رافائل ون دروارت ستاره هلندى فصل گذشته هامبورگ در مورد پيروزى تيم سابقش مقابل بايرن مونيخ گفت: «بازى را از طريق تلويزيون تماشا كردم. بازى فوق العاده خوبى بود. هامبورگ مستحق كسب اين پيروزى ارزشمند بود. آنها مقابل تيم مدعى و پرستاره بايرن فوق العاده منطقى بازى كردند. به نظر من تيمى كه جمعه مقابل بايرن مونيخ بازى كرد مى تواند يكى از مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى باشد.» هافبك هلندى رئال مادريد در ادامه افزود: «هامبورگ چند بازيكن اصلى و تأثيرگذار خود را در خدمت نداشت و با توجه به اين مسأله برد آنها مقابل بايرن ارزشمندتر به نظر مى رسد. دى يونگ و اوليچ ۲ غايب بزرگ هامبورگ در بازى جمعه بودند. در ابتدا فكر مى كردم هامبورگ با توجه به غيبت اين ۲ بازيكن نتيجه خوبى را مقابل بايرن كسب نكند اما بازيكنان جانشين به خوبى توانستند جاى خالى غايبان بزرگ تيم را پر كنند. در پايان واقعاً از پيروزى خوب هامبورگ مقابل بايرن مونيخ خوشحال شدم. ون دروارت در پايان به عملكرد خوب مارتين يول در رأس كادر هدايت بندرنشينان اشاره مى كند و مى گويد: «مارتين يول مربى فوق العاده اى است بى شك حضور او در رأس كادر هدايت هامبورگ تأثير بسزايى در عملكرد خوب هامبورگ دارد. من زير نظر مربيان زيادى كار كرده ام. به جرأت مى توانم بگويم كه يول يكى از بهترين مربيانم بوده است. من هامبورگ را دوست دارم و خوشحالم كه روزهاى بسيار خوبى در انتظار اين تيم است. يول مى تواند هامبورگ را به جايگاه واقعى اش برساند.
منبع:روزنامه ابرار ورزشی