برا چـــه فريموري دوســـت عزيــــز
k800_R8BF003
K800i_R1KG001
K800i_R8BA024
تا برات بزارم
تو تايپك هاي زيادي همچين سوالي پرسيدين كه دوستان جوابت رو دادن و بري ببيني خوبـــه
از نظـــر من هم فايل هاي lib جديد رو روي گوشيتون امتحان كنيد![]()
عالي
متوسط
ضعيف
برا چـــه فريموري دوســـت عزيــــز
k800_R8BF003
K800i_R1KG001
K800i_R8BA024
تا برات بزارم
تو تايپك هاي زيادي همچين سوالي پرسيدين كه دوستان جوابت رو دادن و بري ببيني خوبـــه
از نظـــر من هم فايل هاي lib جديد رو روي گوشيتون امتحان كنيد![]()
یه نفر کمکم کنه داشتم از gdfs گوشی بک آپ می گرفتم که فکر کنم کابل قطع شد حالا دیگه گوشه روشن نمیشه ستولزم هم مینویسه بوت فیلر البته یه بار نوشت الان باید چی کار کنم گوشی آجر شد یا می شه درستش کرد؟
سلام دوستان پچ کامل w550 را بزاری با معرفی کامل هر پچ ممنون می شم
شما خواهشا فریمور خودتونو اعلام کنید تا پتچ ها رو براتون قرار بدم
شما گوشیتون چیه یه identify بزن اطلاعات رو بگیر و بعد یه فلش کن به احتمال 90% درست میشه
یا ببر بیرون با باکس بده فلش کنن
این پچ یه تغییری توی موزیک پلیر میده یعنی موقعی که توی صفحه پخش موزیک هستین میتونین با استفاده از جهت های بالا و پایین یا کلید های 8 و 2 لیست آلبوم در حال پخش رو ببینین و آهنگ دلخواهتون رو انتخاب کنین.این پچ خیلی جالبه و دقایقی پیش توسط جنابIronMaster به صورت رایگان منتشر شد چون قبلا این پچ رایگان نبود.
این پچ برای مدلهای زیر درست شده.
K810 SW-R8BA024
K810 SW-R8BF003
K800 SW-R8BF003
K790 SW-R8BF003
K770 SW-R8BA024
K610 SW-R1KG001
Z610 SW-R6DA001
به دلیل خراب شدن لینکها اونارو آپلود نکردم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K810 SW-R8BA024
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K810 SW-R8BF003
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K800 SW-R8BF003
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K790 SW-R8BF003
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K770 SW-R8BA024
K610 SW-R1KG001
Z610 SW-R6DA001
Last edited by amir_82111; 27-12-2008 at 00:57.
سلام دوستان
لطفا به دادم برسید.......
یعنی کممممممممممممممممممممممک
من با xs گوشیمو فلش کردم و بعد میخواستم با far manager تغیرات اعمال کنم
ولی وقتی روی گزینه flash یا fs کلیک میکنم این پیغام را میده:
script flash_mode execution error
error code : 0
و دیگه اجرا نمیشه
و گوشیم روشن نمیشه؟؟؟
چه خاکی توی سرم کنم؟
منوی flash و fs نمایش داده میشه ولی وقتی واردشون میشم خالی هستند و نمیشه چیزی درونش کپی کرد
فقط خواهشا زود به دادم برسید![]()
هیچ کس نیست که به داده من برسههههههههههههههههههه؟؟؟ ؟
من الان یه k800 با فریمور r1kg001 دارم که می خوام قفل منو براش بزارم ولی هر پچی هست مال sw-r8bf003 هست باید چی کارکنم ؟
w550 را هم بردم مین را عوض کردم چون کابل را زود کشیده بود
سلام دوستان من يه پچي رو بدون توجه به فريوم گوشيم نصب كردماما ديگه گوشيم بالا نمي ياد
اومدم دوباره حذفش كردم اما فايدهايي نداشت :
لطفا اگه راهي بجز فلش كردنداره برام بنويسيد با تشكر
![]()
Last edited by siadate; 03-01-2009 at 15:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)