تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 380 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون دوست عزیز واس پاسخ شیواتون
    منظرتون از اون تیکه که قرمز کردم چیه؟

امتحان که کردم،متوجه نشدم فرقشونو و اومدم اینجا پرسیدم

خیلی جالبه،من از یه سریال جعلی استفاده میکنم،تا موقعی که آپدیتش نکنم،نمیگه سریال جعلیه!!!!
    one time downloading =====>اما اگه این حالت فعال باشه ، با پایان لیست دانلود دیگه کار تموم میشه و دیگه همونا رو دانلود نمیکنه.

سلام دوست من خواهش میکنم...

منظورم اینه که وقتی شما روی این حالت هستین و یک صف دارین ، به محض اینکه صف تموم شد دیگه کار تمومه و دوباره همون صف رو نمیاد از نو دانلود کنه ، کاری که توی حالت periodic synchronization انجام میشه.

سریال جعلی هم اگه دارین ، بهتره که از راهی که امیرجون قبلا گفته بودن برنامه رو محدود کنین تا دیگه به هیچ عنوان نفهمه که سریالش جعلیه.

Take Care

2. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم اینه که وقتی شما روی این حالت هستین و یک صف دارین ، به محض اینکه صف تموم شد دیگه کار تمومه و دوباره همون صف رو نمیاد از نو دانلود کنه ، کاری که توی حالت periodic synchronization انجام میشه.

eeeee
    جدا؟
    یعنی صف دانلود که تموم شد از اول میاد دوباره اون فایلی که دانلود کردرو ،دانلود میکنه!!

سریال جعلی هم اگه دارین ، بهتره که از راهی که امیرجون قبلا گفته بودن برنامه رو محدود کنین تا دیگه به هیچ عنوان نفهمه که سریالش جعلیه.
    نه دوست عزیز،میگم که با اینکه به اینترنت همیشه وصلم اما جز برای آپدیت کردن (که اون با دوباره پسورد زدن حل میشه)بهم واسه سریال جعلی گیری نمیده،برعکس بعضی برنامه ها،کلا idm خیلی دانلود منیجر توپی هس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داداش ممنون اون مشكل حل شد ولي اين eror نميذاره دانلود كنم وقتي دانلود و ميزنم توقسمت status اينو مينويسه dawnloading owner web page to refrensh link address اخطارم اينو ميده
    some sites do not allow requesting the same file twise
    http/1.1 403 forbidden

به سوال ما كسي جواب نميده؟[/QUOTE]
    تو يوتوب ارور ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش ممنون اون مشكل حل شد ولي اين eror نميذاره دانلود كنم وقتي دانلود و ميزنم توقسمت status اينو مينويسه dawnloading owner web page to refrensh link address اخطارم اينو ميده
    some sites do not allow requesting the same file twise
    http/1.1 403 forbidden

به سوال ما كسي جواب نميده؟
    تو يوتوب ارور ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
    عزیزم این فونت مناسب نیس
    شما یکم درشت تر بنویس

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا من یه فایل نزدیک 2 گیگو با IDM داشتم دانلود میکردم و تا 80% هم رفته بود اما چشتون روز بد نبینه
    اول دیگه تو لیست نبود
    بعد چنبار بستن برنامه(از کنار ساعت تو منوبار)بلاخره اومد اما از 0% شروع کرد به دانلود
    آخه چرا اینطو شد؟
    میشه کاریش کرد؟نزدیک 1.5 گیگ دانلود شده بود،حیفه آخه

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام
    آقا من یه فایل نزدیک 2 گیگو با IDM داشتم دانلود میکردم و تا 80% هم رفته بود اما چشتون روز بد نبینه
    اول دیگه تو لیست نبود
    بعد چنبار بستن برنامه(از کنار ساعت تو منوبار)بلاخره اومد اما از 0% شروع کرد به دانلود
    آخه چرا اینطو شد؟
    میشه کاریش کرد؟نزدیک 1.5 گیگ دانلود شده بود،حیفه آخه
    پوشه ی دانلودی مربوط به فایل رو از تو users یا همون doc and settings پوشه application data > IDM کپی کنید دانلود رو از صفر شروع کنید بعدش برید فایل های قبلی رو با فایل های جدید ریپلیس کنید (فقط فایل های دانلود نه لوگ و...)[COLOR="Silver"]
    Last edited by M e i s a m; 17-01-2012 at 08:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پوشه ی دانلودی مربوط به فایل رو از تو users یا همون doc and settings پوشه application data > IDM کپی کنید دانلود رو از صفر شروع کنید بعدش برید فایل های قبلی رو با فایل های جدید ریپلیس کنید (فقط فایل های دانلود نه لوگ و...)
    ببخشید،راستیتش اصلا متوجه نشدم چی گفتی!
    ویندوزمم،7

9. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

14 2 سوال در مورد Internet Download Manager IDM

سلام دوستان
    قطعا و یقینا IDM یکی از بهترین و محبوب ترین دانلود منیجر ها در سراسر دنیا هستش...تو همین فروم هم محبوبیتش کم نیست...
    یه 2-3 تا سوال کوچولو دارم در مورد این کار با این دانلود منیجر

در این مسیر
    Downloads-Options-Downloads
    یه قسمت داره که میشه بهش انتی ویروس معرفی کرد تا فایل رو اسکن کنه...آیا این کار رو بعد از اتمام دانلود میکنه یا در حین دانلود؟؟آیا تاثیری در سرعت دانلود میذاره یا خیر؟؟؟؟توصیه میکنید که بهش معرفی کنم آنتی ویروس یا نه؟؟

اما یه سوال مهم تر:
    در این مسیر:
    Downloads-Options-Connection
    در قسمتی که مشخص کردم تو عکس...

رو چند بذارم؟؟؟16 نهایتش بود...16 بذارم یا رو همون 8 بمونه؟؟دقیقا چیه؟؟لینک دانلود رو به قسمت های مختلف تقسیم میکنه که سریعتر دانلود انجام بشه؟؟ولی چند قسمت باشه بهتره؟؟رو 16 بذارم بده؟؟

راستی...من سرعت اینترنتم مثلا 512 هستش...مثلا...اینطور که سرویس دهنده گفته ما داریم 512 استفاده میکنیم...یه وقت هایی کمتره و یه وقت هایی بیشتر...یعنی ثباتی نداره اصلا...
    رو کدوم یکی تنظیم کنم Connection Type/Speed رو؟؟؟طبق عکسی که بالا گذاشتم تنظیمه الان...
    حالا یه وقت هایی سرعت من بدجوری کمتر از 512 و یه وقتایی بیشتره اشکالی ایجاد نمیکنه؟؟راستی اون عدد مقابلش رو چند بذارم؟؟

ممنونم

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ببخشید،راستیتش اصلا متوجه نشدم چی گفتی!
    ویندوزمم،7
    نمایش پوشه های مخفی رو روشن کن
    برو تو پوشه یوزر خودت و application data > IDM > dwnl data از رو اسم پوشه های اون تو فایلت رو تشخیص بده و توش هر چی فایل پسوند 001 و 002... هست کپی کن ببر بیرون و پوشه رو دیگه پاک کن
    بعدش دانلودت رو از صفر شروع کن در حد 1% بره کافیه متوقفش میکنی میری تو بخش دانلود idm یه پوشه جدید ساخته شده میری توش میبینی از همون فایل های 001 توش هست اونا رو دیلیت کن و فایل های قبلی رو بریز جاشون
    اگر سرورت تغییر نکرده که اسم فایل ها هم لازم نیست تغییر کنه
    موقع دستکاری کردن فایل های فایل های دانلودی idm خود برنامه باید بسته باشه

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پاک شود.............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •