تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 211 از 358 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

mastergeek عزیز.
    اولا ممنون از توضیحات کاملت.خواستم pm بدم گفتم شاید بقیه هم سوال من براشون پیش بیاد.فکر می کنم شما در مورد m theory زیاد مطالعه کردی.من خودم چند ماه پیش تو نت زیاد گشتم.ولی حقیقتش هر کی یه چیزی می گفتم که زیاد به هم ربط نداشت.همینطور در مورد جهانهای موازی.من هم از اون به بعد خیلی حریص شدم یه مقاله یا چیزی پیدا کنم که دقیق و معتبر باشه.در عین حال خیلی هم سواد فیزیکی در حد phd نخواد و یه دانشجوی فیزیک بتونه تا حدودی مطلب رو بفهمه..می گم اگه خودتون وقت دارید ی هتاپیک جامع در مورد M-theory و همینطور ربطش به ابرصفحات موازی بزنید.چون این پستها ی شما خیلی خوبه.ولی از اول تا آخر نیست به نظرم.(در مورد این تئوریها می گم)یه جورایی جسته و گریخته است.من می خوام جامع و کامل باشه.البته می دونم کار وقت گیریه.اگه هم وقت ندارید خلاصه توضیح بدید و اگه کسی سوالی پیش اومد براش تو هون تاپیک بپرسه یا یه مقاله ای چیزی اگه دم دست دارید بذارید ک ههر کی کنجکاو بود بخونه.ممنون

2. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز حق با شماست...........من متاسفانه زیاد تایپ میکنم ولی خلاصه بگم:
    به خاطر اینکه این مبحث جدید هست شما وقتی یه مقاله میخونین معلوم نیست مربوط به کدام مرحله تکمیل این نظریه است. ضمن اینکه معمولا مدتی از ارائه یه نظریه میگذره تا اینکه نسلهای بعدی اونو بازتر و قابل فهم تر میکنن....
    مشکل دیگه اینه که ساختار فیزیک باید تا حدی شناخته بشه چرا که مثلا وقتی به یه مسئله یا پدیده یا تئوری اشاره میشه اگر خواننده ساختمان فیزیک رو به طور کلی با لایه هاش بشناسه کمتر دچار سردرگمی میشه....اگر مطالعه منظم راجع به فیزیک نداشتین...و فقط میخواین بیشتر راجع به این نظریه بدونین بهتون توصیه میکنم که به شکل سوال پرسیدن این کار رو انجام بدین....(راجع به تاپیک متاسفانه فعلا وقتشو ندارم...بعد امروز هم احتمالا تا 3 هفته کمتر سر خواهم زد...)
    یکی از فرومهای خوب درین زمینه شاید سایت هوپا باشه (البته نه به لحاظ مقالات غنی) اما اونجا میتونین بچه های بیشتری رو درین زمینه پیدا کنین چون فروم تخصصی فیزیک هست.

این مقاله رو هم (خیلی هم مقاله توپی نیست) توی اون سایت پیدا کردم واسه مقدمه خوبه...بهتون دید میده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پی نوشت: من به طور منظم راجع به فیزیک و ریاضی میخونم چون مورد علاقه ام هستند ولی رشته ام برق هست...

4. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ممنون.راستش همونطور که گفتم من هم یه دانشجوی متوسط فیزیک هستم و کم و بیش اطلاع دارم راجع به فیزیک.جسته و گریخته هم چندین مقاله راجع به این تئوری شنیدم.ولی همونطور که گفتم متاسفانه توضیحات متفاوتی ازش شنیدم.مثلا یه جا منشاءجهانهای موازی رو عالم احتمالات آورده بود و می گفت مثلا شما یه تاس بندازید 5 احتمال دیگه در 5 جهان متفاوت ظهور می کنن و یکی در این دنیاست.یکی منشاءش رو رفع پارادوکس پدر بزرگ و یکی ... .من هم نفهمیدم به کدومش میشه اعتماد کرد.این شد که خواستم یکی باشه که منشآئ درست این تئوری رو بدونه و ادم رو گمراه نکنه.راستش نمی دونم چرا خودم یاد سایت هوپا نیفتادم!به هر حال ممنون.هر وقت وقت داشتی یه چند سطری هم از ابتدا و نم نم _مثلا روزی چند سطر هم توضیح بدی خودش خیلیه.البته هر وقت فرصت داشتین که دوستان سوال و جواب هم داشتن بپرسن و شما و بقیه هم کمک کنید.باز هم ممنون

6. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای یه دبیرستانی کی بلده توضیح بده

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    یه چیزایی از ایه های قران دیدم.
    لطف میکنید ایشو بگید تا من تفاسیرشونو خدمتون عرض کنم.
    خوب بالاتر از قران که کتابی چاپ نمیشه که

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    البته من سراغ دارم کتابهایی رو

10. 6 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

البته من سراغ دارم کتابهایی رو
    پس عجب کسی هستی تو.لابد کتابای انیشتین هان؟
    درخواست من این نبود

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

سلام.
    عزیز اتفاقا از قران بالاتر تو اون زمینه ها هست..قران فقط اومده یه اشاراتی کرده که بگه این کتاب از جانب خدا هست.اما جامع نیست در یک علم

13. 5 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    اول از همه یه عذرخواهی بزرگ بابت سوء تفاهم بوجود اومده با آقای MasterGeek ...
    من اصلا و هیچ وقت! قصد توهین تمسخر یا تحقیر شما رو نداشتم و نخواهم داشت، اگر سوالی کردم سعیی بوده در به چالش کشیدن دانسته های خودم با گفته های شما نه این که علم شما رو زیر سوال ببرم و همون طور که قبلا هم گفتم از هم صحبتی با شما حس خوبی دارم.
    بله همون طور که شما هم به رخ مان کشیدید من از فیزیک هیچی نمیدونم و حالا هم که توضیحات شما رو میبینم دیگه به زیر صفر رسید وضعیت اطلاعات فیزیک بنده
    تذکری هم که باید بدم این هست که من تمام و کمال و با دقت مطالب علمی شما رو میخونم و مورد بررسی قرار میدم با داشته های ناچیز خودم. اگر هم سوالی میشه فقط جهت رهایی خودم از بند سوالات ذهنی ام هست نه به چالش کشیدن علم شما یا چهار چوب علم فیزیک.
    کما این که در پست های مقدمه و موخره ی شما هم یک نوع عقب نشینی از نظریات تند اولیه دیده میشه که فیزیک رو علم جامع دونستید. بله دوست من این رو میدونم که ریاضی حدود تعیین شده داره اما فیزیک کاملا پویاست و هر لحظه یک استدلال ممکنه تمام فرضیات قبلی رو بهبود ببخشه یا تکمیل کنه اما نقض نکنه.
    کل مطالبی که نوشتم چکیده ی این جمله است :
    که بعضی مسائل رو نمیشه صرفا با علم فیزیک مورد بررسی قرار داد.

چیزی که از پست های اولیه شما عکسس برداشت میشد از نگاه بنده ی حقیر.
    منتها شما اون رو نوعی دعوا فرض کردید و به جبهه گیری و کوبیدن مواضع فرضی خودتون پرداختید!
    از زالو خواندن اون مدعیان تا رد کامل بعضی صحبت ها پیرامون ماوراء و ...
    که میدونم اگر با استدلال بحث بشه شما هم رد اش نمیکنید منتها در جو فرضی دعوایی حاضر ...

واکنشتون طبیعیه حالا که ازین تئوری ناامید شدین میخواین سرکوبش کنین؟؟؟؟
    من با این تئوری آشنایی کامل ندارم که بخوام سرکوبش کنم!
    خواستم ببینم منظور شما از اشاره به اون و توضیحات پراکنده و مختصرتون دیدگاه "درخت زندگی" رو هم شامل میشه یا نه.
    که شما همه چیز رو بستین به کمونیسم! و فکر کردید دارم نظره رو مسخره میکنم! در حالی که اینطور نبود.
    حالا هم خوشحال میشم سورس هایی معرفی کنید که با این تئوری بیشتر آشنا بشم و دلایلتون رو بدونم که چطور یک "تئوری" در این حد برای شما محترم و قابل ارزشه به عنوان یک فیزیکدان که همه چیز رو تجربی و علمی قبول میکنید.

خدائیش توی کشورهای گرفتاری مثل ما انواع و اقسام مغلطه کاری ها دیده میشه....من دوست دارم یاد بگیرم بهتر استدلال کنم و بهتر بتونیم با هم صحبت داشته باشیم ولی خب این مسئله نیاز به زمینه ای هائی داره که به نظر میرسه هنوز فرا نرسیده...
    بستر ها رو فراهم کنید!
    یا حداقل بستر سازی اولیه رو بکنید تا زمانش فرا برسه!
    یعنی سورس های خوب معرفی کنید که از لحاظ اطلاعات در حد شما باشیم که با هم جدل دوستانه و مفید داشته باشیم.

بنده هم هیچ ادعایی در هیچ رشته ای ندارم! یک آدم معمولی به دنبال حقیقت! همین ...
    با تشکر.

---------- Post added at 04:47 AM ---------- Previous post was at 04:44 AM ----------

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

عزیز اتفاقا از قران بالاتر تو اون زمینه ها هست..قران فقط اومده یه اشاراتی کرده که بگه این کتاب از جانب خدا هست.اما جامع نیست در یک علم
    شما گویا نسخه ی جدید اش رو دیدید که میگید جامع نیست! نسخ قدیمی رو اگه شما "واقعا بخونید" و نظر روی هوا نباشه در حد نیاز جامعه.
    گاهی یک جمله به اندازه ی صد کتاب معنی داره.
    لزوما من نوعی که متوجه اش نمیشم نباید رد اش کنم و بگم این فقط یک جمله است!

15. 4 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

پس بیخیال.شما به بحثتون بپردازید.
    هنوز فرق بین قران و کتابای دیگه رو نفهمدید میخواید در مورد علم صحبت کنید.
    خوب ببینم این علمی که شما در موردش صحبت میکنید خالق داره دیگه.
    خالقشم باید بیاد و کامل توضیحش بده.
    چون مخلوقم نمیتونه مستیقم با خالقش صحبت کنه باید یه واسطه از خو خالق باشه تا حرفه خالقو بفهمونه دیگه.
    پس باید کتاب یا دفتر چه ای داشته باشه که اینارو تو ضیح بده و فقط کسی که از خودش باشه میتونه این کتابو توضیح بده.
    و از همه مهمتر هر کسی بیاد حرفی غیر از این خالق کل بزنه حرفش درست نمیشه چون تنها اونه که از همه چی اگاهه.
    و خدا هم تو قرانش میگه که تمامیه چیزها در قران کامل اورده شده اند و در موردشون صحبت شده.

اگه جایی از این متن بالا مشکلی داشتید پیغام بزنید تا اگه ما اشتباه میکنیم بهمون خبر بدید و ما رو از گمراهی دربیارید.و این تاپیک هم منحرف نشه.دمتون گرم.تا به این ایه قران عمل کرده باشیم که میگه:تمامیه حرفهارو بشنوید و از میانشان بهترین را انتخاب کنید.

بازم ممنون.

داخل پرانتز:

شما گویا نسخه ی جدید اش رو دیدید که میگید جامع نیست!
    با این یه تیکت خیلی حال کردم.
    دوست عزیز اگه هرکی اومد و مطلبیش رو خوند و دید که درست نیست به ما هم بگه والا.همه نخونده میان نظر میدن این میشه دیگه.
    چیزایی که این قران 1400 سال پیش اورده علم با عظمتتون تازه داره اثباتشون میکنه و الان کارشونم این شده که بیان ایه های علمی شو اثبات کنن.
    دیگه حتی خودشونم جرات رد قران رو ندارن.
    Last edited by vahid0801; 07-09-2010 at 04:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •