اون بالا ريجستر كي پيدا كردم ولي اگه ميشه جواب سوال دوم و سومم رو بديد...
باز هم ممنونم
اون بالا ريجستر كي پيدا كردم ولي اگه ميشه جواب سوال دوم و سومم رو بديد...
باز هم ممنونم
نسخه های جدید کاسپرسکی همگی حجمی بالای 20 مگابایت دارند برای کسانی که اینترنت پرسرعت ندارند بهترین راه
دانلود آن در کافی نت هایی است که از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند ولی اگر خواستید در خانه دانلود کنید حتما از
دانلود منیجر استفاده کنید تا در صورت قطع اتصال به اینترنت مشکلی پیش نیاید .علت اشکال به وجود امده در آپدیت شما
هم احتمالا استفاده شما از یک کلید باطل شده است یا اینکه به علت آپدیتهای ناقص قبلی دیتابیس آنتی ویروس دچار
مشکل شده است .اگر متن پیغام را بگذارید بهتر می شود نظر داد.
کاسپرسکی گاهی با برنامه های دیگر مشکل پیدا می کند و باعث می شود به طور طبیعی کار خود را انجام ندهند در این
حالت اگر از برنامه مزبور اطمینان دارید می توانید آن را با استفاده از گزینه Add to trusdet zone به لیست برنامه هایی که
کاسپرسکی به آنها اطمینان دارد اضافه کنید تا دیگر کاری به کارشان نداشته باشد . در مورد سوال دیگرتان نمی دانم
منظورتان ویروسهایی است روی هاردتان هستند یا ویروسهایی که احتمال دارد در آینده سیستم را مبتلا کنند .برای مورد
اول عمق اسکن و قدرت هوریستیک و اسکن آنتی روت کیت را روی حداکثر بگذارید .برای مورد دوم قدرت Web-Scan را
روی حداکثر بگذارید و گزینه های سرویس PDM را به طور کامل فعال کنید ( که البته هر دوی آنها باعث بروز عوارضی
می شوند ) در ضمن در هر دو مورد بالا گزینه Potentially Dangerous software را حتما علامت بزنیدو البته آپدیتهای مکرر
هم ( حداقل روزانه ) که دیگر نیازی به گفتن ندارد .
ممنون.... ولي من ويژوال استيدويو رو كه به Add to trusted zone كردم ديگه حالا باز نميشه... يعني وقتي مي خوام برم توي يه صفحه cmd مياد و ميره و برنامه بالا نمياد
سلام
آنتي ويروس رو چه طوري ميشه آبديت دستي کرد؟
ممنون
ببخشید معنی عبارت Add to trusdet zone اینه که برنامه مورد نظر به لیست برنامه های مورد اطمینان کاسپر اضافه بشه (طبق گفته شما) یا اینکه محل برنامه به لیست محلهای خطرناک اضافه بشه(چیزی که من تاحالا فکر میکردم!!)
روی آیکنش توی تسک بار راست کلیک کن و آپدیت را انتخاب کن
trust به معنی اطمینان داشتن - مطمئن بودن است و معنی جمله بالا یعنی اضافه شدن به برنامه های قابل اطمینان
و شما تا به حال اشتباه می کردید
سلام
به این راحتی این که فقط چند ثاتیه طول کشید؟
ممنون
ببخشيد من چرا از آخرين ريجستر كدي كه اينجا لينكش گذاشته شده نمي تونم استفاده كنم؟!
دبل كليك كه مي كنم ارور ميده (بعد از زدن دكمه يس)
بايد آنتي ويروس رو غير فعال كنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)