تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 800 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سیستم من مشکلش حادتر شد و وقتی میخام برم تو یه درایو از هارد دومم خطا میده
    توضیح اینکه من دوتا هارد دارم هر دوتاش ای دی ای و هر کدوم از ویندوزهای که قبلا گفتم روی یک هارد نصبه حالا فایلهای هاردی که اون ویندوز خرابه روش نصبه اصلا دیگه قابل شناسایی نیست برای کامپیوترم
    یعنی وقتی میرم روی یک درایو پیغام زیر رو میده تا دیروز فقط یک درایوش سالم بود که اونم خراب شد

قبلا از اینهم بعضی وقتها اصلا هاردم رو هم نمیشناخت ...یعنی عیب سخت افزاری پیدا کردم؟ قبل ازاینکه ویندوز بوت بشه هم یه صفحه ابی میاد که میگه باید درایوهای فاسد شما اسکن بشه برای بازسازی ولی با اینکه اسکن میشه بازم پیغام زیرو میده تو ی ویندوز ونمیتونم به اطلاعات هارد دسترسی داشته باشم
    یعنی مشکل از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    این یه مشکلی بود که برای یکی از اشناهامون افتاد از من پرسید منم گفتم که من الان میرم از برو بچ پی سی میپرسم
    مشکلش اینه که میگه یه فلش نصب کرده به کامپیوتر تا سه تا فایلی که توش بوده رو پاک کنه وقتی خواست دیلیت کنه یه صدایی مثل اژیر از کامپیوتر بلند شد و کامپیوتر ریست شد دوباره خواسته پاک کنه همین اتفاق افتاده واسه بار سوم که خواسته پاک کنه پاک شده ولی بدش که از تو درایو اومده بیرون و دوباره بازش کرده کامپیوترش ریست شده و از اون وقت تا حالا همین طور ریست میشه اصلا نمیتونه خاموشش کنه مجبور شده از برق درش ببیاره انتی ویروسشم kasper sky
    ممنون میشم از دوستان اگه کمک کنند و راه حلی بدند.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام
    این یه مشکلی بود که برای یکی از اشناهامون افتاد از من پرسید منم گفتم که من الان میرم از برو بچ پی سی میپرسم
    مشکلش اینه که میگه یه فلش نصب کرده به کامپیوتر تا سه تا فایلی که توش بوده رو پاک کنه وقتی خواست دیلیت کنه یه صدایی مثل اژیر از کامپیوتر بلند شد و کامپیوتر ریست شد دوباره خواسته پاک کنه همین اتفاق افتاده واسه بار سوم که خواسته پاک کنه پاک شده ولی بدش که از تو درایو اومده بیرون و دوباره بازش کرده کامپیوترش ریست شده و از اون وقت تا حالا همین طور ریست میشه اصلا نمیتونه خاموشش کنه مجبور شده از برق درش ببیاره انتی ویروسشم kasper sky
    ممنون میشم از دوستان اگه کمک کنند و راه حلی بدند.
    سلام

خب اون جیغ که زده شده صدای کسپراسکای بوده که به شما هشدار داده که ویروس پیدا کرده .

اون فلش ویروسی بوده .

کامپیوتر را در حالت سیف مود راه اندازی کنید و سپس سیستم را کامل با انتی ویروس کسپراسکای به شرط اپدیت بودن اسکن کنید .

موفق باشید .

4. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sohrablh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

3

با سلام من اين سوالو يه بار ديگه هم پرسيدم اما متاسفانه آدرس صفحشو گم كردم لطفا يكي جواب بده من چجوري ميتونم روي قسمت ستاپ يعني اون قسمتي كه سي دسي ويندوز بوت ميشه رو رمز گذاري كرد طوري كه بدون عبور از پسورد نشه ويندوز رو از بوت نصب كرد مرسي

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

با سلام من اين سوالو يه بار ديگه هم پرسيدم اما متاسفانه آدرس صفحشو گم كردم لطفا يكي جواب بده من چجوري ميتونم روي قسمت ستاپ يعني اون قسمتي كه سي دسي ويندوز بوت ميشه رو رمز گذاري كرد طوري كه بدون عبور از پسورد نشه ويندوز رو از بوت نصب كرد مرسي
    وقتی pc رو روشن میکنی,دکمه ی del رو نگهدار تا وارد setup بشی.دنبال گزینه ی set Supervisor Password بگرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.روي سيستم من win sp2 نصب بود .بعد با يه سي دي ديگه اون رو آپگريد كردم.حالا موقع بالا اومدن ميگه كه فايل C:\windows.system32\config\system مشكل داره.--بعد از بررسي ديدم كه اصلاً چنين فايلي وجود ندارد--سعي كردم كه با كپي كردن فولدر config از ويندوز دوم به روي درايو c مشكل حل كنم .ولي نشد.(حتي از طريق Automated reconvery consuol). سيستم رو هم كه با سي دي بالا مي ارم با رسيدن با زدن گزينه repair براي ويندوز اولي restart ميشه.حالا ميشه بگيد كه چه راهي وجود داره كه من ويندوز اول رو دوباره زنده كنم.چون بسياري از برنامه هاي نصبي كه روي اون هستش .ديگه ندارم.يا اينكه راهي رو بگيد كه بتونم اون برنامه رو روي ويندوز دوم كار كنند.برنامه هاي recovery به نظرتون جواب ميده؟راستي دستور FIXBOOT با fixmbr دقيقاً فرقشون چيه؟

داره خودمونی میشه sohrablh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سپاس از جواب شما ديگو عزيز متاسفا من همچين گزينه اي پيدا نكردم تنها گزينه اي كه مربوط به پسورد گذاري است گزينه ي change password است كه اونم فقط بروي ستاپ و قسمت قبل از بار گذاري ويندوز است آيا فكر ميكنيد مادر بورد من خيلي قديميه يا همين گزينه درسته ؟! من نميخوام جلوي ورود به ويندوز رو بگيرم فقط ميخوام از نصب ويندوز از راه بوت جلو گيري كنم همچين چيزي امكان داره؟مرسي

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سپاس از جواب شما ديگو عزيز متاسفا من همچين گزينه اي پيدا نكردم تنها گزينه اي كه مربوط به پسورد گذاري است گزينه ي change password است كه اونم فقط بروي ستاپ و قسمت قبل از بار گذاري ويندوز است آيا فكر ميكنيد مادر بورد من خيلي قديميه يا همين گزينه درسته ؟! من نميخوام جلوي ورود به ويندوز رو بگيرم فقط ميخوام از نصب ويندوز از راه بوت جلو گيري كنم همچين چيزي امكان داره؟مرسي
    دوست عزیز راه حل سادست فقط باید بری توی بایوس خودت بعد گزینه بوت سلکشن اولی رو به هاردت اختصاص بدی بعدا" هم دگر گزینه بئت ها رو diable کن بعد اف 10 و سیو دیگه سی دی ویندوز بوت نمیشه

10. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام . دو پرسش دارم :
    - چرا با دبل کلیک درایو ها باز نمیشن ولی با راست کلیک و اوپن باز میشن ؟
    -چرا باوجودی که یکی از درایو هام تا نیمه پر است ولی با اوپن کردن چیزی نشان نمیده ولی در بقیه درایوها محتویات دیده میشن.

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام.
    من آفیس رو وقتی که در ادمین سیستمم باز می کنم(هر برنامه ایی از اون) مشکلی ایجاد نمی کنه. ولی وقتی که از یوزر محدود شده از آفیس استفاده می کنم، این ارور می دهد:

به نظر شما چی کار کنم؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •