سلام
یه تست کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه تست کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من تازه واردم.
سیستمم پر ویروسه اعم از تروجان وwormکه بعضی قرنطینه هستند.آنتی ویروسمnod32.
اما دو تا ویروسهست که نه قرنطینه میشه نه از بین میره.c/windows/system32/drivers/lsass-win32/autorun.vb.db wormیکی دیگه خمین آدرس فقطlsass.dllهست.
توی قرنطینه هاnew folder.exeتوی درایوdوتویc/system volumeهم همین wormهست تروجان وkrypty.ag trojan.
حالا من چی کار کنم؟
آنتی ویروسم آپدیته.
اطلاعاتم خیلی کمه.اوضاع خیلی بده؟
سلام دوست عزیز
از لطف و مردونگی که کردی خیلی ممنون. درست شد. فقط اگه میشه به چند تا سوال زیر بنده پاسخ بدهید
۱- مشکل سیستمم چی بود یعنی چه نوع ویروسی گرفته بود
۲- این فایلها چی بودند و کار هر کدوم چی بود
ممنون
با سلام
دوستان تو تمام درايو هاي من يه فولدر اومده به نام autorun.inf كه توش چند تا فايل و بيشتر فايلهام هيدن شده .همه راه هايي كه گفتين رو رفتم .بايد چي كار كنم .اين فايلها پاك هم نميشن.cmd جواب نداده .نرم افزار جواب نداده.من تا حالا اين مدل كه فولدر باشه رو نديده بودم لطفا منو راهنمايي كنين.
با تشكر
دوست عزی احتمالا شما برنامه ی usb gaurd رو نصب نکردی؟
این پوشه توسط این نرم افزار ساخته میشه و باعث میشه دیگه فایل اتوران تو درایوهات کپی نشه.خیلی بدرد بخوره
شما هم در مرحله اول این فایل رو تست کن:و بعد نصب نرم افزار مالور بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اپدیت
و فول اسکن
دوستان سلام
مشکل قبلی که داشتم به کمک یکی از دوستان حل شد ولی فقط یکی از اونا!!
قبلا که ویروسی بودم مشکل show/hidden داشتم که با کمک یکی از دوستان این مشکل حل شد ولی هنوز مشکل دوم حل نشده یعنی بعضی از اوقات apereance سیستمم به یکباره از حالت XP به حالت win 2000 تغییر می کنه و دوباره به حالت قبلی بر می گردد و از اینترنتم قطع میشه البته connection Icon واقع در کنار ساعت ویندوزم ناپدید نمی شود وفقط رد وبدل شدن data قطع میشه نشونشم اینه که در پنجره cmd که دستور ping را میزنم ping نمی کنه
ممنون از همه دوستان
اقا دمت گرم با این فایل مشکل چند ماهه من حل شد
الان سیستم کسی ویروس گرفته که ctr+alt+del میزنه ادمین میخواد غیر فعال هستش و show hiddein file میکنه هیچ اتفاقی نمیفته و نمیزاره که نشون بده؟؟؟ با چه برنامه ای میشه پاک کرد؟؟؟
دوست عزیز یه سری به وبلاگ من بزن کامل توضیح دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)