چه طور من که چیزی نشنیدم...تو سایت هم که شارژ الکترونیکی مثله سابقه ؟
چه طور من که چیزی نشنیدم...تو سایت هم که شارژ الکترونیکی مثله سابقه ؟
روش محاسبه به همين صورت است نه فقط در صبا نت يا شاتل شما 16 كليو بايت در ثانيه دانلود داري كه ميشه 128 كليو بيت (هر بايت 8 بيت هست)
در ضمن مگر صبا نميگه سرعت بالاتر از 128 رو به خونه نميده
تبریز - سردرود
پیش شماره 420
فعلا که تو تهران سرعت نیومده پایین. من دارم شبی 600 تا 700 مگابایت میگیرم.
با سلام خدمت کاربران محترم،
من امروز صبح رفتم برای صبانت اشتراک گرفتم (یکی از نمایندگی هاش) و حالا باید یه هفته برای نصبش منتظر بمونم. (دلم طاقت نمیاره) البته این رو بگم که من مشهد هستم.
فقط خواستم یه چند سوال در مورد صبا نت و کلاً Adsl بپرسم.
- من 128 با محدودیت 1 ماهه 2گیگ گرفتم. این دو گیگ چطری تموم میشه؟ یعنی هر صفحه ای از سایت ها رو که ببینم از مقدار شارژم تموم میشه و یا اینکه فقط در صورت آپلود یا دانلود از این شارژ کم میشه؟
- اگر با دیدن هر صفحه از سایتی از شارژ کم بشه، می تونید بگید تقریباً در ماه چند صفحه رو می تونم بازدید کنم؟
- صبانت مثل بعضی دیگه از Ispها ویژگی هایی مثل رایگان بودن شبانه و دانلود رایگان شبانه یا از این جور چیزها برای کاربرانش نداره؟
- این قطعه ای که مانع از اشغال شدن خط موقعی که توی اینترنت هستیم (فکر کنم اسمش اسپلینتره؟) روی مودم هست؟ یعنی همونه که از کابل یه سیم بهش وصل میشه و بعد یه سیم به تلفن می خوره و یکی به مودم؟
- چند سوال دیگه هم دارم که فعلاً یادم رفته
خیلی ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید
با تشکر![]()
1. اگر بری سایت ببینی یا داونلود کنی یا آپلود از شارژت کم میشه
2. مقدار شارژ شما 2000000 بایت یا همان 1953 مگ یا 1.9 گیگ است و نمیشه گفت چند صفحه میشه دید چون به خودت بستگی داره که در روز چقدر استفاده کنی چون به طور میانگین برای هرروز 63 مگ است و خودت باید میانگین استفادت رو پیدا کنی من 2 گیگ رو تو 24 روز تموم کده بودم
3. شبا از ساعت 3 الی 7 مجانی است اونم با سرعت حدود 55 کیلو بایت و اگه ساعت 6:44 یک دیسکانکت دستی کنی می تونی تا 7:45 آنلاین بمونی و اگه سروری که ازس داونلود می کنی خوب باشه می تونی 900 مگ داونلود کنی البته روزا سرعت داونلود به 20 کاهش پیدا کرده اما تو وب گردی تاثیری نداره چون 1 دقیقه اول رو 55 تا است
4. اسپیلیتر یا همون نویز گیر رو باید جدا بخری و مارک دلینکش 3.5 است و مانع نویز و اشغال خط میشه
5. منتظر سوال بعدی ام!!!![]()
1 هفته وصل بشه که خوبه من تو تهرانم 2 ماه طول کشید.
1: هر صفحه ای که باز کنی اره کم میشه
2: محاله فقط با باز کردن صفحه و بازدید سایت تو 1 ماه دو گیگت تموم شه.
3:از ساعت 3 تا 7 صبح رایگانه با یوزر پسورد جدا.
4: قاعدتا باید روی مودم باشه اگرم نباشه سه چهار هزار تومن بیشتر نیست.
این که اگه سرعتش مثل صبا باشه خیلی بهتره ...
64 بدون محدودیت 15000 تومان ؟
خیلی عالیه ...
من اگه مراعات نکنم توی یک ماه سه الی چهار تا سرویس دو گیگ باید شارژ کنم ...
دوستان این که صبانت تهدید می کنه ظرف 48 ساعت جمع میکنه واقعیه؟ شما نمونه ای سراغ دارید؟
خب اگر منطقه ای پورت به اندازه کافی باشه بازم سریع جمع میکنن؟
ببین
این شرکت 2 نوع اشتراک داره
1-ECO
ART-2
و رایگان شبانه فقط در سرویس ART هست که سرعتش هم بستگی به اکانتت داره
اینم لیست قیمت ART
ولی توی صبا شبانه 512 هست و فرقی نمی کنه که چه سرویسی گرفته باشی که این خودش مزیتی هست بسیار گرانبها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)