جوملا 1.5.18 منتشر شد.
به گفته تیم مامبولرن نسخه 1.5.17 یک باگ امنیتی داشته است و برای برطرف شدن این باگ باید نسخه 1.5.18 را نصب نمائید.
لینک صفحه دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جوملا 1.5.18 منتشر شد.
به گفته تیم مامبولرن نسخه 1.5.17 یک باگ امنیتی داشته است و برای برطرف شدن این باگ باید نسخه 1.5.18 را نصب نمائید.
لینک صفحه دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یکح سوال دارم
امنیت جوملا چه جوره؟
امنیتش از زبان های اچ تی ام ال و یا پی اچ بی کمتره؟
یک توضیح در رابطه با جوملا بدید
جوملا ظرفیت یک سایت با بازدید تقریبا بالا رو داره؟
آرمین جان این سوالاتی که پرسیدی یه مقدار به هم مربوط نمیشن یعنی اصلا رابطشون جوری نیست که با هم مقایسه بشه کردشون
جوملا یه سیتسم مدیریت محتوا هست که هم با html و هم با php و سایر زبون های کلاینت ساید و سرور ساید نوشته شده
سیستم مدیریت محتوای رایگان و قوی ای هم هست و خیلی از سایت های مختلف باهاش کار میکنن
در مورد توضیحات اضافی و امکاناتش فکر کنم بهتر از همه این باشه که به سایت اصلیش یه سری بزنی چون نمیشه خلاصه وار بیان کرد
سلام
من مدتیه که یک وبلاگ خبری دارم ولی تصمیم گرفتم به سایت تبدیلش کنم.هم هاست خریدم و هم دامین.چند مرتبه هم چند تا CMS روش نصب کردم ولی هرچقدر تلاش کردم نتونستم با هیچکدومشون حتی یک پست هم بزارم.
توی هر انجمنی که می گردم فقط در مورد طریقه نصب و مشکلات بعد از آن اطلاعات گذاشتن و هیچ کجا اطلاعاتی برای یک فرد مبتدی به منظور طریقه به روز کردن سایت از طریق CMS وجود ندارد.حتی کتابی هم در این زمینه پیدا نکردم.
لطفا به من کمک کنید تا بتونم قاعده کلی یک CMS را یاد بگیرم.
در ضمن الان من زوپس را نصب کردم ولی این امکان برام وجود داره تا تغییرش بدم.
![]()
سلام
نمیتونم قاعده کلی براتون بگم ولی برای جوملا این کارها را انجام بدید :
بخشهای کلی سایت را در قسمت بخش یا section تعریف کنید.
مجموعه های مربوط به هر بخش را در قسمت مجموعه یا category تعریف کنید.
در قسمت افزودن مطلب یا add article مطلب خود را ایجاد کنید. خصوصیات آنرا مانند تاریخ نمایش, عنوان صفحه , نمایش آیکنهای مربوطه و ... را در سمت چپ صفحه می توانید تعیین کنید.
بخش و مجموعه ای که مطلب شما مربوط به آن است را مشخص کنید.
دکمه ذخیره یا save را در بالای صفحه کلیک کنید تا مطلب شما ذخیره شود.
در بخش منوها , گزینه های منو را تعریف کنید. می توانید منویی داشته باشید که با کلیک روی آن , مطالب موجود در بک بخش یا یک مجموعه مشخص و یا یک مطلب خاص نمایش داده شود.
فکر می کنم کتاب آموزشی جوملا را نیز بتوانید در بازار یا فروشگاههای آنلاین پیدا کنید.
در کل چندان نرم افزار سخت و پیچیده ای نیست .
در این لینک هم یک راهنمای ساده به زبان انگلیسی هست :
در ضمن , شنیدم که ورد پرس برای سایتهای خبری ساده و وبلاگ , بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hajHasan; 04-06-2010 at 16:14.
برای تغییر دادن مکانهای یک قالب توی جوملا باید کدوم فایل رو اصلاح کنم
مثلاً: می خوام یه قالب که دارای دو ستون هست (ستون اصلی و ستون سمت راست) رو تغییر اندازه بدم، یعنی ستون سمت راست رو عرضش رو زیاد کنم، کدوم قسمت باید این اصلاحات رو انجام بدم؟
ممنون
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید اونجا مرجع کامل جوملاست هم فایل آموشی قالب هست
فکر کنم باید فایل css قالبو ویرایش کنید.
هر قالب دو فایل index.php و style.css داره که با تغییر و دستکاری اونها می توانید تعداد ستونها و عرض آنها را تعیین کنید. تعداد ستونها با دستکاری فایل index.php و تغییر عرض آنها در فایل style.css امکان پذیره.
با سلام شما راه حلی برای افزایش قسمت مدیریت جوملا بلدید
خدا وکیلی کارم خیلی گیر کرده اگه میشه کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)