تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 737 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه profstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض درخواست راهنمایی برای خرید پاترول

سلام دوستان من کمی راهنمایی در مورد خرید نیسان پاترول می خواستم.
    تازگی می خوام یه پاترول بخرم.
    قیمتش بیشتر از 6 تا 7 میلیون نباشه. با این قیمت چه مدلی گیرم میاد. تا حد امکان دو درب بهتره چون بهتر میشه اسپورت کردش.
    یکیشو دیدم مد 69 . موتورش خوب بود. 4 سیلندر.رنگ سفید. 4 تا لاستیک نو اسپورت Dunlope . همراه با گارد استیل جلو. تو دوزی مرتب. سیستم صوتی MP3 . بیمه کامل. با باربند اسکی. میگفت 6میلیون و 800 .
    قیمتش به نظرم کمی زیاد بود ولی مرتب بود.
    نظر شما چیه؟
    در مورد خریدن پاترول اگر راهنمایی دارید بفرمایید.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا پاترول خریدن اشتباهه !!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کلا پاترول خریدن اشتباهه !!
    میشه کمی توضیح بدید. مشکلش به غیر از مصرف بنزینش چیه؟
    آیا تو مدل SAFARI با این قیمتها(6-7 میلیون) چیزی پیدا میشه؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوستان من کمی راهنمایی در مورد خرید نیسان پاترول می خواستم.
    تازگی می خوام یه پاترول بخرم.
    قیمتش بیشتر از 6 تا 7 میلیون نباشه. با این قیمت چه مدلی گیرم میاد. تا حد امکان دو درب بهتره چون بهتر میشه اسپورت کردش.
    یکیشو دیدم مد 69 . موتورش خوب بود. 4 سیلندر.رنگ سفید. 4 تا لاستیک نو اسپورت Dunlope . همراه با گارد استیل جلو. تو دوزی مرتب. سیستم صوتی MP3 . بیمه کامل. با باربند اسکی. میگفت 6میلیون و 800 .
    قیمتش به نظرم کمی زیاد بود ولی مرتب بود.
    نظر شما چیه؟
    در مورد خریدن پاترول اگر راهنمایی دارید بفرمایید.
    در مورد قیمتش متاسفانه اطلاعاتی ندارم. ولی اگه دنبال یک خودروی SUV (همون شاسی بلند خودمون) هستید و زیر 6-7 تومن هم باشه پاترول خوبه.

چون دنبال اسپرت کردن هم هستید، بهتره از همن 2 در استفاده کنید.

و چون مصرف هم این روزا معضل شده، پس 4 سیلند بهتره (ضمن اینکه 6 ها هم قدیمی هستن)

در بین موتور هاشون نوعی موتور هست که به "موتور Z" معروفه و از بقیه محبوب تره.

مدل 69 یکم زیادی قدیمی هست. بگردید، حتما مدل بالاتر هم پیدا می کنید.

5. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

پس به نظر شما این ماشین چند می ارزه؟
    چند بخرم خوبه؟
    ما که ندیدیم و ...

ولی اگه سالم باشه و این کارکرد واقعی باشه، راحت 5.5 میارزه. و حتی 6 هم ...

سلام.اقا من می خوام ماشین بگیرم 10 تا 28 می تونم پول بدم ماشین خوب جوون پسند چی خوبه؟
    اگه واقعا میخوایید راهنمایی بشید بهتره تاپیکی جدا بزنید. و یا در تاپیکی که در همین رنج قیمت بحث شده، سوالتون رو مطرح کنید

ولی خلاصه وار میگم، برای شما گزینه هایی همچون کیا سراتو، هیوندای آوانته، تویوتا یاریس و ... وجود داره.

که بسته به نیاز ها و کاربرد میتونه هر کدوم متمایز بشه.

در صورتی که تاپیک زدید، حتما ذکر کنید که از یک ماشین چه انتظاراتی دارید و برای چه کاری میخوایید و ...

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه کمی توضیح بدید. مشکلش به غیر از مصرف بنزینش چیه؟
    آیا تو مدل SAFARI با این قیمتها(6-7 میلیون) چیزی پیدا میشه؟

اینارو از phalls میزارم !

سلام

امنیتش که مشخصه از جسش ماشین ایمنیه
    مصرفش افتضاح بالاس(20 لیتر در صد کیلومتر)
    راحتی سر نشین که نداره مگر اینکه کمکهاشو گازی کنی یه کم قابل تحمل میشه
    دو درش خدای چپ کردنه از من میشنوی 4 در بگیر
    استهلاکش بالاس در کل ماشین پر خرجیه
    اگر موتور ژاپنی 6 سیلندر تمیز گیرت بیاد خوبه ولی اگر مگا موتور میخوای بگیری آشغاله !!!
    جمع بندی:ببین برای چی این ماشینو میخوای؟اگر بعنوان سواری میخای اشتباه می کنی چون اصلا ماشین سواری نیست
    سلام به شما دوست من.این مطلب عینه واقعیته چون برای خودم اتفاق افتاده و اگر هم الان زندم ممنون خدام.
    اما اصل موضوع اینکه بر خلاف جثه پاترول نه ایمنی داره و نه پایداری و نه هندلینگ و نه هر چیزی که شما از یه ماشین توقع داشته باشید.سال 81 من با این ماشین با سرعت 80 کیلومتر تو بارون سر خوردم به علت اینکه عقب ماشین سریع از تعادل خارج میشه ماشینمون هم مدل 74 و 6 سیلندر و کامل ژاپنی بود حتی چراغ سقفشم ژاپنی خورده بود.ماشین که سر خورد و به لبه های جدول و در نهایت با کله به لبه یه پل خورد آنچنان ضربه ای رو به من وارد کرد که قفسه سینم ، کتف هام مخصوصا" کتف راستم ، دست چپ و بدتر از اون گردنمکه بد ضربه خورد و زانوهام که به زیر فرمان برخورد کرد تمام داغون شد حدودا" یک هفته ای طول کشید تا دردش خوابید تازه کبودیها مشخص شد و ورم زانو و کتف و کمر و ... کلا" داغونم کرد اینرو میگم که بدونید پاترول شاید جثه بزرگی داشته باشه ولی از نظر ارگونومی و حفظ سرنشین بینهایت ضعیفه حتی به جرات میگم ضعیفتر از پژو هستش چون من با اونم تصادف کردم ولی حتی ناخونمم تیر نکشید.پایداری و تعادل بینهایت ضعیفی داره این رو من از تجربه داشتن 5 ساله پاترول (البته پدرم داشت)میگم تکونهای زیادی داره طئریکه چایی نمیتونین راحت توماشین بخورین موتورش بینهایت سروصدا داره ماشینه لشیه(ببخشید دوستان از این لفظ)مصرف سئخت 6 سیلندرش در حدود 26 لیتر در 100 کیلومتره که اگر کولر بگیری این مقدار تا 28 لیترم بالا میره لوازمش گرونه بطوریکه دیسک و صفحه کلاجش اون سال که پدرم عوض کرد 250000 تومن بود و کلاج پروانشم 68000 تومن حالا از این بگیرین تابالا.در کا موتور و گیربکسش همخونی ندارن بهتره برای راندمان بهتر گیربکش رو با گیربکس 5 دنده پاترول سافاری عوض کنن چون هم شتابش بهتر میشه هم مصرفش قیمت گیربکسشم البته سافاریه حدود 600000 تا 700000 هزار تومنه.در کل منصرف بشین خیلی بهتره
    Last edited by امير موسر; 13-10-2008 at 09:41.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اینارو از phalls میزارم !
    سلام

امنیتش که مشخصه از جسش ماشین ایمنیه
    مصرفش افتضاح بالاس(20 لیتر در صد کیلومتر)
    راحتی سر نشین که نداره مگر اینکه کمکهاشو گازی کنی یه کم قابل تحمل میشه
    دو درش خدای چپ کردنه از من میشنوی 4 در بگیر
    استهلاکش بالاس در کل ماشین پر خرجیه
    اگر موتور ژاپنی 6 سیلندر تمیز گیرت بیاد خوبه ولی اگر مگا موتور میخوای بگیری آشغاله !!!
    جمع بندی:ببین برای چی این ماشینو میخوای؟اگر بعنوان سواری میخای اشتباه می کنی چون اصلا ماشین سواری نیست
    سلام به شما دوست من.این مطلب عینه واقعیته چون برای خودم اتفاق افتاده و اگر هم الان زندم ممنون خدام.
    اما اصل موضوع اینکه بر خلاف جثه پاترول نه ایمنی داره و نه پایداری و نه هندلینگ و نه هر چیزی که شما از یه ماشین توقع داشته باشید.سال 81 من با این ماشین با سرعت 80 کیلومتر تو بارون سر خوردم به علت اینکه عقب ماشین سریع از تعادل خارج میشه ماشینمون هم مدل 74 و 6 سیلندر و کامل ژاپنی بود حتی چراغ سقفشم ژاپنی خورده بود.ماشین که سر خورد و به لبه های جدول و در نهایت با کله به لبه یه پل خورد آنچنان ضربه ای رو به من وارد کرد که قفسه سینم ، کتف هام مخصوصا" کتف راستم ، دست چپ و بدتر از اون گردنمکه بد ضربه خورد و زانوهام که به زیر فرمان برخورد کرد تمام داغون شد حدودا" یک هفته ای طول کشید تا دردش خوابید تازه کبودیها مشخص شد و ورم زانو و کتف و کمر و ... کلا" داغونم کرد اینرو میگم که بدونید پاترول شاید جثه بزرگی داشته باشه ولی از نظر ارگونومی و حفظ سرنشین بینهایت ضعیفه حتی به جرات میگم ضعیفتر از پژو هستش چون من با اونم تصادف کردم ولی حتی ناخونمم تیر نکشید.پایداری و تعادل بینهایت ضعیفی داره این رو من از تجربه داشتن 5 ساله پاترول (البته پدرم داشت)میگم تکونهای زیادی داره طئریکه چایی نمیتونین راحت توماشین بخورین موتورش بینهایت سروصدا داره ماشینه لشیه(ببخشید دوستان از این لفظ)مصرف سئخت 6 سیلندرش در حدود 26 لیتر در 100 کیلومتره که اگر کولر بگیری این مقدار تا 28 لیترم بالا میره لوازمش گرونه بطوریکه دیسک و صفحه کلاجش اون سال که پدرم عوض کرد 250000 تومن بود و کلاج پروانشم 68000 تومن حالا از این بگیرین تابالا.در کا موتور و گیربکسش همخونی ندارن بهتره برای راندمان بهتر گیربکش رو با گیربکس 5 دنده پاترول سافاری عوض کنن چون هم شتابش بهتر میشه هم مصرفش قیمت گیربکسشم البته سافاریه حدود 600000 تا 700000 هزار تومنه.در کل منصرف بشین خیلی بهتره
    امیر جان، این یه حقیقت هست که پاترول الا نمیارزه واسه خرید.

ولی حقیقت دیگه هم اینه کا واقعا اینقدر هم بد نیست که توی این دو تا نقل قول اومده.

حالا بذار دوستمون بیاد و بگه برای چی پاترول رو انتخاب کردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینجور که امیر موسر گفت خیلی بده که. با این وصف شاید برم سراغ ماشین دیگه ای. نمی دونم شاید از فکر اینجور ماشینا اومدم بیرون برم سراغ یه دوو سیلو. ولی شنیدم اونهم قطعاتش براحتی گیر نمیاد.
    ولی من پاترول رو برای جاده های خاکی و صحرا و شیب کوهها میخواستم و سرعت و مصرفش زیاد برام مهم نیست.
    Last edited by profstar; 13-10-2008 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اینجور که امیر موسر گفت خیلی بده که. با این وصف شاید برم سراغ ماشین دیگه ای. نمی دونم شاید از فکر اینجور ماشینا اومدم بیرون برم سراغ یه دوو سیلو. ولی شنیدم اونهم قطعاتش براحتی گیر نمیاد.
    ولی من پاترول رو برای جاده های خاکی و صحرا و شیب کوهها میخواستم و سرعت و مصرفش زیاد برام مهم نیست.
    خوب میتونید جیپ کا ام (km) بگیرید). خیلی هم ارزونتر تموم میشه. تازه اگه ماشین دیگه هم دارید میتونید یه لندرور ور بگیری برای کوه و ماشین دیگه رو برای شهر استفاده کنید.

ضمن اینکه ماشین های آمریکایی قدیمی هم برای این کار خوبه. مثلا شورلت یا بیوک. هم ایمنی داره، هم امکانات، هم قدرت، هم همه چی.

دوو سیلو ماشین خیلی خوبیه، هر چند من به شخصه اسپیرو رو ترجیح میدم، ولی برای کوه و دشت زیاد مناسب نیست.

11. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ولی اگه سالم باشه و این کارکرد واقعی باشه، راحت 5.5 میارزه. و حتی 6 هم ...
    ماشین سالم هستش و مقدارکارکردش هم واقعی به نظر شما چند بخرم خوبه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •