تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 416 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کلا دیگه رسما این کابوتو داره به مار تبدیل میشه!!!!! فقط یه عینک ازش مونده..............
    آره دیگه...تو مانگای قبلی هم دیدیم چطور اروچیمارو(همون ماره)کابوتو رو از ناحیه گردن شکافت...ویاماتو رو برد...اروچیمارو هم فکر کنم چشاش ضعیف شده...وگرنه عینکه به چه دردش میخوره...

راستی اگه خود کابوتو نابود بشه ( یهنی کلا لرد اروچیمارو و کابوتو بمیرن ) این تکنیک دیگه بی اثره ( یعنی همه اون هایی که احضار شدن دوباره به دنیای خودشون بر می گردند ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همینطوره...اگه اوروچیمارو رو بکشن این جنازه ها هم برمیگردن سرجاشون بخوابن...بنده خداها تازه خوابیده بودن...
    هرچند این رویه ای که کیشیموتو در پیش گرفته وتابلو طرفدار اورو چیمارو مطمئنم تا آخرین قسمت انیمه ومانگا باید این جناب مار رو ببینیم!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اینم فایلای تورنت قسمت184انیمه ناروتو...

720p فرمت mkv
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

480pفرمتmkv
    کد:

3. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

ببخشین که دور میام.

مثل اینکه دیگه یواش یواش داریم به پایان ناروتو نزدیک میشیم.

این کابوتوچیمارو عجب جونوری بود ما نمیدونستیم.فکر کنم شخصیت مورد علاقه کیشیموتو باشه.

یاماتو حقش نبود به همین راحتی اینجوری بشه.

بقول دوستمون رودر رویی آسوما با شیکامارو هم خیلی دردناکه.راستی اون 2 نفر بغلی آسوما به نظرم یکیش نامزد سوناده بود و اون یکی هم فکر کنم پدر نجی باشه.آخه نشان روی پیشونیش که فکر کنم مال خاندان بیاکوگان بود, نظر شما چیه؟؟

خلاصه خوب سیاستی به خرج داده این مار هفت خط.

یه چیز دیگه اینکه به نظرتون چشمای جدید ساسوکه چجوری میتونه باشه؟؟؟ممکنه رانینگان باشه؟؟

هر چی هست احتمالا یه چیز جدیده.به نظر من که یه مانگکیو شارینگان جدید با این چیشاش میبینیم.

خدا کنه این هفته مانگا عقب نیوفته.

5. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

سلام

علیک سلام..

این کابوتوچیمارو عجب جونوری بود ما نمیدونستیم.فکر کنم شخصیت مورد علاقه کیشیموتو باشه.
    یکی دیگه هم اومد تا نظر ماروداشته باشه...دستت درد نکنه...

بقول دوستمون رودر رویی آسوما با شیکامارو هم خیلی دردناکه.راستی اون 2 نفر بغلی آسوما به نظرم یکیش نامزد سوناده بود و اون یکی هم فکر کنم پدر نجی باشه.آخه نشان روی پیشونیش که فکر کنم مال خاندان بیاکوگان بود, نظر شما چیه؟؟
    بله اون یکی پدر نجی بود...کلا مثل اینکه همه دوستای ناروتو باید با یکی از آشناهاشون بجنگن...اون پیرزنه که با ساسوری جنگید ...(اسمش چی بود؟؟؟)اونم بود که ساکورا باید ترتیبشو بده...

یه چیز دیگه اینکه به نظرتون چشمای جدید ساسوکه چجوری میتونه باشه؟؟؟ممکنه رانینگان باشه؟؟

هر چی هست احتمالا یه چیز جدیده.به نظر من که یه مانگکیو شارینگان جدید با این چیشاش میبینیم.
    وقتی ناروتو رو اونقدر غول کردن ساسکه رو باید به پاش برسونن دیگه!!!
    Last edited by D,Freeman; 08-11-2010 at 01:37.

7. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چه اسمی گذاشتم من روی این شخصیت کابوتوچیمارو !!!!!!

راستی اون 2 نفر بغلی آسوما به نظرم یکیش نامزد سوناده بود و اون یکی هم فکر کنم پدر نجی باشه.آخه نشان روی پیشونیش که فکر کنم مال خاندان بیاکوگان بود, نظر شما چیه؟؟

درسته اولی که نامزد سوناده بود که من هنوز فکر می کنم پدر هوکاگه چهارم باشه و پدر بزرگ ناروتو ......دلایل رو دارم جمع می کنم وقتی آماده شد می زارم ..........
    دومی هم پدر نجی هستش از خاندان هی یوگا ...نخ بیاکوگان .....اون علامت روی پیشونیش هم که دیگه همه می دونن به خاندا نفرعی هی یوگا تعلق داره تا خاندان اصلی روشون کنترل داشته باشن که زیادی قوی نشن..........

ساسوکه که رینگان نداره ..فقط شارینگان داره ........وقتی چشمی از خاندان اوچیها رو به هم پیوند می زنن مانگیکو شارینگانشون عوض نمیشه فقط دیگه باعث کور شدن چشم نمیشه ............در واقع براشون یه مانگیکو شارینگان نا محدود درست می کنه.............................دلیلی هم که ایتاچی برادرش رو زنده گذاشت ( دلیلی که توی اول انیمه گفته شد نه اونی که ما حدس می زنیم یا داریم سر درمیاریم ) این بود که ساسوکه قوی بشه و بعد ایتاچی اونو بکشه و مانگیکوشو نامحدود کنه .....ولی خوب به دلایلی نشد ( همه می دونن چرا دیگه ) .......

خدا کنه این هفته مانگا عقب نیوفته.
    خدا از دهنت بشنوه................البته تا جایی که تجربه نشون داده در یه ماه حداکثر 4 تا مانگا میدن بیرون......وحالا حالا ها این مانگا ها ادامه دارن و به پایاین خط نزدیک نشدیم .....فقط کافیه برای افراد اصلی این داستان یه مبارزه کوچولو در نظر بگیری تا بفهمی که هنوز یه 3 سالی داریم مانگا بخونیم...............انیمه که دیگه جای خود داره.........فقط امید وارم پایانش دلچسب باشه و هندی بازی نشه............

اگر هم شد ناروتو با هیناتا ازدواج کنه...

9. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

یکی دیگه هم اومد تا نظر ماروداشته باشه...دستت درد نکنه...
    خواهش میکنم.اکثر نویسنده ها به یکی از شخصیتهای بد داستانشون خیلی علاقه دارن که اوروچیمارو هم احتمالا برای کیشیموتو همچین حالتی داره

وقتی ناروتو رو اونقدر غول کردن ساسکه رو باید به پاش برسونن دیگه!!!
    درسته.وای که دارم برای روبرو شدن این 2 تا لحضه شماری میکنم.

چه اسمی گذاشتم من روی این شخصیت کابوتوچیمارو !!!!!!
    آره واقعا.من که خیلی خیلی حال کردم با این اسمی که گذاشتین.همچیش ردیفه.

درسته اولی که نامزد سوناده بود که من هنوز فکر می کنم پدر هوکاگه چهارم باشه و پدر بزرگ ناروتو ......دلایل رو دارم جمع می کنم وقتی آماده شد می زارم ..........
    خوب یعنی خود سوناده نمیدونه که هوکاگه چهارم پسرشه؟؟؟آخه کدوم مادری هست که بچه خودشو نشناسه؟؟؟

یا اینکه منظورتون اینه که نامزد سوناده یه زن دیگه داشته؟؟

من که هر جور فکر میکنم در این مورد به نتیجه ای نمیرسم.

ساسوکه که رینگان نداره ..فقط شارینگان داره ........وقتی چشمی از خاندان اوچیها رو به هم پیوند می زنن مانگیکو شارینگانشون عوض نمیشه فقط دیگه باعث کور شدن چشم نمیشه ............در واقع براشون یه مانگیکو شارینگان نا محدود درست می کنه.............................دلیلی هم که ایتاچی برادرش رو زنده گذاشت ( دلیلی که توی اول انیمه گفته شد نه اونی که ما حدس می زنیم یا داریم سر درمیاریم ) این بود که ساسوکه قوی بشه و بعد ایتاچی اونو بکشه و مانگیکوشو نامحدود کنه .....ولی خوب به دلایلی نشد ( همه می دونن چرا دیگه ) .......
    اینارو که میدونم.آخه میدونین ناگاتو که 2 تا چشم ریننگان داشت.یکیش که الان مال توبی هست.پس اون یکی دیگش چی شده؟؟

این که توبی 3 چشمی شده باشه که فکر نکنم چون کیشیموتو تا حالا چیز غیر عادی تو داستانش نداشته.

پس یا اون یکیشو اصلا بر نداشته یا اینکه یه جایی قایمش کرده واسه روز مبادا و یه احتمال خیلی خیلی کمشم اینه که ممکنه داده باشدش به ساسوکه.احتمالش خیلی کمه ولی ممکنه به یه دلیلی که ما نمیدونیم این کارو کرده باشه.

خدا از دهنت بشنوه................البته تا جایی که تجربه نشون داده در یه ماه حداکثر 4 تا مانگا میدن بیرون......وحالا حالا ها این مانگا ها ادامه دارن و به پایاین خط نزدیک نشدیم .....فقط کافیه برای افراد اصلی این داستان یه مبارزه کوچولو در نظر بگیری تا بفهمی که هنوز یه 3 سالی داریم مانگا بخونیم...............انیمه که دیگه جای خود داره.........فقط امید وارم پایانش دلچسب باشه و هندی بازی نشه............

اگر هم شد ناروتو با هیناتا ازدواج کنه...
    آخه بعضی موقع ها 2 هفته پشت سر هم شده که مانگا نیومده.به نظر من که کیشیموتو جنگهارو خیلی خیلی کشش نمیده.همونطور که توقسمتهای قبلی دیدیم ممکنه تو یه قسمت هم زمان 2-3 تا مبارزه رو نشون بده.تازه زیادیشم دیگه خسته کننده میشه.من که میگم اگه بعد از پایان این جنگ معمای دیگه ای رو کیشیموتو درست نکنه دیگه حد اکثر تا مانگا 600 تموم میشه.البته این خودش نزدیک به 2 سال طول میکشه .

امیدوارم که حالا حالا ها ادامه داشته باشه.

بابا ازدواج سیخی چن.مردیم بس که پایان فیلم و سریال و داستان و ... رو با ازدواج دیدیم.

11. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خوب یعنی خود سوناده نمیدونه که هوکاگه چهارم پسرشه؟؟؟آخه کدوم مادری هست که بچه خودشو نشناسه؟؟؟

...
    آقا این بحث خیلی جالبه ...فکرکنم قبلا هم درموردش صحبت شد ولی نتیجه ای گرفته نشد!!! همش تقصیر این کیشیموتوئه که با نشون دادن چند تا صحنه (کلاس وبعد از کلاسو...)کلی ملتو تو فکر وخیال انداخت...

این که توبی 3 چشمی شده باشه که فکر نکنم چون کیشیموتو تا حالا چیز غیر عادی تو داستانش نداشته.

پس یا اون یکیشو اصلا بر نداشته یا اینکه یه جایی قایمش کرده واسه روز مبادا و یه احتمال خیلی خیلی کمشم اینه که ممکنه داده باشدش به ساسوکه.احتمالش خیلی کمه ولی ممکنه به یه دلیلی که ما نمیدونیم این کارو کرده باشه.
    یعنی اینقدر به ساسکه اعتماد پیدا کرده که یه دونه رینگان بهش داده!!!ازش بعیده از این جور بزل وبخششا بکنه...بعدش اگه ساسکه بفهمه که توسط مادارا فریب داده شده که براش دردسر میشه با یه چشم رینگان!!!

بابا ازدواج سیخی چن.مردیم بس که پایان فیلم و سریال و داستان و ... رو با ازدواج دیدیم.
    من همینجا موضع خودمو اعلام میکنم!!!پایان کاملا هندی باشه وناروتو با ساکورا ازدواج کنه وهیناتا هم باساسکه!!!!!!!!!!

13. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام..
    قسمت 184 هم گرفتم دیدم ... واقعا نمیخواستم بگیرم ولی ...
    باز حالم بهم خورد..
    قسمت بعدی هم بدتر میشه..
    کلا الان داریم ناروتو میبینینم به جای ناروتو شیپودین
    کلا

15. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا این بحث خیلی جالبه ...فکرکنم قبلا هم درموردش صحبت شد ولی نتیجه ای گرفته نشد!!! همش تقصیر این کیشیموتوئه که با نشون دادن چند تا صحنه (کلاس وبعد از کلاسو...)کلی ملتو تو فکر وخیال انداخت...

خوب این هم از دلایل من برای اینکه بگم میناتو ( هوکاگه چهارم ) پسر سوناده و دان ( نامزد سوناده ) هستش :

دان در سن 27 سالگی مرد درست یک هفته بعد از اینکه سوناده اون گردنبند رو بهش داد ..( یعنی یه وقفه زمانی برای اینکه سوناده و دان پدرو مادر میناتو بشن !! )
    .................................................. .................
    همه می دونیم که سوناده بعد از مردن دان دهکده رو ترک می کنه .........توی همون زمان هم جیرایا دهکده رو ترک می کنه اما دوباره به دهکده بر می گرده و یه شاگرد انتخاب می کنه : میناتو نامیکازه....( حالا نظره من اینه که سوناده برگشته و پسرش رو در دهکده گذاشته و از یه شخص مطمئن خواسته که از اون مراقبت کنه .اون هم کسی نبوده جز جیرایا...)

حالا اگه به چپتر ها ی 160 مانگا و صفحه های 13 و 14 و 15 نگاه کنیم : ( اسم چپتر گردنبند مرگ هستش )

صفحه 13 :

.................................................. .................................................. .........................

صفحه 14 :

.................................................. ..........................................

صفحه 15 :

.................................................. .................................................. ..............................
    .................................................. .................................................. ..............................

به نظر شما قیافه این شخص شبیه کیه ..............شاید بگید که رنگ موهاش فرق داره اما سوناده موه هاش زرد بود و میناتو رنگ موهاش رو از مادرش ممکنه به ارث برده باشه.........

.................................................. .................................................. .....
    حالا برگردیم به سنه اشخاص :
    سوناده الان 53 سالش هستش ( توی انیمه جیرایا به ناروتو گفت وقتی دنبال سوناده بودند )
    یعنی موقع شروع داستان 50 سالش بوده و موقع به دنیا اومدن ناروتو 38 سالش بوده..........(ناروتو 12 سالگی امتحان چونین داد )
    کاکاشی حدودا 29 سالشه یعنی موقع شروع داستان 26سالش بوده ............وقتی ناروتو به دنیا میاد 13 سالش بوده ( همونسالی که تازه جونین شده بوده و چشمش رو از دست داده بوده ( توی اون قسمتی که مادر نارتو داره براش داستان حمله به کونوها به وسیله کیوبی رو تعریف می کنه یه جا نشون می ده که افراد تازه جونین شده رو یه جا جمع کردند و کاکاشی هم اونجا هست که چشمش بسته است .............) این تخمین سن ها از موقع تولد ناروتو و جونین شدن کاکاشی هم قابل مقایسه هست....

.................................................. .................................................. ..................................
    توی یه کتاب که در ژاپن منتشر شده درباره میناتو یه توضیحاتی داده که ابهانات رو بر طرف کنه :

Translated from Naruto 闘の書 Character Official Data Book and Naruto 者の書 Character Official Data Book

میناتو نامیکازه ( پدر و مادر نا مشخص ) در 10 سالگی از آکادمی فارق تحصیل شده و زیر نظر جیرایا شروع به یادگیری کرده ...زمان چونین و جونین شدنش مشخص نیست اما ما جای رو می بینیم که سرپرست یه تیم شده که کاکاشی هم داخل اون تیم هستش اون موقع میناتو تقریبا 17 سال داشته ( هیچ جا به این سن ها اشاره نشده و همه تخمینی هستند )
    سوناده بین 17 الی 21 سالگی می تونسته میناتو رو داشته باشه ( این 4 یا 5 سال برای این بوده که میناتو بتونه به عنوان یه بچه از خودش مراقبت کنه و رابطه مادر و فرزندی بین انها شکل بگیره )
    پس میناتو تقریبا وقتی مرده سوناده 37 سالش یا 38 سالش بوده ( درست مطابق با زمانی که به وسیله تولد ناروتو تخمین زدیم )

.................................................. .................................................. ...................................

سوناده هیچ وقت به میناتو اشاره ای نکرد و هیچ وقت اون رو فرزند خودش نخوند ولی جیرایا همیشه اون رو مثل پسر خودش دوست داشته :

چپتر 367 صفحه 12 :

.................................................. .................................................. .................................

سوناده هر وقت که اسم میناتو رو می شنیده خیلی ناراحت می شده و قیافه غم ناکی به خودش می گرفته :

شاید دلیلش این بوده که اون هیچ خاطره ای از پسرش نداشته
    .................................................. .................................................. ..........

ناروتو همیشه مردم رو با القاب پیره مرد.. پیره زن.. .و غیره صدا می کرده اما همیشه به سوناده می گفته مادر بزرگ سوناده و سوناده هم با توجه به این که روی سنش خیلی حساس بوده ولی به ناروتو کاری نداشته

اما نکته مهم اینه که زمانی که ناروتو با پین مبارزه می کنه یه جا هست که اولش پین به سمت سوناده حمله می کنه و ناروتو حسابش رو می رسه...........سوناده توی ناروتو جیرایا و میناوت رو می بینه ..........حالا جیرایا به عنوان دوست سوناده و استاد ناروتو اما چرا باید میناتو رو ببینه ؟؟؟؟؟؟؟

چپتر 430 صفحه 19 :

.................................................. .................................................. ...............................

البته باز هم می گم که اینها همش یه نظریه هستش و ممکنه که همش اشتباه باشه اما خوب به نظر من که دلایل خیلی زیادی هست برای اثباتش.....

17. 5 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینم فایلای تورنت قسمت184انیمه ناروتو...

720p فرمت mkv
    کد:

480pفرمتmkv
    کد:
    سلام و به هر حال ممنون بابت لینک ها. ولی من حقیقتش نمی خوام قسمتهای کاملش رو ببینم. اگه بخوام قسمت های کامل رو ببینم که به جز گارا بقیه رو هم می شناسم که!!! من فقط از دفاع ها و حمله های گارا خوشم میاد. برای همین فقط این موردها رو می خوام. در مورد مردن گارا مثل اینکه می میره ها!! نمی میره؟؟؟ تو قسمت ویدئوهای سایت zedge.net بزن death of gaara یا gaara is death . یه چند تا نتیجه برات میاره. نگاه کن!! البته کیفیت موبایله چندان خوب نیست. ولی یه جایی هستش مثل غار مانند که نمی دونم یه مجسمه بزرگه یا یه هیولای نسبتا بزرگه که چند تا چشم داره!! انگار خون گارا رو داره می کشه!!! در ضمن. یه جای دیگه هم هست که یه شخصیتی به اسم دیدارا با پرنده اش گارا رو بیهوش می گیره و می بره!! حالا دنباله اش چی می شه رو نمی دونم!! از گارا خوشم میاد به خاطر اینکه شخصیت خودمم یجوری شبیهشه!! البته من این کوزه شن اش رو ندارم!!!
    Last edited by siavash2death; 08-11-2010 at 18:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •