تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 211 از 2403 اولاول ... 1111612012072082092102112122132142152212613117111211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از لینک مستقیم خیلی خوبه دانلود کردن برای فیلم لینک مستقیم زیاده ولی من در حال دانلود کنسرت هستم که همه غیر مستقیم هستند.
    200 مگ که چیزی نیست . 2 ساعته تمومه
    من نزدیک 12 گیگ از تورنت باید دان کنم . خدا به خیر بیاره

این آقا کاوه کجایه که بیا یه توضیحی بده تو چجوری دانلود میکنی که سرعتت از روز هم بیشته؟؟

واسه من اندیشه 1.8 مگابیت پهنای باند اختصاص داده که روزها خودش از همش استفاده میکنه.ولی شبا با لینک رپید همش رو میکشم.
    واسه تورنت هم من همین مشکل رو دارم که بر میگرده به اصل وجودی خود تورنت که در اصل ما داریم از آپلود کسایی که فایل مورد نظر رو دارن استفاده می کنیم و قاعدتا نباید انتظار داشته باشیم سرعت های لینک مستقیم رو داشته باشیم.دو تا راه واسه افزایش تورنت هست.اول اینکه فایل تورنتی رو انتخاب کنیم که بیشترین تعداد seed و leecher رو داشته باشه و دوم اینکه میتونین تعداد زیادی فایل تورنت رو همزمان دانلود کنین که اون موقع میتونین از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنین.
    تو روزها واسه لینک های مستقیم اگه تعداد دانلود ها زیاد شه جون از حداکثر پهنای باند استفاده میشه سرعت بین فایل ها تقسیم میشه و زمان بیشتری برای دانلود طول میکشه .ولی تو شبها تا یه تعدادی که باعث بشه به بیشینه پهناتون برسین لازمه دانلود داشته باشین که حداقل واسه من این تعداد بین 5 تا 7 تا فایل در آن واحده.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واسه من اندیشه 1.8 مگابیت پهنای باند اختصاص داده که روزها خودش از همش استفاده میکنه.ولی شبا با لینک رپید همش رو میکشم.
    واسه تورنت هم من همین مشکل رو دارم که بر میگرده به اصل وجودی خود تورنت که در اصل ما داریم از آپلود کسایی که فایل مورد نظر رو دارن استفاده می کنیم و قاعدتا نباید انتظار داشته باشیم سرعت های لینک مستقیم رو داشته باشیم.دو تا راه واسه افزایش تورنت هست.اول اینکه فایل تورنتی رو انتخاب کنیم که بیشترین تعداد seed و leecher رو داشته باشه و دوم اینکه میتونین تعداد زیادی فایل تورنت رو همزمان دانلود کنین که اون موقع میتونین از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنین.
    تو روزها واسه لینک های مستقیم اگه تعداد دانلود ها زیاد شه جون از حداکثر پهنای باند استفاده میشه سرعت بین فایل ها تقسیم میشه و زمان بیشتری برای دانلود طول میکشه .ولی تو شبها تا یه تعدادی که باعث بشه به بیشینه پهناتون برسین لازمه دانلود داشته باشین که حداقل واسه من این تعداد بین 5 تا 7 تا فایل در آن واحده.

من چند تا فایل تورنت دارم که باید دان کنم یعنی همه رو با هم بزارم دان بشه سرعتشون بیشتره تا یک به یک ؟؟ این قضیه زیاد واسم روشن نیست که تو میگی.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من چند تا فایل تورنت دارم که باید دان کنم یعنی همه رو با هم بزارم دان بشه سرعتشون بیشتره تا یک به یک ؟؟ این قضیه زیاد واسم روشن نیست که تو میگی.
    حالا همشون رو با هم بزار و ببین.
    سرعت هر کدوم که زیاد نمیشه ولی با سرعتی که داری میتونی تعداد بیشتری دانلود کنی.
    فرض کن شبا 100 تا سرعت داری و 2 تا فایل تورنت هم داری که هر کدومشون سرعتشون 10 تاست.
    پس میشه 20 تا جمعا.در حای که 80 تا سرعتت بدون استفاده میمونه که میتونی 8 تا فایل دیگه(اگه اونا رو هم فرض کنی که بالاتر از 10 تا سرعت ندارن)رو هم دانلود کنی بدون این که به بقیه ربطی داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا همشون رو با هم بزار و ببین.
    سرعت هر کدوم که زیاد نمیشه ولی با سرعتی که داری میتونی تعداد بیشتری دانلود کنی.
    فرض کن شبا 100 تا سرعت داری و 2 تا فایل تورنت هم داری که هر کدومشون سرعتشون 10 تاست.
    پس میشه 20 تا جمعا.در حای که 80 تا سرعتت بدون استفاده میمونه که میتونی 8 تا فایل دیگه(اگه اونا رو هم فرض کنی که بالاتر از 10 تا سرعت ندارن)رو هم دانلود کنی بدون این که به بقیه ربطی داشته باشه.
    امشب امتحان میکنم ببینم چی میشه .
    ولی من که امتحان کردم مثلا 2 تا فایل دارم برای دانلود یکی از اونا رو به حالت دانلود در میارم و اون یکی رو Stop فایلی که داره دانلود میشه سرعتش مثلا 20 کیلو بایته و وقتی که اونیکی رو هم به حالت دانلود در میارم یعنی میشه 2 تا برای دانلود سرعت فایل اولی از 20 به 10 کاهش پیدا میکنه پس این قضیه چیه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امشب امتحان میکنم ببینم چی میشه .
    ولی من که امتحان کردم مثلا 2 تا فایل دارم برای دانلود یکی از اونا رو به حالت دانلود در میارم و اون یکی رو Stop فایلی که داره دانلود میشه سرعتش مثلا 20 کیلو بایته و وقتی که اونیکی رو هم به حالت دانلود در میارم یعنی میشه 2 تا برای دانلود سرعت فایل اولی از 20 به 10 کاهش پیدا میکنه پس این قضیه چیه؟؟؟؟

آخه مشکل تورنت اینه که سرعتاشون اصلا ثابت نیست.واسه همین نمیشه دقیقا گفت.اگه سرعت از خود سرور تورنت کم نشده باشه معنیش اینه که سرعت شما همون بیستا هست و یا اینکه منبع هر دو فایلتون یک نفر یا یک سروره که بیشتر از 10 تا اجازه آپلود نمیده.
    تا جایی که امکان داره بگردید و معادل مستقیم فایل های تورنت رو پیدا کنین.و اگه دیگه ناچار شدین از تورنت استفاده کنین.تازه ظاهرا سرعت شما تو شب کمه و اصلا ارزش تورنت رو نداره.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه مشکل تورنت اینه که سرعتاشون اصلا ثابت نیست.واسه همین نمیشه دقیقا گفت.اگه سرعت از خود سرور تورنت کم نشده باشه معنیش اینه که سرعت شما همون بیستا هست و یا اینکه منبع هر دو فایلتون یک نفر یا یک سروره که بیشتر از 10 تا اجازه آپلود نمیده.
    تا جایی که امکان داره بگردید و معادل مستقیم فایل های تورنت رو پیدا کنین.و اگه دیگه ناچار شدین از تورنت استفاده کنین.تازه ظاهرا سرعت شما تو شب کمه و اصلا ارزش تورنت رو نداره.
    آره سرعتم تو شب کمه ولی مجبورم از تورنت بگیرم .

راستی توی تورنت یک قسمت داره حجم هر ثانیه چقدر دانلود میکنه رو نشون میده یک هم هست که حجم هر ثانیه آپلود رو نشون میده اون آپلود واسه چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره سرعتم تو شب کمه ولی مجبورم از تورنت بگیرم .

راستی توی تورنت یک قسمت داره حجم هر ثانیه چقدر دانلود میکنه رو نشون میده یک هم هست که حجم هر ثانیه آپلود رو نشون میده اون آپلود واسه چیه؟؟

پس فهمیدم چرا سرعتتون کمه!
    از چه برنامه ای برای دانلود از تورنت استفاده میکنین؟
    اگه از utorrent استفاده میکنین روی هر فایلی راست کلیک کنید میتونید تنطیمات سرعت دانلود و آپلودتون رو عوض کنید.سرعت دانلود رو روی بدون محدودیت بزارین.و آپلودتون هم رو کمترین مقدار یعنی 1 کیبو بایت بر ثانیه قرار بدین.
    چون هر کسی که از تورنت استفاده میکنه و فایلی رو دریافت میکنه باید همون فایل رو هم به دیگران بده.(اصل وجودی تورنت همین اشتراک فایل بین کاربراست).پس فایلی رو که شما میگیرید هم زمان یکی دیگه هم داره از شما میگیره و از آپلود شما استفاده میشه که باعث میشه هم سرعت دانلودتون پایین بیاد و هم اینکه ترافیکتون هم کم بشه پس آپلودتون رو روی کمترین مقدار بزارین.

8. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس فهمیدم چرا سرعتتون کمه!
    از چه برنامه ای برای دانلود از تورنت استفاده میکنین؟
    اگه از utorrent استفاده میکنین روی هر فایلی راست کلیک کنید میتونید تنطیمات سرعت دانلود و آپلودتون رو عوض کنید.سرعت دانلود رو روی بدون محدودیت بزارین.و آپلودتون هم رو کمترین مقدار یعنی 1 کیبو بایت بر ثانیه قرار بدین.
    چون هر کسی که از تورنت استفاده میکنه و فایلی رو دریافت میکنه باید همون فایل رو هم به دیگران بده.(اصل وجودی تورنت همین اشتراک فایل بین کاربراست).پس فایلی رو که شما میگیرید هم زمان یکی دیگه هم داره از شما میگیره و از آپلود شما استفاده میشه که باعث میشه هم سرعت دانلودتون پایین بیاد و هم اینکه ترافیکتون هم کم بشه پس آپلودتون رو روی کمترین مقدار بزارین.

هر دو روی نامحدود بود . دانلود رو روی نامحدود گذاشتم . آپلود رو روی 1 کیلو بایت درسته ؟؟؟
    سرعت چطور میشه تغییر اساسی میکنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر دو روی نامحدود بود . دانلود رو روی نامحدود گذاشتم . آپلود رو روی 1 کیلو بایت درسته ؟؟؟
    سرعت چطور میشه تغییر اساسی میکنه؟؟؟

خوب خیلی بهتر میشه.حالا امشب چند تا فایل رو همزمان بزارین متوجه میشین

11. 2 کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب خیلی بهتر میشه.حالا امشب چند تا فایل رو همزمان بزارین متوجه میشین

آقا دستت طلا خیلی بهتر شد

یه سئوال من دارم با یو تورنت 5 تا فال دان میکنم هم زمان 3 تا از این فایل ها ی در حال دانلود کنارشون آیکون قرمز داه و 2 تا ایکن ابی ایا چی هستن چرا 3 تا قرمز و 2 تا ابی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by pedram9; 11-01-2010 at 02:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •