تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 1045 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

دوست عزيز از راهنمايي جنابعالي متشكرم ولي زماني كه حالت Landscape را انتخاب مي كنم و دكمه پرينت رو ميزنم مدام پنجره save as باز ميشه و ميخواد فايل رو ذخيره كنم و خبري از پرينت گرفتن نيست . ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد

با تشكر
    درود

خوب یکبار Save as کنید و بعد همان سند را دوباره باز کنید و آن را پرینت بگیرید. و نکته خیلی مهمی که من همیشه به دوستان هم می گویم این است که همیشه و همیشه سند ورد و یا سند دیگری را که می خواهید چاپ و پرینت بگیرید تبدیل به سند PDF کنید. و آن سند PDF را چاپ بگیرید. چون هر چی که در PDF مشاهده می کنید. همان چاپ می شود. ولی بعضی مواقع سند ورد با چیزی که مشاهده می کنیم (در موارد کم و در قسمتهای جزئی) و آن چیزی که از دستگاه چاپگر خارج می شود مثل حاشیه و یا چیزی شبیه به این موارد فرق می کند. من به مایکروسافت اعتماد ندارم ولی همیشه به ادوبی اعتماد دارم.

موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

خوب یکبار Save as کنید و بعد همان سند را دوباره باز کنید و آن را پرینت بگیرید. و نکته خیلی مهمی که من همیشه به دوستان هم می گویم این است که همیشه و همیشه سند ورد و یا سند دیگری را که می خواهید چاپ و پرینت بگیرید تبدیل به سند PDF کنید. و آن سند PDF را چاپ بگیرید. چون هر چی که در PDF مشاهده می کنید. همان چاپ می شود. ولی بعضی مواقع سند ورد با چیزی که مشاهده می کنیم (در موارد کم و در قسمتهای جزئی) و آن چیزی که از دستگاه چاپگر خارج می شود مثل حاشیه و یا چیزی شبیه به این موارد فرق می کند. من به مایکروسافت اعتماد ندارم ولی همیشه به ادوبی اعتماد دارم.

موفق باشی
    دوست عزيز از كمك شما خيلي ممنونم . ولي وقتي كه سند سيو شده رو باز ميكنم و ميخوام پرينت بگيرم دوباره پنجره save as باز ميشه و همان سيكل دوباره ادامه پيدا مي كنه ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

با سپاس

داره خودمونی میشه thorough's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست ارجمند جناب wordist آقا اين در در دست بررسي...نتيجه‌اي حاصل شد؟ (سوال در مورد ويرايش درج منابع رو عرض ميكنم)
    ممنون

داره خودمونی میشه seyyedalith's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

چطوری میشه به ورد 2007 فهموند که می خوام از اول صفحه بنویسم نه یک ذره پایین ترش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

موفق باشی
    دوست عزيز ممنونم از راه حل شما . مشكل پرينت نگرفتن از جاي ديگه بود كه حل شد .

با تشكر

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

چطوری میشه به ورد 2007 فهموند که می خوام از اول صفحه بنویسم نه یک ذره پایین ترش.

درود و پست اولتان مبارک

منظورتون دقیق تر بگوئید. اگر آن چیزی که من از سوال کوتاه شما متوجه شدم این هست که حاشیه و Margin نمی خواهید باشد به در قسمت خاکستری خط کش در چپ و راست دوبار سریع کلیک کنید به صفحه Page Setup بروید و در آنجا اندازه ها را می توانید صفر بگذارید و دیگر هیچ حاشیه ای وجود ندارد و البته این عمل فقط برای کار روی مونیتور به کار می رود و برای چاپ چنین کاری نمی کنند که کاری غیر منطقی است و تمام نوشته ها و اصول صفحه آرایی را زیر پا گذاشتن است. البته نمی دانم چه قصدی دارید. ضمنا می توانید فقط حاشیه های قسمتهای Top و Bottom یا بالا و پایین را صفر بگذارید و کرسر در نزدیکترین فاصله صفحه یا ورق شما شروع به تایپ می کند.

موفق باشی
    بدرود

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من دقیقا همون خط کش رو میگم ، توی word 2003 خط کش کنار صفحه بود ولی توی word 2007 هر کاری کردم نیومد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

من دقیقا همون خط کش رو میگم ، توی word 2003 خط کش کنار صفحه بود ولی توی word 2007 هر کاری کردم نیومد
    به سربرگ View بروید و تیک گزینه Ruler را فعال کنید. خط کشها را ظاهر می شوند.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

براي اينكار كافيه دكمه كوچك View Ruler كه بالاي نوار اسكرول مي‌باشد را بزنيد تا خط كش افقي ظاهر شود

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دو تا سوال دیگه:
    1- چطوری سر صفحه درست کنیم؟
    2- چطوری صفحه رو نصف کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •