یه بازی به سبک oni لطفامعرفی کنید داستانش دیوانه کننده بود. نگران گرافیکش هم نباشین بهترینو معرفی کنین
یه بازی به سبک oni لطفامعرفی کنید داستانش دیوانه کننده بود. نگران گرافیکش هم نباشین بهترینو معرفی کنین
یعنی با این نوع دسته بازی ها نمیشه هیچ بازی اکشنی انجام داد آخه یه سیمولتوری چیزی![]()
دوست عزیز نمیشه دیگه زور که نیست !
برای شدن میشه ولی خوب سازنده های بازی نمیان وقت خودشون رو
واسه گذاشتن تنظیمات دسته برای یه بازی اکشن بزارن .
الان 90% گیمر ها با موس و کیبورد بازی میکنن .![]()
سلام..یه خورده اطلاعات درباره داستان و سبک بازی فاینال فانتزی میخوام..ممنون
دوستان بازي خور نگفتيد...
دوست عزیز شبیه ساز چی؟!
به نظر خودم بهترین بازی هایی که به زندگی واقعی شبیه هستند یکی sims3 و Gta IV هست..حالا شما اگه منظورتون چیز دیگه ای بود بگید تا راهنمایی کنیم...
راهنمايي كرده بودم كه...
تو مايه هاي اين اما بهتر:
Test Drive Unlimited كه ميشه TDU
حالا توفوتبال و ماشین سواری چه بازی پیشنهاد می کنید
رم:2گیگ
گرافیک:1گیگ
Last edited by shs8; 19-06-2009 at 21:35.
سلام.
دوستان من یه بازی می خوام که:
استراتژیک نباشه، ترسناک ازینا که یه دفعه یه جونور می پره رو سرت نباشه، مثل Dead space، خیلی ماجرایی نباشه و خیلی به زبان انگلیسی متکی نباشه طوری که مجبور باشی بین صفحات متن نامه ها و مدارک و غیره دنبال داستان رو بگیری، مثل fallout، تخیلی نباشه که موجوذات عجیب غریب بی شاخ و دم توشه مثل half life، ازین بازیهای سرهم بندی بکش برو جلو نباشه، مثل soldier of furtune
و :
طبیعی و به واقعیت نزدیک باشه،ترجیحا اکشن باشه اول یا سوم شخص زیاد فرق نمی کنه، گرافیک بالا و روون داشته باشه، جو سنگینی داشته باشه، متنوع باشه.مثلا بازی های زیر رو به ترتیب علاقه ام می نویسم:
call of duty همه شماره ها، که همه ویژگی ها رو داره
hitman :blood money
max payne
GTA IV
gears of war
godfather
prince of persia
kane & Lynch
سیستم من:
vga 4670
cpu E7300
ram 4gig
win XP sp3
ضمنا با اکس پی سرویس پک 3 سازگار باشه
ممنون از همه به خصوص کاربر گرامی havas
خوب اگه از call of duty اینقدر خوشت اومده پیشنهاد میکنم medal of honor رو هم بازی کنی
توی این سبک brother in arms هم هست ولی من زیاد باهاش حال نکردم
چند تا بازی هم پیشنهاد میکنم با اینکه ممکنه با مشخصاتی که از 1 بازی خوب دادین جور نباشه ولی تا حالا ندیدم کسی از این بازی ها بدش بیاد
Unreal Turnoment
Devil May cry
تمام ورژن هاشون قشنگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)