تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 1126 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه
    ابتدا تشكر ميكنم از عزيزاني كه بزرگوارانه كمك ميكنند تا مشكلات هارد دوستان حل بشه...

مشكل بدي براي هارد من پيش اومده . اون اين كه دوسال پيش يه هارد مسكتور 500 گيگ diamond 22 با فريم ور MX15 گرفتم و اين هارد تنها يك پارتيشن 500 داشت و به عنون هارد ثانويه استفاده ميكردم تا يك ماه پيش خوب كار ميكرد تا اينكه يك دفعه پيغامي داد كه توي يكي از فولدر ها نميتونه چيزي سيو كنه و درايو هاردم از توي MY COMPUTER پريد منم ريستارت كردم اما توي همون صفحه بايوس گير كرد و 5 6 دقيقه طول كشيد تا تونستم توي ستاپ برم اونجا هارد دتكت شده بود اما حجمش 0 بود تا زماني كه اين هارد وصله سيستم بالا نمياد و بعد از 5 6 دقيقه صبر كردن پيغام DISK BOOT FAILOR رو ميزنه با اينكه اين هارد اصلي نيست و زماني كه اين هاردو جدا ميكنم سيستم بدون هيچ مشكلي بالا مياد. ابتدا فكر كردم مشكل فريم ور باشه اون برد SERIAL TO TTL و USB TO TTL رو گرفتم اما وقتي دستور U رو ميزنم اين ارور رو ميده :
    Error 1009 DETSEC 00006008
    Spin Error
    Elapsed Time 13.744 secs
    R/W Status 2 R/W Error 84150180
    روش دوم هم بعد از زدن دستور اين ارور رو ميده:
    LED:000000CC FAddr:0025BF67
    خلاصه روي چندتا سيستم امتحان كردم و همش همينه . كابل ديتا رو وصل كردم اما كابل پاورو وصل نكردم و سيتم بالا اومد توي ويندوز كابل پاورو زدم و هاردو شناخت اما توي درايوش نيومد با يه سري برنامه از جمله HD TUNE UP PRO چك كردم ظرفيت هاردو 7.87 نشون ميدن و بعضي از برنامه هاهم مثل HDD REGENERATOR اصلا هاردو نميبينه. با HIREN BOOT اومد بالا با تمامه برنامه هاش كار كردم اما نشود كه نشد.. اينم بگم كه وقتي دستگاه رو روشن ميكنم اولش هارد روشن ميشه و بعد چندتا تق تق ميكنه و اروم ميشه.. از اساتيد محترم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد هارد برام مهم نيست فقط اطلاعاتش مهمه
    ببخشيد كه طولاني شد

داره خودمونی میشه aydiN73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من یه هارد 80g samsung IDE داشتم که یه مدتی که اصلا" بوت نمیشد پیش تعمیر کار بردم (گارانتیش باطل شده )اون گفت باید همه اطلاعاتت پاک بشه و الان هم باید براش سکتور بنویسم که 1 ساعت هم طول می کشه

خلاصه من رفتم و هارد رو تحویل گرفتم 10000 تومان هم دادم و اوردم خونه (البته بهم گفت که فقط ویندوز نصب کن و به درایو های دیگه چیزی کپی نکن چون باید بعدا ریکاوری کنم)

الان یه مدته که هارد یا کلا بوت نمیشه یا اگه بوت میشه باید دوباره ویندوز نصب کنم و.... راستی بعضی موقع هم اصلا" نمی تونم پارتیشن بندی کنم چون پارتیشن مجیک ارور میده

دیروز هم کیسو باز کردم ودیدم که آی سی هارد به شدت داغ می شه و حتی نمی تونم بهش دست بزنم اینم عکس اون آی سی:

لطفآ کمکم کنید می خوام اطلاعات هارد رو فقط خودم ریکاوری کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فوری فوری!
    سلام
    من یه ارد هیتاچی 500 دارم ،امروز واسه خودش not detected زد هرکاری هم کدم درست نشد
    یه جا بردم گفت باید آپدیت بشه ، یه جا گفت از سیلنر باطله
    حالا من اینو چیکارش کنم ، اطلاعاتش واسم خیلی خیلی خیلی مهم و حیاتیه
    یه سال هم از گارانتیش مونده (ویستا پخش)
    بدم گارانتی دیتاشو چی میکنن؟
    چجوری میتونم دیتاشو برگردونم؟
    خیلی مهمه
    ممنون

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    ابتدا تشكر ميكنم از عزيزاني كه بزرگوارانه كمك ميكنند تا مشكلات هارد دوستان حل بشه...

مشكل بدي براي هارد من پيش اومده . اون اين كه دوسال پيش يه هارد مسكتور 500 گيگ diamond 22 با فريم ور MX15 گرفتم و اين هارد تنها يك پارتيشن 500 داشت و به عنون هارد ثانويه استفاده ميكردم تا يك ماه پيش خوب كار ميكرد تا اينكه يك دفعه پيغامي داد كه توي يكي از فولدر ها نميتونه چيزي سيو كنه و درايو هاردم از توي MY COMPUTER پريد منم ريستارت كردم اما توي همون صفحه بايوس گير كرد و 5 6 دقيقه طول كشيد تا تونستم توي ستاپ برم اونجا هارد دتكت شده بود اما حجمش 0 بود تا زماني كه اين هارد وصله سيستم بالا نمياد و بعد از 5 6 دقيقه صبر كردن پيغام DISK BOOT FAILOR رو ميزنه با اينكه اين هارد اصلي نيست و زماني كه اين هاردو جدا ميكنم سيستم بدون هيچ مشكلي بالا مياد. ابتدا فكر كردم مشكل فريم ور باشه اون برد SERIAL TO TTL و USB TO TTL رو گرفتم اما وقتي دستور U رو ميزنم اين ارور رو ميده :
    Error 1009 DETSEC 00006008
    Spin Error
    Elapsed Time 13.744 secs
    R/W Status 2 R/W Error 84150180
    روش دوم هم بعد از زدن دستور اين ارور رو ميده:
    LED:000000CC FAddr:0025BF67
    خلاصه روي چندتا سيستم امتحان كردم و همش همينه . كابل ديتا رو وصل كردم اما كابل پاورو وصل نكردم و سيتم بالا اومد توي ويندوز كابل پاورو زدم و هاردو شناخت اما توي درايوش نيومد با يه سري برنامه از جمله HD TUNE UP PRO چك كردم ظرفيت هاردو 7.87 نشون ميدن و بعضي از برنامه هاهم مثل HDD REGENERATOR اصلا هاردو نميبينه. با HIREN BOOT اومد بالا با تمامه برنامه هاش كار كردم اما نشود كه نشد.. اينم بگم كه وقتي دستگاه رو روشن ميكنم اولش هارد روشن ميشه و بعد چندتا تق تق ميكنه و اروم ميشه.. از اساتيد محترم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد هارد برام مهم نيست فقط اطلاعاتش مهمه
    ببخشيد كه طولاني شد
    اين هاردو به تنهايي به سيستم زدي ؟
    اگر بطور تنها به سيستم زدي و بالا مياد روش يه ويندوز بريز ببين باهاش بالا مياد؟
    سيستمتو در حالت هيبريتان گذاشتي يا ميذاشتي زياد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به دوستان یک مدتی است که وقتی روی لپ تابم ویروس کش را میذارم ویروس کشی کنه یک دفعه ای بعد از مدتی صفحه آبی می یاد یا نرم افزار های دیگه که میذارم برای اسکن که با هارد سر و کار دارند این صفحه می آید.تو event view که نگاه می کنم این اخطار میاد. The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block. هاردم ST9320320AS ATA Device این خطا چی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان یک مدتی است که وقتی روی لپ تابم ویروس کش را میذارم ویروس کشی کنه یک دفعه ای بعد از مدتی صفحه آبی می یاد یا نرم افزار های دیگه که میذارم برای اسکن که با هارد سر و کار دارند این صفحه می آید.تو event view که نگاه می کنم این اخطار میاد. The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block. هاردم ST9320320AS ATA Device این خطا چی؟
    اگر بلدي پشتشو باز كن كابل اتصال هارد رو در بيار دوباره وصل كن
    البته اين مدل فكر كنم هادرشئ مستقيم وصل خلاصه هاردو در بيار دوباره جا بزن به احتمال 90 درصد درست بشه
    از لحاظ بد سكتور هم چك كن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين هاردو به تنهايي به سيستم زدي ؟
    اگر بطور تنها به سيستم زدي و بالا مياد روش يه ويندوز بريز ببين باهاش بالا مياد؟
    سيستمتو در حالت هيبريتان گذاشتي يا ميذاشتي زياد ؟

gtaexcess عزيز سلام
    بله اين هاردو بتنهايي به سيستم زدم اما بعد از يه مدت طولاني DISK BOOT FAILURE ميزنه و با cd XP هم بوت شدم كه فقط ببينم هاردو ميشناسه يا نه كه ديدم اصلا نميشناسه و بعد از اود كردن فايلهاي ويندوز دستور خروج با F3 رو ميده.
    هر كاري كه ميشد كردم اما فايده اي نداشت
    تا حالا سيستمو در حالت هيبريتان نذاشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگر بلدي پشتشو باز كن كابل اتصال هارد رو در بيار دوباره وصل كن
    البته اين مدل فكر كنم هادرشئ مستقيم وصل خلاصه هاردو در بيار دوباره جا بزن به احتمال 90 درصد درست بشه
    از لحاظ بد سكتور هم چك كن
    ممنوع از این که جواب دادین من یاد ندارم .آخه این روی لپ تاپ که مدلش Dell Studio 1530 اگه می شه تو ضیح بیشتری بدین.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ممنوع از این که جواب دادین من یاد ندارم .آخه این روی لپ تاپ که مدلش Dell Studio 1530 اگه می شه تو ضیح بیشتری بدین.
    در زير محفظه لپ تاپ كه متعلق به هارده ( تو كاتالوگش نوشته كدومه) باز كن پيچاشو
    خيلي مراقب باش پيچاشو دقيق ببين ماله كدوم بودا قاطي نشن
    بعد هارد ببين چطوري وصله به بردت اگر داخل يك محفظه هست يعني كشويي بكشش بيرون يه فوتي بكن پشتشو دوباره نصبش كن موقع نصب دقت كن اولا خارهاش نشكنه دوما قشنگ جا بخوره
    ممكنه كه هاردت با مبدل IDE وصل باشه كه خيلي بعيد بدونم اگر اونطور بود نيازي نيست كل هاردو در بياري فقط كابلشو در بيار و دوباره جا بزن .
    نكته :
    من متوجه نشدم الان كلا لپ تاپ بالا نمياد ؟
    يا بالا مياد ولي يكدفعه ميره تو صفحه آبي مرگ ؟
    يا بالا مياد و فقط وقتي ميري تو اون ويروس كش بعدش يكهو ميره تو صفحه آبي مرگ ؟
    اسم انتي ويروسه يا ويروس كشه چيه ؟
    شايد اصلا مشكل از اون برنامه هست يا مشكل از يكي از قطعات سخت افزاري ديگت باشه بيشتر برام توضيح بده دقيقا كي و چطوري ميپره لپ تاپت

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

gtaexcess عزيز سلام
    بله اين هاردو بتنهايي به سيستم زدم اما بعد از يه مدت طولاني DISK BOOT FAILURE ميزنه و با cd XP هم بوت شدم كه فقط ببينم هاردو ميشناسه يا نه كه ديدم اصلا نميشناسه و بعد از اود كردن فايلهاي ويندوز دستور خروج با F3 رو ميده.
    هر كاري كه ميشد كردم اما فايده اي نداشت
    تا حالا سيستمو در حالت هيبريتان نذاشتم
    خوب من فكر كنم شما مشكل از دو ناحيه داشته باشي
    1. به احتمال خيلي كم سيلندر يا موتور هارد مشكل داره كه تقريبا هارد دور انداختني ميشه
    2. ممكنه IC هارد مشكل داشته باشه كه شايع هست اين مورد كه قابل تعميره با حدود 20تا40 تومن ( بسته به مدل)
    سوال :
    1. شما اين هارد روي مادر برد ديگري هم تست كرديد ؟ البته بطور هارد اوليه نه اشتراكي يا ثانويه منظورم اينه مستقيم وصلش كنيد ؟
    2. وقتي هارد به برق وصله صداي موتورش در مياد ؟ يا احساس ميكنيد هدش داره تكون ميخوره ؟
    3. نوسان برق روي اين هارد داشتيد ؟
    4. در طول مدت نصب اين هارد از برنامه هاي بجز خوده ويندوز براي ديفراگ كردن يا بدسكتوري استفاده كرديد ؟

11. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •