تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 211 از 1635 اولاول ... 1111612012072082092102112122132142152212613117111211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

زوم 18 بدون سه پايه:

زوم 18 بدون سه پايه:

زوم 33mm:

زوم 138mm:

Last edited by unforgiven2009; 13-03-2009 at 20:35.

2. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام
    a1000 چه جور دوربینی هست.
    من سه شنبه می خوام برم بخرم!
    راستش a1000 & a2000 اينا مدل هاي جديد دوربين موفقو پرفروش a720 هستن.a590 يكي از گزينه هان ميتونه باشه البته يه كم از اين دوتا قديمي تره.در كل به نظرم عكس هاش بايد در رده خودش خوب باشه.سنسورشم 1/2.3 هست كه هم اندازه slr-like هاست.فقط زومش كمه.اما كيفيت عكس هاش رو نديدم ولي با توجه به اينكه كانن يه چيزيو الكي بيرون نميده ازش مطمئن باش.در كل با اين قيمت خوبه.حسگر 10 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-140 ميليمتر (4 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 4برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.7-5.6 - سرعت شاتر 1600/1 تا 16 ثانيه - حساسيت 1600 تا 80 - اتوماتيک و دل‌خواه و 5 حالت از پيش تنظيم شده تنظيم تراز سفيدي

4. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

جناب unforgiven عجب عكس خوشكليه!فضولي نباشه اين كجاست؟؟؟؟خيلي جاي با صفايي هست.

6. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب unforgiven عجب عكس خوشكليه!فضولي نباشه اين كجاست؟؟؟؟خيلي جاي با صفايي هست.
    اينجا كرمانه. قسمت شمالي كرمان كه به كوهها ختم مي شه يك پارك جنگلي خيلي بزرگ اينجا واقع هست اسمشو فراموش كردم متاسفانه.
    كرمان جاهاي قشنگتر از اينم داره. من زياد رفتم ولي ايندفه از دانشگاه يكي دو روزه مستقيم رفتم اونجا خونه يكي از اقوامان زياد نتوتشتم برم بگردم. البته كرماني نيستما ولي شخصا خيلي اين شهر و دوست دارم . نقاط باستاني و جذاب زيادي داره

8. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

البته عكس كلاغه براي يكي از كو ه هاي كرجه

10. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض درخواست راهنمايي در مورد خريد دوربين عكاسي

با سلام, از ديدن اين تاپيك خيلي خوشحال شدم. اميدوارم بتونم از كاربران خوب اين تاپيك براي خريد دوربين كمك بگيرم.

قيمت مورد نظر : حدود 550 هزار تومان (اگه به تفاوت قيمت بيارزه كمي بيشتر هم شايد بتونم هزينه كنم)

SLR بودن آن برام مهم هست, اما چون عكاسي حرفه اي كار نكرده ام اگر كار كردن با دوربين سخت باشه ترجيح مي دم نوع SLR نيمه حرفه اي باشه. اما با اين وجود اگه قيمت بالا نباشه خريد دوربين SLR حرفه اي را ترجيح مي دم.

كم بودن ميزان مصرف باتري برام مهمه و ترجيح مي دم از نوع قابل شارژ باشه. بالا بودن ميزان RAM و راحتي ذخيره و انتقال تصاوير هم مهمه.

كيفيت تصوير و دارا بودن قابليتهاي مناسب براي عكاسي در محيط ها و شرايط مختلف (نظير عكاسي از اجسام در حال حركت, يا عكاسي در هنگام لرزش جسم يا دست) هم خيلي مهم است.

چون معمولا هر چند ماه يكبار دوربين هاي بهتر و مناسبتري به بازار مياد, ممنون مي شم اگر دوربين مناسبي را براي خريد در اسفند 1387 معرفي كنيد.

به نظر شما دوربين پيشنهادي را از تهران بخرم خوبه يا از مالزي؟

با تشكر.

Yashil.

12. این کاربر از Yashil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.آقا باز هم ممنون.مارو شرمنده کردی.
    علت این همه سوال و تردید من میدونی چیه؟نمیدونم چرا با رنگ های عکس این فوجی کنار نمیام.
    این عکس هایی که گرفتی و زوم کردی به نظرم خیلی عالی هستن.من به اون سایت dprevi شک کردم.این عکس هایی که شما گرفتی 100 برابر اون ها می ارزه.
    من چند تا عکس نمونه از A1000 کنون دانلود کردم.و وقتی عکس هایی فوجی رو با اون مقایسه میکنم میمونم که چکار کنم....
    اگه وضعم خیلی خوب بود میرفتم سراغ sx10.(وقتی دوربین خریدم یه resume از خودم میدم تا علت این همه سوال رو بفهمید)
    ولی الان نمیدونم فوجی 2000 رو بخرم یا A1000 کنون رو.
    در بین همه کامپکت ها چیزی رو مناسبتر از A1000 ندیدم.و اون دوستی هم که دنبال این دوربین هستن به نظرم درست انتخاب کرده.

حالا نمیدونم A1000 یا فوجی 2000 ؟؟؟؟؟؟
    البته یه مشکل دیگه ای که هست اینه که مثلا عکس هایی که شما گرفتی رو من نمیتونم بگم که عکس ها کمرنگ تر از واقعیت در اومده یا عین واقعیت هست.چون خود چیزی رو که ازش عکس گرفتی رو که من ندیدم.
    حالا یه سوال خنده دار(ولی به هم نخندیم با هم بخندیم)
    با زوم 4 برابر اپتیکال و 4 برابر دیجیتال a1000 تا چه فاصله ای رو میشه نزدیک و عکسبرداری کرد؟خودم خندم میگیره.....
    و اگه عکسهای فوجی 2000 رو با نرم افزار رنگ ولعاب بدیم و بعد بخواهیم چاپ کنیم خراب در نمیاد؟
    و این عکسهایی که صفحه قبل گذاشتی رو دست کاری که نکردی؟؟
    ممنون از همه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام, از ديدن اين تاپيك خيلي خوشحال شدم. اميدوارم بتونم از كاربران خوب اين تاپيك براي خريد دوربين كمك بگيرم.

قيمت مورد نظر : حدود 550 هزار تومان (اگه به تفاوت قيمت بيارزه كمي بيشتر هم شايد بتونم هزينه كنم)

SLR بودن آن برام مهم هست, اما چون عكاسي حرفه اي كار نكرده ام اگر كار كردن با دوربين سخت باشه ترجيح مي دم نوع SLR نيمه حرفه اي باشه. اما با اين وجود اگه قيمت بالا نباشه خريد دوربين SLR حرفه اي را ترجيح مي دم.

كم بودن ميزان مصرف باتري برام مهمه و ترجيح مي دم از نوع قابل شارژ باشه. بالا بودن ميزان RAM و راحتي ذخيره و انتقال تصاوير هم مهمه.

كيفيت تصوير و دارا بودن قابليتهاي مناسب براي عكاسي در محيط ها و شرايط مختلف (نظير عكاسي از اجسام در حال حركت, يا عكاسي در هنگام لرزش جسم يا دست) هم خيلي مهم است.

چون معمولا هر چند ماه يكبار دوربين هاي بهتر و مناسبتري به بازار مياد, ممنون مي شم اگر دوربين مناسبي را براي خريد در اسفند 1387 معرفي كنيد.

به نظر شما دوربين پيشنهادي را از تهران بخرم خوبه يا از مالزي؟

با تشكر.

Yashil.
    سلام دوست عزيز با عر ض خوشامدگويي براي پيوستن به جمع ما قبل از رفتن به دنياي slr پيشنهاد مي كنم به سايت زير بري و مطالب آن را به دقت مطالعه كني وخصوصا چند صفحه آخر. همچنين در تاپيكهاي ديگه اين سايت در باره اين موضوع بسيار بحس شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم با اين هزينه تفاوت چنداني بين خروجي slr با لايكها نمي يابي و خيلي موارد ديگر مثل زوم تله و ماكرو و... را از دست ميدي و براي بدست آوردن هر كدام متحمل هزينه اي زيادي مي شي.
    در ضمن يك نكته ديگه , slr فقط به slr ختم ميشه و نيمه حرفه اي و غيره نداره
    موفق باشي
    Last edited by unforgiven2009; 13-03-2009 at 23:25.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کلا شما هر دوربینی داشته باشی وقتی زوم میکنی عکس ها یه مقدار افت کیفیت پیدا میکنن. فرقی نمیکنه فوجی باشه یا کنان یا...
    و هر چقدر بیشتر زوم کنی افت کیفیت محسوس تره. البته این مساله در مورد زوم های کم چندان به چشم نمیاد.
    به طور کلی دوربین های کامپکت (منظورم کامپکت های خوبه مثل LX-3 و G10) کیفیتشون از سوپرزوم ها بیشتره. البته همیشه هم این طور نیست. شاید یه دلیلش این باشه:
    با بودجه ی 450 تومن شما هم میتونی پاناسونیک LX-3 بگیری و هم FZ-28. قیمتشون زیاد فرق نداره. حالا کاری به سنسور ندارم. ولی دوربینی که قیمتش در این حده معمولا اگه یه لنز روش باشه که محدوده ی زوم زیادی داشته باشه (مثلا 28 تا 500) قاعدتا کیفیت اون لنز خیلی خوب نیست. چون اگه یه لنز خوب با این مشخصات روش بذارن قیمتش خیلی بیشتر میشه. البته این نظر شخصی منه و به نظرم با عقل جور در میاد. در مورد دوربین های SLR هم همینطوره. و قیمت لنز خیلی میره بالا. LX-3 فقط 2.5 برابر زوم داره ولی کیفیت عکساش به مراتب از fz-28 بهتره. (این یکی نظر شخصی نبود).
    يكي از عوامل افت كيفيت دوربينهاي سوپر زوم بيثباتي دوربين در زومهاي بالا است كه اگه دوربين سيستم لرزش گير خوبي داشته باشه و همچنين از سه پايه استفاده كنيم كه در دفترچه دوربين ها ذكر مي شه افت كيفيت رو مي شه خيلي پايين آورد. ولي بعضي وقتا اشكالات اپتيكي لنزها هم مي تونه عاملي براي اين موضوع باشه.
    سلام.ابی جان و سناتور جان خیلی ازتون ممنونم.
    آیا با دوربین های کامپکت هم میشه عکسها رو با کیفیت خوب چاپ کرد؟
    و کلا در دوربین های سوپر زوم مثلا اگه یک سوژه 20 متر از ما دور باشه و بخواهیم از صورت اون به صورت فول عکس بگیریم آیا عکس خوب در میاد؟مثل حالت بدون زوم کردن؟(میخوام ببینم سوپر زوم به کارم میاد یا کامپکت)
    باز هم ممنون از شما.خودم میدونم که سوال هام خیلی خاص هستند ولی نمیخوام بعدا پشیمون بشم.
    با سپاس از همه دوستان.
    هندونه زیر بغلمون میدینا جناب ebi خان.شما خودتون از ما استاد ترین که.!
    خیلی کوتاه میگم.ببخشین.
    کلا دو جور زوم داریم زوم اپتیکال و زوم دیجیتال.
    زوم دیجیتال مثل اونایی که توی گوشی وجود داره،در واقع زوم واقعی نیستش بلکه یه جورایی عکس رو برش میده.عین اینکه بخواین با فتوشاپ برشش بدین،در نتیجه افت کیفیت حتما وجود داره.ولی زوم اپتیکال،همونطوری که از اسمش هم معلومه،بصورت اپتیکی عمل میکنه.فیزیک دوران راهنمایی یادتونه؟اونموقع ها ما یه دونه ذره بینو بین نوشته های کاغذ و چشامون میذاشتیم و هرچی فاصله رو از کاغذ زیادتر می کردیم،نوشته ها بزرگتر می شدن.ولی از یه حدی به بعد،دیگه تصویر نوشته ها شروع میکرد به تار شدن.اون حداکثر قدرت زوم اون ذره بین رو بهمون نشون میداد.
    در زوم اپتیکال هم همین شرایط برقراره و سنسور حداکثر کیفیت رو ثبت میکنه.یعنی روی کاغذ باید هیچ تفاوتی وجود نداشته باشه.
    ولی با بیشتر زوم کردن توی حالت اپتیکال مشکل دیگه ای وجود داره و اون هم اینه که عمق میدان کاهش پیدا می کنه.مشکل بعدیهم لرزش هست.

16. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.آقا باز هم ممنون.مارو شرمنده کردی.
    علت این همه سوال و تردید من میدونی چیه؟نمیدونم چرا با رنگ های عکس این فوجی کنار نمیام.
    این عکس هایی که گرفتی و زوم کردی به نظرم خیلی عالی هستن.من به اون سایت dprevi شک کردم.این عکس هایی که شما گرفتی 100 برابر اون ها می ارزه.
    من چند تا عکس نمونه از A1000 کنون دانلود کردم.و وقتی عکس هایی فوجی رو با اون مقایسه میکنم میمونم که چکار کنم....
    اگه وضعم خیلی خوب بود میرفتم سراغ sx10.(وقتی دوربین خریدم یه resume از خودم میدم تا علت این همه سوال رو بفهمید)
    ولی الان نمیدونم فوجی 2000 رو بخرم یا A1000 کنون رو.
    در بین همه کامپکت ها چیزی رو مناسبتر از A1000 ندیدم.و اون دوستی هم که دنبال این دوربین هستن به نظرم درست انتخاب کرده.

حالا نمیدونم A1000 یا فوجی 2000 ؟؟؟؟؟؟
    البته یه مشکل دیگه ای که هست اینه که مثلا عکس هایی که شما گرفتی رو من نمیتونم بگم که عکس ها کمرنگ تر از واقعیت در اومده یا عین واقعیت هست.چون خود چیزی رو که ازش عکس گرفتی رو که من ندیدم.
    حالا یه سوال خنده دار(ولی به هم نخندیم با هم بخندیم)
    با زوم 4 برابر اپتیکال و 4 برابر دیجیتال a1000 تا چه فاصله ای رو میشه نزدیک و عکسبرداری کرد؟خودم خندم میگیره.....
    و اگه عکسهای فوجی 2000 رو با نرم افزار ر نگ ولعاب بدیم و بعد بخواهیم چاپ کنیم خراب در نمیاد؟
    و این عکسهایی که صفحه قبل گذاشتی رو دست کاری که نکردی؟؟
    ممنون از همه.
    سلام دوست عزيز بنظرم براي شما كه عكاسي را جديتر دنبال ميكنيد يك دوربين كه دراي تنظيمات گسترده اي باشه بنظر بهتره نظير a720 و a650 و S2000 مخصوصا كه مي خواهيد بيشتر در محيط بسته عكس بگيريد كه تنظيمات ميتونه چاره ساز باشه. اين يك نظر شخصي است بازم انتخاب نهايي باشما است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •