تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 342 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

آقا من با عرض شرمساری بگم که اول بازی تو مرحله تمرینیه فکر کنم یه سری آدم دارن که کوزه رو سرشون هست دور هم میچرخن راهنما میگه با کلید شیفت اونا رو کنار بزن ولی تا من تا جلو میرم دست بزنم کوزه هاشون مییوفته بعد دوباره باید برم - من تا حالا این سبک بازی نکرد م واسه همین یکم گیج شدم

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من با عرض شرمساری بگم که اول بازی تو مرحله تمرینیه فکر کنم یه سری آدم دارن که کوزه رو سرشون هست دور هم میچرخن راهنما میگه با کلید شیفت اونا رو کنار بزن ولی تا من تا جلو میرم دست بزنم کوزه هاشون مییوفته بعد دوباره باید برم - من تا حالا این سبک بازی نکرد م واسه همین یکم گیج شدم
    شیفتو ول نکن همین جور بگیر برو جلو. تازه این خوبه که اولش تو رو بازی آشنا میکنه بهت یاد میده.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من می خواستم این بازی رو با گیم پد بازی کنم ولی وارد تنظیماتش که می شدم می خواست یکی از کلیداش رو عوض کنم بازی قفل می کرد فکر کنم کلید C کسی به این مشکل نخورده؟!

در آغاز فعالیت Stone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اوخ بالاخره اصلشو گیر آوردم

و تمومش کردم بازیش شاهکاره

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

12

سلام
    یه سوال داشتم
    نسخه ی تقلبی را تا مموری بلاک سه بدون هیچ مشکلی ، بازی کردم ولی نسخه ی اصلی ( که کیفیت تصویرش تا 4رو هم داره و سیوش هم به شکل عدد هست ) موقعی که از اموزش میای بیرون و بازی رو میخوای شروع کنی بعد از چند ثانیه ( مثالا یکی رو بکشی ، یا سربازا رو عصبانی کنی ) بازی قفل میکنه یعنی سیاه میشه و صدای بک گراند ( صدای گل و بلبل !!!) پخش میشه و دیگه هیچ. باید ریست کنی .
    باید چه کنم ؟؟
    اینم اون Detectorش :
    Last edited by NimoOol.HD2; 02-07-2008 at 19:50. دليل: از ویرایش خوشم میاد!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من می خواستم این بازی رو با گیم پد بازی کنم ولی وارد تنظیماتش که می شدم می خواست یکی از کلیداش رو عوض کنم بازی قفل می کرد فکر کنم کلید C کسی به این مشکل نخورده؟!
    واسه من كه چنين مشكل بوجود نيومد
    ببين دست چپ اولش بايد نوع ورودي را انتخاب كني
    بايد جهت را چند بار به راست يا چپ بزني تا ورودي براي بازي به گيم پد تنظيم بشه
    بعد كه تنظيم شد بيايي سراغ تنظيمات بعدي
    شما ببين تو اون قسمت گيم پد شناسايي شده يا نه ؟

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    نسخه ی تقلبی را تا مموری بلاک سه بدون هیچ مشکلی ، بازی کردم ولی نسخه ی اصلی ( که کیفیت تصویرش تا 4رو هم داره و سیوش هم به شکل عدد هست ) موقعی که از اموزش میای بیرون و بازی رو میخوای شروع کنی بعد از چند ثانیه ( مثالا یکی رو بکشی ، یا سربازا رو عصبانی کنی ) بازی قفل میکنه یعنی سیاه میشه و صدای بک گراند ( صدای گل و بلبل !!!) پخش میشه و دیگه هیچ. باید ریست کنی .
    باید چه کنم ؟؟
    اینم اون Detectorش :
    شما یا مشکلت از ویندوزته.
    یا اینکه گرافیک و سر 4 میزاری سیستم نمیکشه.
    میتونی هم اون پچی که 2-3 ماه پیش عرضه کردن و دانلود کنی یه بارم با اون تست کنی شاید مشکلت رفع بشه.
    موفق باشی.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

سلام دوستان.من گرافیک بازی رو تو بیشترین حالت ممکن گذاشتم. الآن وقتی دارن حرف می زنن بعضی وقت ها صدا از تصویر جلو می زنه بعد دوباره وای می سته تا تصویر به صدا برسه و ادامه ی حرفاشو می زنه. می خواستم بدونم مشکل از خود بازیه یا این که من گرافیک رو بالا کشیدم سیستمم نمی کشه؟ سیستم من:

ویندوز ویستا-کارت گرافیک 8600GT Geforce - رم 2Gb و cpu:intel core2 duo 2.2GH E4500

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام دوستان.من گرافیک بازی رو تو بیشترین حالت ممکن گذاشتم. الآن وقتی دارن حرف می زنن بعضی وقت ها صدا از تصویر جلو می زنه بعد دوباره وای می سته تا تصویر به صدا برسه و ادامه ی حرفاشو می زنه. می خواستم بدونم مشکل از خود بازیه یا این که من گرافیک رو بالا کشیدم سیستمم نمی کشه؟ سیستم من:

ویندوز ویستا-کارت گرافیک 8600GT Geforce - رم 2Gb و cpu:intel core2 duo 2.2GH E4500
    فقط همینو میدونم که مشکل صدا مربوط به سیستمت نمیشه.
    بقیشو باید دوستان راهمناییت کنن.
    Last edited by Paradise_human; 03-07-2008 at 11:07.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

گرافيكت نميكشه عزيز
    وقتي گرافيكت كم مياره سرعت تصوير از سرعت صدا كمتر ميشه
    واسه همين صدا زود تر از تصوير حركت ميكنه
    گراقيك بازي را كمي پائين بياري حله ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •