سلام دوستان
من باید یه برنامه بنویسم که خروجی رو به صورت عکس توی یه فایل html ذخیره کنه اما نمیدونم چه طوری خروجی رو به عکس تبدیل کنم تو اینترنت هم گشتم چیزی دستگیرم نشد لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
من باید یه برنامه بنویسم که خروجی رو به صورت عکس توی یه فایل html ذخیره کنه اما نمیدونم چه طوری خروجی رو به عکس تبدیل کنم تو اینترنت هم گشتم چیزی دستگیرم نشد لطفا راهنماییم کنید
Last edited by Asemooni_71; 10-01-2013 at 14:11.
سلام
شرمنده ،من از طريق كامپيوتر دسترسي به اينترنت ندارم و نميتونم برنامه ي شما رو كامپايل كنم.ولي مطمئنم در كامپايلر gcc و borland اين قطعه كد اجرا نخواهد شد.احتمالا با ويژوال نوشتي.چون فرآخواني تابعي كه با pointer كار ميكنه بايد با & باشه..بگذريم.
براي يك آرايه ي پويا بايد از poniter يا همون اشاره گرها استفاده كرد.بايد با پوينتر ها يك آرايه رو شبيه سازي كني .اين كار با كمك تابع malloc در هدر <alloc.h> قابل پياده سازيه..ببينن،آرايه تعدادي حافظه ي پشت سر هم رو براي ما رزرو ميكنه كه بتونيم ر اون اطلاعات روذخيره كنيم و لي قابل گسترش نيست.
در اينجا ما از طريق تابه malloc تعداد حافظه هايي پشت سر هم رو رزرو ميكنيم،با اين تفاوت كه قابل گسترش است.
به اين منظور :
در اينجا ما به تعداد n به اندازه ي int اي حافظه ذخيره كرديم.n در اينجا قابل تغيير است.ميتونيد به جاي int از char نيز استفاده كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي فرآخواني،ميتونيد اون رو هم به همان صورت آرايه و هم به صورت اشاره گر فرآخواني كنيد.براي مثال،عنصر دوم از w رو ميتونيد هم به صورت (1+w)* و هم به صورت [١]w فرآخواني كنيد..
موفق باشيد..
سلام بله با ويژوال استوديو نوشتم تابع malloc رو استاد نگفته و من نميتونم ازش استفاده کنم! از استراکچر هم نميتونم استفاده کنم
گفتم آرايه ی پويا تعريف کنم تا طولش حین اجری برنامه قابل تغيير باشه و بری نام و نام خانودگی هم آرايه ی پويا از استرينگ !
اما برنامه هنگامی که ميخوام نام و نام خوانوادگی رو برای اد کردن اضافه کنم خطا ميده !
برای رفع اين مشکل چه کنم؟
با سپاس از پاسخگويی شما![]()
Last edited by D_felfelak; 10-01-2013 at 20:34.
من توی یک برنامه که نوشتم یک آرایه داریم که هر کدوم از خونه هاش یک عدد هست وقتی میخوام چاپ کنم 48 عدد بالا تر رو چاپ میکنه من هم -=48 گذاشتم .
باید چی کار کنم اگه نخوام -=48 بذارم.
کدتون رو بذارین.
آرایه رو از نوع char تعریف کردین؟
سلام
من یه تویه برنامه C++ یه سوالی داشتم
توی برنامه زیر تا زمانی که عدد مخالف 0 است عدد میگیرد و جمع اعداد و میانگین آنها را چاپ می کند.
در حالت زیر جمع را درست چاپ می کند ولی میانگین درست نیست....
اشکالش کجاست؟#include <cstdlib>
#include <iostream>
using namespace std;
int main(int argc, char *argv[])
{
int jam=0,i=0,a;
double f;
for(i=1;a!=0;i++)
{
cout<<"enter a number";
cin>>a;
jam=jam+a;
}
cout<<jam<<endl;
f=jam/i;
cout<<f<<endl;
system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}
کسی جواب منو نمیده
خواهش میکنم جوابشو بدین اخه به احتمال زیاد تو امتحانم میاد![]()
متغییر جمع و شمارنده هر دو از نوع حیح هستند به خاطر همین حاصل تقسیمشون هم صحیحه
باید از تبدیل صریح استفاده کنید یا اینکه نوع متغییر رو به اعشاری تغییر بدین
عزيز كد شما در هيچ كدام از كامپايلرهاي من اجرا نشد .
تا اونجايي كه بنده ميدونم (احتمالا اشتباه!!) نميشه آرايه رو گسترش داد.
شما اگه نميتونيد از تابع malloc استفاده كنيد، ميتونيد بدون اون هم برنامتون رو جلو ببريد.چون با معلومات محدود بنده تنها راهش استفاده كردن از اشاره گرهاست.(چون هميشه استفاده كردم و سمت راه هاي ديگه نرفتم،ولي وقت كردم يه نگاهي ميندازم،شما راهه ديگري پيدا كرديد،حتما من رو در جريان بزاريد.)
تابع malloc يه مقدار ركورد از حافظه رو كه كاربر ميخواد براش رزرو ميكنه و اشاره گر به اولين آدرس ركورد اشاره ميكنه.شما ميتونيد بدون malloc همونطور كه توضيح دادم از اشاره گر و ركوردهاي بعديش استفاده كنيد.ولي "تضميني " در overwrite شدنش نميتونم بكنم.ولي احتمال همچنين اتفاقي كمه..
موفق باشيد.
Mehrdad Sh.
از اساتید, کسی میتونه برنامه دترمینان, مقادیر ویژه و بردارهای ویژه ماتریس 2*2 رو بنویسه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)