يعني من از همه زودتر رسيدم؟
ميگم اين روبن خوب بازي كردا!!!
هيگوئين هم همينطور! عين اسب هم ميدوئيد
ايول! مي ارزه نيمه دوم رو ببينيم!
يعني من از همه زودتر رسيدم؟
ميگم اين روبن خوب بازي كردا!!!
هيگوئين هم همينطور! عين اسب هم ميدوئيد
ايول! مي ارزه نيمه دوم رو ببينيم!
روبن اگه مصدوم نباشه بازیش خیلی خوبه چون هم تکنیک داره هم سرعت هم تقریبا جوونه...
این خیابونی رو داشتید اوول بازی همچین گزارش می کرد فک کردم بازی بارسلونه...
حيف شد بازي مساوي شد!
اما اين يك امتياز هم خوب بود!!!
خدا بده بركت!
شب بخير![]()
خیلی بد شد..
اگه من یه روز شوستر رو ببینم ...
الاغه الاغ
برای دفاع تورس و دیارا رو میاره ولی په په رو نمی اره ...
خیلی بد شد راموس اخراج شد 2 بازی دیگه دوباره نیست ...
سلااامم
بالاخره از بنی در اومدم نمی دونم چی کار کنم خیلی خوشحالم اعصابم خورد بود این چند روز...
کالدرون:از حریفان دیگر می ترسم.
رئیس لس مرنگوئس ها اعلام کرد از حریفانی مانند بارسا و ویارئال می ترسد.پس از بازی دیشب او امیدوار است بارسلونا و ویارئال امتیاز لازم را کسب نکنند.او می گوید:من از حریفان می ترسم،ویا رئال و بارسلونا تیم های خوبی هستند و ما نمی توانیم تا بازی آخر بازی صبر کنیم.بازی های زیادی تا پایان مانده و ما باید از همین حالا به فکر بازی بعد باشیم.امیدوارم امسال شانس با ما یار باشد.کالدرون معتقد است بازی در مقابل تیم های دیگر با ۱۰ بازیکن آن هم در خانه ی حریفان کار سختی بوده.ما در مقابل تیمی قرار گرفتیم که والنسیا را شکست داده.امتیازی که ما الان از دست دادیم ممکن است در پایان فصل به ضررمان باشد.ما دیگر نباید امتیازی از دست بدهیم.
شوستر خواهان جذب دروگبا
برندشوستر، سرمربى رئال مادريد علاقه مند است ديديه دروگبا مهاجم چلسى را جذب كند. شوستر اميدوار است در تابستان ديديه دروگبا مهاجم چلسى يا لوئيس فابيانو مهاجم سويا به اين تيم بپيوندند. شوستر در اين باره گفت: «به نظر من اين ۲ بازيكن از بهترين هاى فوتبال جهان هستند و اگر باشگاه رئال مادريد بتواند آنها را جذب نمايد، آن گاه موفقيت ما تضمين خواهد شد.» گفتنى است دروگبا و فابيانو مهاجمان چلسى و سويا هر ۲ علاقه مند هستند در تابستان تيم هاى خود را ترك كنند.
رئال مادريد « آگوئرو» را مى خواهد
مقامات رئال مادريد در تلاش هستند «سرجيو آگوئرو» مهاجم جوان اتلتيكو مادريد را به خدمت بگيرند. آگوئرو يكى از چندين مارادوناى دوم آرژانتين است كه مى كوشد جاى مسى و ريكلمه را در قلب مردم آرژانتين اشغال كند. وى در جمع قرمزوسفيدهاى پايتخت اسپانيا درخشش قابل قبولى داشته و قراردادش با آتلتيكو مادريد تا پايان سال ۲۰۱۰ ميلادى اعتبار دارد اما مسئولان رئال مادريد بى توجه به اين قضيه قصد به خدمت گيرى آگوئرو را دارند و ۵۵ ميليون يورو هم در نظر گرفته اند؛ هر چند اين مبلغ تأييد نشده است.
هشدار رئيس مارسى: همه ليون، بنزما است
«پاپه ديوف» رئيس المپيك مارسى اعتقاد دارد رقيب امشب تيم او تنها به كريم بنزما اتكا نكرده و در هر پست صاحب بازيكنى در حد و اندازه هاى اين بازيكن است. ديوف گفت: «بازى با ---- براى ما و حريف بسيار اهميت دارد. تلاش مى كنيم با كسب برد به موقعيت بهترى دست يابيم.» اين مقام عاليرتبه ضمن هشدار به بازيكنان مارسى بيان كرد: «نبايد فكر كنيم ---- تنها يك كريم بنزما دارد. اين تيم در هر پست خود صاحب بازيكنان قدرتمندى است. اگر اين مسأله را به خوبى درك كنيم و به حركات بازيكنان ---- توجه داشته باشيم، مى توانيم برنده اين بازى شويم.» وى تصريح كرد : «ليونى ها شرايط بهترى داشته و از بخت بيشترى براى كسب برد در اين بازى برخوردار هستند اما ما نااميد نيستيم و با در نظر گرفتن طرح و برنامه اى كامل مى توانيم ---- را شكست دهيم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)