تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 291 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض برای هامبورگ خوشحالم

رافائل ون دروارت ستاره هلندى فصل گذشته هامبورگ در مورد پيروزى تيم سابقش مقابل بايرن مونيخ گفت: «بازى را از طريق تلويزيون تماشا كردم. بازى فوق العاده خوبى بود. هامبورگ مستحق كسب اين پيروزى ارزشمند بود. آنها مقابل تيم مدعى و پرستاره بايرن فوق العاده منطقى بازى كردند. به نظر من تيمى كه جمعه مقابل بايرن مونيخ بازى كرد مى تواند يكى از مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى باشد.» هافبك هلندى رئال مادريد در ادامه افزود: «هامبورگ چند بازيكن اصلى و تأثيرگذار خود را در خدمت نداشت و با توجه به اين مسأله برد آنها مقابل بايرن ارزشمندتر به نظر مى رسد. دى يونگ و اوليچ ۲ غايب بزرگ هامبورگ در بازى جمعه بودند. در ابتدا فكر مى كردم هامبورگ با توجه به غيبت اين ۲ بازيكن نتيجه خوبى را مقابل بايرن كسب نكند اما بازيكنان جانشين به خوبى توانستند جاى خالى غايبان بزرگ تيم را پر كنند. در پايان واقعاً از پيروزى خوب هامبورگ مقابل بايرن مونيخ خوشحال شدم. ون دروارت در پايان به عملكرد خوب مارتين يول در رأس كادر هدايت بندرنشينان اشاره مى كند و مى گويد: «مارتين يول مربى فوق العاده اى است بى شك حضور او در رأس كادر هدايت هامبورگ تأثير بسزايى در عملكرد خوب هامبورگ دارد. من زير نظر مربيان زيادى كار كرده ام. به جرأت مى توانم بگويم كه يول يكى از بهترين مربيانم بوده است. من هامبورگ را دوست دارم و خوشحالم كه روزهاى بسيار خوبى در انتظار اين تيم است. يول مى تواند هامبورگ را به جايگاه واقعى اش برساند.

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض روست:براى قهرمانى مى جنگيم

فرانك روست سنگربان با تجربه هامبورگ پس از پيروزى ارزشمند تيمش مقابل بايرن مونيخ در بازى افتتاحيه نيم فصل دوم رقابت هاى بوندس ليگا داشته باشيم. مسلماً قهرمانى اصلى ترين هدف هامبورگ در نيم فصل دوم رقابت ها خواهد بود. ما براى كسب عنوان قهرمانى خواهيم جنگيد. هامبورگ در شرايطى است كه مى تواند به سال ها ناكامى خود در رقابت هاى باشگاهى آلمان پايان دهد. ما اين فصل بازيكنان خوب و آماده اى در اختيار داريم. اگر تا پايان فصل در حد و اندازه هاى تيم هامبورگ ظاهر شويم مى توانيم به حق خودمان برسيم. براى رسيدن به اين مهم راه بسيار دشوارى در پيش داريم اما براى پشت سر گذاشتن اين مسير دشوار ۲ فاكتور مهم و لازم را در اختيار داريم. هامبورگ براى طى كردن اين مسير هم تجربه دارد و هم نيروى جوان. از همه مهمتر اين تيم توسط يك مربى كاربلد و با كلاس هدايت مى شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض هنوز شانس اول قهرمانى هستیم

بايرن مونيخ نيم فصل دوم رقابت هاى بوندس ليگا را با يك شكست تلخ آغاز كرد تا در همان ابتداى كار از صدر جدول فاصله بگيرد. در پايان جدال زيبا و تماشايى بندر هامبورگ، مهاجم ايتاليايى بايرن نسبت به نحوه قضاوت داور بازى اعتراض كرد و گفت: «به نظر من ۲ عامل باعث باخت بايرن شد يكى قضاوت ضعيف داور و ديگرى عملكرد بسيار خوب مدافعان هامبورگ. به اعتقاد من مستحق شكست نبوديم. اگر روز خوب مدافعان و دروازه بان هامبورگ نبود و ما هم در زدن ضربات آخر دقت بيشترى مى كرديم مى توانستيم با امتياز به مونيخ برگرديم. به هر حال نيم فصل دوم را با باخت شروع كرديم و براى جبران اين باخت بايد از هفته آينده با تمام توانمان در ميادين ظاهر شويم.»تونى در ادامه نسبت به نحوه برگزارى رقابت ها و تعطيلات طولانى بوندس ليگا نيز اعتراض مى كند و مى گويد: «در فوتبال آلمان تعطيلات زمستانى نسبت به ديگر نقاط اروپا تعريف كاملاً متفاوتى دارد. تقريباً در سراسر اروپا تعطيلات ماه ژانويه بين ۱۰ تا ۱۵ روز متغير است اما در فوتبال آلمان تيم ها بعد از پايان نيم فصل اول بيش از يك ماه و نيم استراحت مى كنند. در اين مدت بازيكنان بايد تمرينات بدنسازى را پشت سر بگذارند. مطمئناً اينكه ۲ بار بايد در يك فصل تمرينات بدنسازى داشته باشيم باعث افت بدنى ما مى شود. افت بدنى بازيكنان مطمئناً افت فنى تيم ها را به دنبال دارد. در بازى جمعه گذشته مقابل هامبورگ افت بايرن كاملاً محسوس بود. ما آن تيم آماده نيم فصل اول نبوديم البته بازى چندان بدى هم به نمايش نگذاشتيم. در حال حاضر فاصله چندانى با صدر جدول نداريم. اين فاصله در هفته هاى آتى از بين خواهد رفت و بايرن بعد از مدت ها در اين فصل به صدر جدول بازخواهد گشت.» تونى در مورد شانس تيمش براى كسب عنوان قهرمانى به خبرنگار بيلد گفت: «به اعتقاد من بايرن هنوز هم شانس نخست كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى فصل جارى بوندس ليگاست. هنوز راه زيادى تا پايان باقى است و ما در اين فرصت مناسب مى توانيم به جايگاه مورد نظرمان در جدول دست يابيم. در بين تيم هاى مدعى، بايرن از هر لحاظ برتر است. مطمئناً اين برترى صدرنشينى بايرن و تكرار عنوان قهرمانى اين تيم را به ارمغان خواهد آورد.»

مهاجم بلندقامت مونيخى ها تيم هاى هافنهايم، هامبورگ و لوركوزن را رقباى اصلى بايرن در راه قهرمانى خواند و گفت: «به اعتقاد من به غير از بايرن تيم هاى هافنهايم، هامبورگ و لوركوزن مدعيان كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا به شمار مى آيند. متأسفانه مقابل يكى از اين ۳ تيم شكست خورديم و همين شكست باعث شد تا در جدول رده بندى سقوط كنيم. ۲ بازى مهم و سخت ديگر مقابل ۲ مدعى اين رقابت ها خواهيم داشت. مقابل هافنهايم و لوركوزن در بازى برگشت فقط بايد به كسب ۳ امتياز فكر كنيم. اميدوارم با ارائه بازى هاى خوب و قابل قبول بتوانيم صدر جدول را تصاحب كنيم و در پايان نيز جشن قهرمانى را در مونيخ بگيريم. خيلى دوست دارم در دومين سال حضورم در بايرن، دومين قهرمانى بوندس ليگا را تجربه كنم.» تونى در مورد اهداف خود در فصل جارى رقابت هاى باشگاهى گفت: «دفاع از عنوان قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا و حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا ۲ هدف اصلى من را در اين فصل تشكيل داده اند. براى رسيدن به اين ۲ هدف من و همتيمى هايم تمام تلاشمان را به كار خواهيم گرفت. همه بازيكنان بايرن براى حضورى موفق در رقابت هاى ليگ قهرمانان آماده اند. ما پس از يك سال غيبت در اين بازى ها با انگيزه اى مضاعف به فكر حضور در مراحل پايانى هستيم.» علاوه بر اين ۲ هدف، تونى به فكر بازگشتى قدرتمندانه به تيم ملى كشورش است. وى در اين مورد اظهار داشت: «از عملكرد خودم در تيم ملى ايتاليا چندان راضى نيستم. در سال ۲۰۰۸ آن طوركه خودم انتظار داشتم نتوانستم در تيم ملى ايتاليا ظاهر شوم. مى خواهم با درخشش در بايرن دوباره به تيم ملى كشورم دعوت شوم و ثابت كنم كه هنوز هم مى توانم در خط حمله آتزورى مهره تأثيرگذارى باشم. خودم احساس مى كنم كه مى توانم به حضور موفق در تركيب تيم ملى ايتاليا ادامه دهم. هنوز براى خداحافظى از تيم ملى زود است. من هم به مانند هموطنان خود اميدوارم كه يك قهرمانى ديگر در جام جهانى ۲۰۱۰ به كلكسيون افتخارات فوتبال ايتاليا اضافه شود.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ماركوس بابل بايد از اشتوتگارت برود

پس از هشدار مجدد فدراسيون فوتبال آلمان مبنى بر غير قانونى بودن مربيگرى ماركوس بابل، احتمال مى رود اشتوتگارت فصل بعد را با مربى جديدى آغاز كند. بابل پس از اخراج آرمين فه، سكان هدايت اين تيم آلمانى را در حالى بر عهده گرفت كه دوره هاى مربيگرى فدراسيون را هنوز نگذرانده بود به همين دليل بارها با هشدارهاى مختلف از سوى اين نهاد روبه رو شد كه بر اساس آخرين بيانيه وى راهى به جز خروج از اشتوتگارت در پايان فصل نخواهد داشت. در پى اين حوادث، رسانه هاى آلمان اخبارى از احتمال حضور برند شوستر مربى سابق رئال مادريد و حتى قرارداد دو ساله او با اين باشگاه آلمانى به چاپ رساندند. فدراسيون فوتبال آلمان در بيانيه اى اعلام كرد تا به اين لحظه لوتار ماتيوس كاپيتان سابق تيم ملى آلمان آخرين فردى بود كه دوره يازده ماهه مربيگرى اين نهاد را با شرايط ويژه و در مدت ۳ ماه به پايان رسانده است. بابل در فوتبال آلمان محبوبيت خاصى دارد. مربيان بزرگى چون يورگن كلينزمن نيز به شدت از او حمايت مى كنند. از سويى باشگاه اشتوتگارت نيز كه از عملكرد او بسيار رضايت دارد با پيشنهادى به فدراسيون خواستار ادامه فعاليت وى در رأس هدايت اين تيم و گذراندن دوره مربيگرى فدراسيون به طور همزمان شد اما با اين حال با توجه به بيانات اخير ورمات رييس بخش آموزش مربيان فدراسيون اين امر چندان محتمل به نظر نمى رسد.

منبع:روزنامه ایران ورزشی به نقل از کیکر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض تیم منتخب هفته هجدهم

سایت رسمی مسابقات بوندس لیگا، تیم منتخب هفته هجدهم را انتخاب کرد
    بر این اساس تیم هامبورگ که موفق شد روز جمعه بایرن مونیخ رو شکست بده با 4 بازیکن می توان بهش لقب بهترین تیم هفته را هم داد
    رابرت انکه دروازه بان ملی پوش هانوفر نیز برای اولین بار در بین بهترینهای هفته انتخاب شد و این در حالیست که فیلیپ لام ششمین حضورش در تیم منتخب هفته را تجربه می کند

اما نمرات نشریه کیکر هم اعلام شد که بازیکنان بایرن ضعیف ترین نمرات را به خود اختصاص دادند

Rensing (5) - Lell (3), Lucio (2,5), Demichelis (3), Lahm (2,5) - van Bommel (3), Zé Roberto (4) - Schweinsteiger (3,5), Ribery (4,5) - Klose (4,5), Toni (3,5)

bayernclub

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دور قبل هم که میهمان بود که !!! این چه مسخره بازیه دیگه ؟
    خوب ديگه اينم به حساب بد شانسيهاي بايرن.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در آخرين روز از فصل نقل و انتقالات زمستاني
    وردربرمن پديده فوتبال مجارستان را به خدمت گرفت

خبرگزاري فارس: باشگاه وردربرمن آلمان در آخرين روز از نقل و انتقالات زمستاني موفق به جذب پديده فوتبال مجارستان شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي ولت، ماركو فوتچاز؛ ‌مهاجم تيم ملي مجارستان با عقد قراردادي دو سال و نيمه به عضويت وردربرمن درآمد.
    كلاوس آلوفس‌، مدير ورزشي وردربرمن در اين مورد اظهار داشت: فوتچاز در تيم ملي مجارستان و اميدهاي اين كشور، ‌بازي هاي درخشاني ارائه كرده و بنا به نظر اكثر كارشناسان فوتبال مجارستان، پديده فوتبال اين كشور به حساب مي آيد.
    فوتچاز كه در تيم نانسي فرانسه فعال بود،‌ با 18 سال سن،‌ درخشش خيره كننده اي در مسابقات داشت و مورد توجه بسياري از تيم ها از جمله وردربرمن قرار داشت.
    وي قرار است از روز پنجشنبه (فردا) در تمرينات تيم جديدش حضور يابد و پيراهن شماره 30 وردربرمن را به كند.
    هنوز مبلغ قرارداد اين بازيكن فاش نشده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض كورانى فروشى نيست

مسئولان باشگاه تاتنهام قصد دارند براى برطرف كردن نقاط ضعف تيمشان در خط حمله كوين كورانى مهاجم سرشناس شالكه را به خدمت بگيرند. روزنامه انگليسى زبان «ديلى ميل» در اين مورد گزارش داد: «تاتنهام به دنبال كورانى است. سرمربى اين تيم اعتقاد زيادى به اين مهاجم جوان دارد و معتقد است مشكلات تيمش در خط حمله با حضور مهاجم ناراضى شالكه حل خواهد شد.»سخنگوى باشگاه تاتنهام نيز ضمن تأييد اخبار منتشر شده به خبرنگار روزنامه ديلى ميل گفت: «كورانى مهاجم بسيار خوبى است توانايى هاى اين مهاجم گلزن از سوى كادر فنى ما تأييد شده است. از كشور آلمان خبر رسيده كه باشگاه شالكه تمايل چندانى براى تمديد قرارداد با كوين كورانى از خود نشان نداده است. با اين حساب ما پيشنهاد رسمى خودمان را براى كورانى تقديم باشگاه شالكه خواهيم كرد و منتظر جواب آنها خواهيم ماند. اميدوارم پاسخ مسئولان اين باشگاه آلمانى مثبت باشد و اما نظر كورانى درباره اين انتقال: «فكر مى كنم باشگاه شالكه تمايل چندانى براى تمديد قرارداد من ندارد. من هم اصرارى براى ماندن در اين تيم ندارم. مطمئنم كه در صورت جدايى از شالكه انتخاب هاى زيادى خواهم داشت. تاتنهام هم مى تواند يكى از اين انتخاب ها باشد. توپ زدن در ليگ جزيره آرزوى هر فوتباليستى است من هم دوست دارم اين تجربه را كسب كنم.»
    پس از انتشار اخبارى مبنى بر احتمال پيوستن كورانى به تاتنهام آندرياس مولر مدير ورزشى باشگاه شالكه به خبرنگار بيلد گفت: «اينكه ما نمى خواهيم با كورانى تمديد كنيم و او را در ليست فروش باشگاه قرار داده ايم يك شايعه بى اساس است. ما به هيچ عنوان چنين قصدى نداريم. كوين يكى از بهترين و تأثيرگذارترين بازيكنان تيم ماست و ما هرگز حاضر نيستيم اين مهاجم ارزشمند را از دست بدهيم. كوين به هيچ عنوان فروشى نيست.شالكه در اين فصل نتوانسته در حد انتظارات ظاهر شود. ما براى نيم فصل دوم برنامه هاى ويژه اى را در نظر گرفته ايم. براى جبران نيم فصل اول به حضور بازيكنانى همچون كورانى نياز داريم. او مى تواند به مانند فصول گذشته بازيكن تأثيرگذارى در خط حمله تيم ما باشد. هفته آينده قرار است براى تمديد قرارداد با اين مهاجم ارزشمند پاى ميز مذاكره بنشينيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض رنسينگ هنوز راضى نيست

ميشائيل رنسينگ سنگربان جوان بايرن مونيخ معتقد است براى قرار گرفتن در تيم بزرگى همچون بايرن بايد بيشتر از اين ها تلاش كرد.اين سنگربان جوان در گفت و گو با روزنامه بيلد گفت: «قرار گرفتن در دروازه تيم بزرگى همچون بايرن مونيخ مسئوليت بسيار سنگينى را بر دوش من گذاشته است براى اينكه بتوانم از پس اين مسئوليت سنگين به خوبى برآيم بايد بهترين باشم. بايرن بهترين است و دروازه بان اين تيم هم بايد بهترين باشد. از ابتداى فصل تاكنون پيشرفت خوبى داشته ام اما همچنان بايد به تلاش خود ادامه دهم. من هنوز هم جاى پيشرفت دارم. اميدوارم بتوانم سنگربان شايسته اى براى پرافتخارترين تيم كشور آلمان باشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض وقتی ریبری،بایرن را عصبی می کند

در مورد نقش فرانک ریبری در وفقیت بایرن در نیم فصل اول بوندس لیگا تردیدی نیست،اما امروز او و سران باشگاه همدیگر را عصبی می کنند.چرا؟؟؟

در شروع رقابت های نیم فصل اول بایرن مشکلات خود را نشان می دهد، کلینزمن نگران می شود اما فرانک ریبری با بازگشت از مصدومیت به سرعت کلید بازی تیم را در دست می گیرد و به مشکلات پایان می دهد. انچنان می درخشد و جلب توجه می کند که هواداران باشگاه او را قیصر می نامند. همان لقب خاص فرانس بکن باوئر ستاره افسانه ای بایرن مونیخ، این ستاره فرانسوی تا جایی پیش میرود و در دل ما جا میکند که همه فقط به او نگاه می کنند. حتی حرکات عجیب او تحمل می شود و هیچ اعتراض و انتقادی به انها نیست. او با ماجراجویی پشت اتوبوس حامل بازیکنان بایرن می نشیند و سلامت همه را به خطر می اندازد اما باز هم سکوت می کنند، او قیصر فرانک است.

اما با شروع سال 2009 شایعه ای روابط سران بایرن و ریبری را تیره می کند، گفته می شود هافبک مونیخی ها پایان فصل به رئال مادرید می رود وی نه تنها این شایعه را تکذیب نمی کند بلکه می گوید ماندن او در مونیخ به نتایج کار این تیم در لیگ قهرمانان بستگی دارد.

بکن باوئر دیگر نمی تواند تحمل کند، وقتی در بازی های جام حذفی مقابل اشتوتگارت ریبری با حرکت نمایشی یه پنالتی را از دست می دهد، قیصر یزرگ گل و پاس گل این بازیکن در این بازی را فراموش می کند و فریاد می زند: حتی بازیکنی مثل او باید به قواعد بازی احترام بگذارد نبایست به خود اجازه میداد همچین نمایشی اجرا کند.

اما این اولین بار نیست که ریبری نمایش خاص خود دارد اما باشگاه دیگر نمی تواند بازیکنی را که توانایی های بایرن در اروپا را زیر سوال میبرد و در مورد آن تردید دارد را تحمل کند
    ریبری در تازه ترین مصاحبه خود می گوید: در بایرن راحت هستم خیل دوست دارم در بوندس لیگا بمانم ام از روش سران باشگاه دلسر شده ام...
    تردیدی نیست که او می خواهد در برابر کاری که برای بایرن انجام می دهد آزاد باشد و هیچ انتقاد و اعتراضی نشنود.
    در مورد جدایی از بایرن میگوید:این کارها را وکیلم انجام می دهد،از او سوال کنید

ریبری از باین مونیخ یک عنوان بزرگ می خواهد قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا. چیزی که میتواند او را به توپ طلایی سال برساند اما بی تردید مونیخی ها برای تحقق این هدف به تیمی قوی تر و محکم تر نیاز دارند ...

خبر ورزشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •