تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 312 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در مورد چاکرای اول چیزی ننوشته بودن ولی اینو می دونم که این چاکرا با نقاط استخوانی و سفت بدن مثل دندون ها ارتباط داره و خوب کار کردنش باعث بی عیبی این سیستم ها میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام: دوستانی که مدعی جدا کردن روح از بدن هستند باید خدمتشون عرض کنم که در حالت جدا شدن روح از بدن بایدجسم خود را جدا از خود مشاهده کنی و در ضمن فضای موجود که با جسم خود در آن بودید را مثل قبل نمی بینید و تقریبا به عنوان مثال اگر در یک اتاق هستید پر از وسایل آن وسایل را دیگر نمی بینید. جدا کردن روح از بدن اینه. این تجربه شما را هم من داشتم اما نمی دونم چیه. به خاطر لحنم عذر می خوام.

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راست می گی زمان جدا شدن روح بشدت فاصله واقعیت و توهم کم می شه
    و در بخاطر تغییر دید انسان محل اشیا عوض می شه ولی اگه کسی روی خوش کنترل داشته باشه کاملا همه چیز همونطوری هست که توی واقعیت هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط shahram02 مشاهده تاپيک
    اینم خصوصیات اخلاقی چاکراها . گفتنش بهتر از نگفتنشه

چاکرای هفتم :
    سیستم عصبی بدن . دروازه الهی

چاکرای ششم :
    توهم و خیال بوسیله قده هیپوفیز........نقطه مقابلش : دریافت الهامات

چاکرای پنجم :
    تهمت – دروغ – غیبت – قضاوت – بد و خوب (یعنی بگی این خوبه یا این بده) – حب و بغض..........نقطه مقابل :صداقت

چاکرای چهارم :
    کینه – تنفر – حسادت............نقطه مقابل : عشق بدون شرط

چاکرای سوم :
    طمع – غرور – زیاده خواهی...........نقطه مقابل : بی نیازی

چاکرای دوم :
    شهوت – زیاده خواهی – خود خواهی ...........نقطه مقابل : زیبا پرستی
    سلام این پست رو تو صفحه ی قبلی زدم گفتم شاید ندیدین .

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تو جريان اين تاپيك نيستم و نميتونم حدود 220 صفحه رو بخونم
    ميشه يه توضيح به من بديد تا منم تو جريان باشم؟
    شما ميتونيد روحتونو از جسمتون جدا كنيد؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    شرمنده یه چند روزی سرم شلوغه
    آواتارم رو حال می کنین؟!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام: دوستانی که مدعی جدا کردن روح از بدن هستند باید خدمتشون عرض کنم که در حالت جدا شدن روح از بدن بایدجسم خود را جدا از خود مشاهده کنی و در ضمن فضای موجود که با جسم خود در آن بودید را مثل قبل نمی بینید و تقریبا به عنوان مثال اگر در یک اتاق هستید پر از وسایل آن وسایل را دیگر نمی بینید. جدا کردن روح از بدن اینه. این تجربه شما را هم من داشتم اما نمی دونم چیه. به خاطر لحنم عذر می خوام.
    ضمن تایید حرف های دوست عزیزمون (ensan_noor) باید بگم که خب این چیزا در کل بستگی داره به میزان تمرکزشخص ، و اینکه ترس رو از خودش دور کنه و نترسه و خیلی دیگه از شرایط روحی و محیطی و .... هرچقدر میزان ترس کمتر باشه و تمرکز شخص بیشتر ، بهتر می تونه اطراف رو ببینه . نه تنها وسایل فیزیکی اطراف رو به همون شکل که هست ... بلکه حتی می تونه خیلی بهتر و واضحتر و درخشانتر هم ببینه رنگها و اجسام رو ! یعنی تا این حد .... که میگم اینا به اون عوامل بستگی مخصوصا میزان تمرکز . اگه مثلا ترس وجود داشته باشه ممکنه اطراف رو تاریک و مبهم ببینه یا شخص اگر در اون لحظه خودش رو تو آینه ببینه حتی شاید وحشت کنه ! چون ممکنه اندازه ی سرش بزرگتر از حد معمول باشه ، اجزای صورت به شکل نرمال نباشن ... ! که اگر تمرکزش رو بیشتر کنه به تدریج بر می گرده به حالت اول .

سلام
    بچه ها من تو جريان اين تاپيك نيستم و نميتونم حدود 220 صفحه رو بخونم
    ميشه يه توضيح به من بديد تا منم تو جريان باشم؟
    شما ميتونيد روحتونو از جسمتون جدا كنيد؟؟؟
    دوست عزیز در ابتدا خوش آمد میگم . اما گه شما به این مسائل علاقمند هستید بهتره لااقل یه نگاهی به چند صفحه ی اخیر بندازید ... تا حدودی در جریان قرار می گیرید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    يك سوال اساسي از دوستان دارم:
    ما اينهمه داريم در مورد برون فكني بحث مي كنيم اصلا تا به حال كسي از ما برون فكني كرده؟
    پس چرا خاطراتش رو تعريف نميكنه؟
    من شخصا چون مدتيه كنترل شهوتم از دستم در رفته موقتا اين كارو كنسل كردم وگرنه حتما مي تونستم برون فكني كنم و خاطراتش رو براتون تعريف كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام : من یکبار اینکار را کردم. اما با تمام روشهای شما متفاوت بود و اون چیزی که من دیدم کاملا با اون چیزی که شما ازش صحبت می کنید مغایر بود.منظورم از شما همه دوستانند. من وقتی این اتفاق برام رخ داد وحشت زده شدم. در حالی که من احضار جن کرده بوده. هم با مندل و هم بدون مندل. اونایی که تو این مسئله هستند غیر ممکن است از وحشتناک بودن و خطرناک بودن روش بدون مندل خبر نداشته باشند. منظورم از بیان این مطلب این بود که جدا شدن روح از بدن برای من فوق العاده وحشت ناک بود. با اینکه از نظر روحی و معنوی در سطح خوبی بودم. یعنی اعتماد به نفس داشتم.البته من به علت تفاوت دید با عده ای از دوستان تحت هیچ شرایطی نمی خوام وارد بحثها بشم. و فقط بیشتر سعیم این است که از مطالب دوستان چیزای خوبی پیدا کنم. (اعتراف می کنم که از دوستان چیزای خوبی یاد گرفتم.)

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان یه سوال برام پیش اومده بعضی از فیلم ها یا داستان ها هستن که درباره ی چیزهای نفرین شده صحبت میکنن مثل خونه ی نفرین شده یا بعضی اشیا میخواستم بدونم اینا واقعیت داره؟؟؟ اصلا ایننفرین که میگن یعنی چی؟؟؟ بیاین یکم درباره ی این چیزا صحبت کنیم امکان داره اصلا ارواح شیطانی مرگ و زندگی یا کالبد یه انسان رو تحت اختیار بگیرن ؟؟؟؟ مثلا قتل مگه میشه یه روح شیطانی انسان رو بکشه؟؟؟ اصلا روح شیططانی واقعیت داره؟؟؟ مثلا ارواح ناپاک که مسیح از جسم انسان ها میکشید بیرون چی بود همین انرژی منفی خودمونه؟؟؟ واسم خیلی مهمه بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •