تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 380 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من می خوام یه لپ تاپ DELL Latitude D830 2.2GHz 2G RAM 4M Cache با کارت گرافیکی 256MB NVIDIA Quadro NVS 140M بخرم. می خواستم بدونم آیا از دوستان کسی PES2008 رو روی این لپ تاپ بازی کرده؟ فکر می کنین این کارت گرافیکی Quadro برای این بازی جواب بده؟ و یا به طور کلی لپ تاپ های سری Latitude از پس یازیهای با نیازهای گرافیکی متوسط بر میان؟

خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.

مشخصات کامل کارت گرافیکی.

Manufacturer: NVIDIA
    Series : Quadro NVS
    Codename: G84M
    Pipelines: 16 - unified
    Memory Speed: 700 MHz
    Memory Bus Width: 64 Bit
    Memory Type: GDDR3, GDDR2
    Max. Amount of Memory: 256 MB
    Shared Memory: yes TurboCache
    DirectX: DirectX 10, Shader 4.0
    Last edited by Raffi; 19-01-2008 at 12:34.

پروفشنال SAJAD DP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    يه لودينگ فارسي:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال:
    داخال formation setting (چيدن تركيب و ... ) يه منو هست به اسم simple setting ، كه توي اون ميشه manuel يا auto يا full auto و ... رو انتخاب كرد ميشه يكي يه توضيح تقريبا كامل بده كه بفهميم اينا و اون گزينه هاي زيرش كه دايره كنارشون رو ميشه روشن و خاموش كرد چيكار ميكنن؟
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا یکی به من جواب بده چرا داوردر همه بازیها یکیه و چطور میشه اونو عوض کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

بابا یکی به من جواب بده چرا داوردر همه بازیها یکیه و چطور میشه اونو عوض کرد؟
    من كه چنين چيزي رو نديدم
    داور هاي من جور وا جورن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سلام..کمککککککککککککککککک

سلام دوستان..من pes8 رو نصب کردم.مشکلی نداره فقط توی بازی هر 30ثانیه یه بار یه خط میاد وسط مونیتور..نمیدونم چرا..خیلی این موضوع روی اعصابه..با توجه به اینکه cpu 4000 amd و vga 8500gtو ram 1gig هست فکر نکنم بخاطر کم اوردن سیستم باشه.یکی گفت مشکل از dvd ش هست..فکر میکنین ممکنه؟.. یه نکته دیگه اینکه من game pad ندارم و بازی با کیبورد هم راهدست نیست..توی setting هم واسه تغییر دادن دکمه های بازی نمیتونم عوضش کنم واینم اگه کمک بدین باز ممنون میشم..

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

14

سلام دوستان..من pes8 رو نصب کردم.مشکلی نداره فقط توی بازی هر 30ثانیه یه بار یه خط میاد وسط مونیتور..نمیدونم چرا..خیلی این موضوع روی اعصابه..با توجه به اینکه cpu 4000 amd و vga 8500gtو ram 1gig هست فکر نکنم بخاطر کم اوردن سیستم باشه.یکی گفت مشکل از dvd ش هست..فکر میکنین ممکنه؟.. یه نکته دیگه اینکه من game pad ندارم و بازی با کیبورد هم راهدست نیست..توی setting هم واسه تغییر دادن دکمه های بازی نمیتونم عوضش کنم واینم اگه کمک بدین باز ممنون میشم..
    سلام به همه.شما شايد نرم افزاري مثلwebshots و... داري نرم افزار هاي نظير اين نرم افزار هر چند ثانيه يه بار كرم ميريزنخودت ببين اگه چنين نرم افزارهايي داري يا پاكشون كن يا قبل از بازي از اون ها خارج شو.يه بار هم بازي رو پاك كن دوباره نصب كن ايشالااااااا درست ميشه.اميدوار باش

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

7 كمكم كنيد كمكم كنيد كمكم كنيد كمكم كنيد

داور هاي من هم عوض نميشن.يكي بگه همش اين يارو كچل مياد ديگه داره روي اعصابه من راه ميرهتورو خدا يكي كمك كنه!!!!!راستي توي بازي من اصلا تماشاچي ندارم توي هيچ بازيي صداشون مياد ولي خودشون مردنتمام صندلي هاي ورزشگاه خاليه اين جوري بازي اصلا حال نميده كمك كنيد خواهش ميكنم

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

این گزینه را توی Setting فعال کن
    Wait for Vsync

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

دوستان اگه لطف کنن چندتا بازیکن که سرشناس نباشن ولی بازیشون خوب باشه رو معرفی کنن ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •