چند ثانیه ناگهان وحشی میشه شروع میکنه به قورت دادن بقیه البته امروز از یه MVM 530 جا موندم که افسردم هنوز

اما در دنده 2 از دور 3 به بعد تا 4 که دنده رو تعویض میکنم شتاب خوبه تو 3 هم شتاب همونه زیاد مثل دنده دو نمیشه با پدال بازی کرد و شتاب رو تیز و کند کرد .

اولا دوست من تا باهاش 1000-2000 تا نرفتی . نبر گارانتی. چون صفره ، ممکنه این صداها بیخودی باشه و بیان آچار بندازن به جون ماشین و بعد بیا درستش کن ، چون اکثرا این نمایندگیا به غیر از سرپرست بقیه چیزی سرشون نمیشه . تا 1000 تا که بری اکثر این صداها از بین میره . اگر نرفت و بعد ها اذیت کرد خوب گارانتی داره میبری نمایندگی .

دوما ، این قضیه شتاب حق با شماست تو همه دنده ها(البت به غیر از 1) تا دور 3000 ماشین مرده است ، وقتی میرسه به 3000 تازه جون میگیره ، نمیدونم چرا!!!!!؟ شاید برای همون تاخیر سوخت رسانی باشه .

مخصوصا دنده 2و3 وقتی میرسی به دور 3000 ، دقیقا انگار توربو زدی ، یه دفعه میکنه

4. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من کپ کردن رو تو این ماشین حس میکنم مثلا شتاب یه جا زیاد میشه یه جا کم که این هم آزار دهنده است بیشتر !

در مورد لاستیک ها حتما اقدام کن.

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوما ، این قضیه شتاب حق با شماست تو همه دنده ها(البت به غیر از 1) تا دور 3000 ماشین مرده است ، وقتی میرسه به 3000 تازه جون میگیره ، نمیدونم چرا!!!!!؟
    این موارد بیشتر مربوط میشه به نمودار قدرت و گشتاور خودرو در دورهای مختلف موتور
    من باب مثال برای خودرو های بنزینی بیشترین قدرت معمولا در دور های بیشنه بدست میاد و بیشترین گشتاور هم در دورهای 3000 تا 4500
    برای خودرو های دیزل هم بیشینه قدرت در دورهای 3000 تا 4000 بدست میاد و بیشترین گشتاور هم در دور موتور 1500 تا 2500

پس بدیهی هست که بیشترین شتاب خودرو های بنزینی از دور موتور 3000 به بعد شروع میشه و برای خودرو های دیزل هم از دور موتور 2500

8. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوما ، این قضیه شتاب حق با شماست تو همه دنده ها(البت به غیر از 1) تا دور 3000 ماشین مرده است ، وقتی میرسه به 3000 تازه جون میگیره ، نمیدونم چرا!!!!!؟ شاید برای همون تاخیر سوخت رسانی باشه .
    برای اینکه سوخت رو هم کم کنند اینکار رو از همون سال 83 به بعد انجام دادند که ماشین هم کمتر وحشی باشه و هم زیاد بهتون حال نده ...

ما هم با یکی از دوستان تیپ 2 داشت از پراید بد جور جا موندیم و نتونستیم بگیرمش بیشتر بریا این هست که ecu جدید که 7.4.5 هست به نوع رانندگی شما عادت می کنه و وقتی اروم میرونی خیلی طول میکشه تا خودش رو پیدا کنه و ماشینت سر حال بیاد.
    اما در مورد شتاب باید بگم اگر یکم روی ماشینت کار کنی خیلی بهتر میشه یعنی اگر من جای تو بودم حتما این کار رو می کردم.
    اول کار یک پدال 5 سیمه وصل می کردم که همه از کارایش با خبر هستند
    و بعدش یک سوپر چیپ که ماشین دیگه کپ کردن رو از ذهنش بیرون کنه.
    اگر اینکار رو بکنید تازه ماشینتن میشه 206 تیپ 5 مدل 83 .. خیلی جاها سر این ها بحث شده ...
    کلا 206 ها از سال 83 به بعد یکم کند تر شدند که باید خودت یکم خرجش کنی ..
    اگه اون 2 کار رو انجام بدی مطمعا باش خیلی تاثیر داره توی ماشینت.

10. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب امروز ماشین رو بردم نمایندگی یارو حرف شما رو زد گفت فعلا به صدا ها گیر نده !
    اما مشکل چک موتور و روشن شدن آچار رو با دیاگ برطرف کرد !

کشش ماشین هم بعد از دیاگ بهتر شد

اما از هرچه بگذریم برای شتاپ پدال 5 سیمه از واجبات هست
    این سوپر چیپ که میگید چیه ؟ دستکاری تو ECU ?
    باعث خارج شدن از گارانتی و نمیدونم افزایش مصرف سوخت نمیشه؟
    Last edited by isbn; 25-06-2011 at 11:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

206 اتوماتیک وقتی روی دی می ذارم و اروم بدون گاز حرکت می کنه یه صدای وییییییییییز خیلی اروم شنیده می شه اگه خلاص کنم یا روی پارک بذارم برطرف می شه ، فقط در حالتی شنیده می شه که در D باشه و با دور خیلی پایین موتور حرکت کنه ، صدای برخورد مکانیکی نیست ، صدای لق بودن چیزی هم نیست فقط از جعبه دنده یه صدای ویز شنیده می شه این طبیعی هست ؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

206 اتوماتیک وقتی روی دی می ذارم و اروم بدون گاز حرکت می کنه یه صدای وییییییییییز خیلی اروم شنیده می شه اگه خلاص کنم یا روی پارک بذارم برطرف می شه ، فقط در حالتی شنیده می شه که در D باشه و با دور خیلی پایین موتور حرکت کنه ، صدای برخورد مکانیکی نیست ، صدای لق بودن چیزی هم نیست فقط از جعبه دنده یه صدای ویز شنیده می شه این طبیعی هست ؟
    سلام
    تو یه انجمن دیگه هم خیلی روش بحث شده بود!
    چیز خاصی نیست نگرانش نباش!البته اگه همین صدایی که میگی باشه!

14. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام

من چند روز قبل 206 تیپ 6 از ایران خودرو تحویل گرفتم و قصد دارم رینگ و لاستیک رو عوض کنم چیزی که برام اهمیت بیشتری داره ایمنی ماشین هست و با توجه به اینکه در یک منطقه کوهستانی زندگی میکنم فکر میکنم برای سر نخوردن ماشین روی برف و یخ نیاز به لاستیک پهن داشته باشم
    دوستان چه نوع لاستیک و با چه رینگی پیشنهاد میکنند جایی خوندم برای این شرایط 15/55/195 مناسبه نظر شما چیه؟
    با تشکر

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

با سلام

من چند روز قبل 206 تیپ 6 از ایران خودرو تحویل گرفتم و قصد دارم رینگ و لاستیک رو عوض کنم چیزی که برام اهمیت بیشتری داره ایمنی ماشین هست و با توجه به اینکه در یک منطقه کوهستانی زندگی میکنم فکر میکنم برای سر نخوردن ماشین روی برف و یخ نیاز به لاستیک پهن داشته باشم
    دوستان چه نوع لاستیک و با چه رینگی پیشنهاد میکنند جایی خوندم برای این شرایط 15/55/195 مناسبه نظر شما چیه؟
    با تشکر
    سلام
    اول که رینگ داشتن یا نداشتن زیاد مهم نیست برای برف مهم نوع لاستیک هست!
    سایز 205 هم مناسبه مخصوصا اگه بخواین رینگ هم عوض کنین!
    در ضمن مهمتر از همه نوع لاستیک هست! سعی کنید لاستیکی رو که میخواین انتخاب کنین برین تویه سایت شازندش و گلیش رو انتخاب کنین که مناسب برای فصل زمستان و برف باشه!
    راستی ماشین هم مبارکه

17. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •