دوست عزیز حق با شماست...........من متاسفانه زیاد تایپ میکنم ولی خلاصه بگم:
به خاطر اینکه این مبحث جدید هست شما وقتی یه مقاله میخونین معلوم نیست مربوط به کدام مرحله تکمیل این نظریه است. ضمن اینکه معمولا مدتی از ارائه یه نظریه میگذره تا اینکه نسلهای بعدی اونو بازتر و قابل فهم تر میکنن....
مشکل دیگه اینه که ساختار فیزیک باید تا حدی شناخته بشه چرا که مثلا وقتی به یه مسئله یا پدیده یا تئوری اشاره میشه اگر خواننده ساختمان فیزیک رو به طور کلی با لایه هاش بشناسه کمتر دچار سردرگمی میشه....اگر مطالعه منظم راجع به فیزیک نداشتین...و فقط میخواین بیشتر راجع به این نظریه بدونین بهتون توصیه میکنم که به شکل سوال پرسیدن این کار رو انجام بدین....(راجع به تاپیک متاسفانه فعلا وقتشو ندارم...بعد امروز هم احتمالا تا 3 هفته کمتر سر خواهم زد...)
یکی از فرومهای خوب درین زمینه شاید سایت هوپا باشه (البته نه به لحاظ مقالات غنی) اما اونجا میتونین بچه های بیشتری رو درین زمینه پیدا کنین چون فروم تخصصی فیزیک هست.
این مقاله رو هم (خیلی هم مقاله توپی نیست) توی اون سایت پیدا کردم واسه مقدمه خوبه...بهتون دید میده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: من به طور منظم راجع به فیزیک و ریاضی میخونم چون مورد علاقه ام هستند ولی رشته ام برق هست...