اقا يكي يه زحمتي بكشه يه فيلم خيلي كوتاه توي محيط اتاق تو شب بگيره بذاره اينجا. دمتون گرم دعاتون ميكنم. اگه يكيم شب تو فضاي باز بگيرين كه ديگه هيچي ...
ممنون
اقا يكي يه زحمتي بكشه يه فيلم خيلي كوتاه توي محيط اتاق تو شب بگيره بذاره اينجا. دمتون گرم دعاتون ميكنم. اگه يكيم شب تو فضاي باز بگيرين كه ديگه هيچي ...
ممنون
جهت اطلاع دوستانی که می خواهند با دیال آپ اپدیت کنند عرض کنم که اگر یک کارت خوب از یک isp خوب داشته باشید با 6 ساعت آپدیت انجام می شود.من امشب از 2.5 شب تا 8.5 صبح گوشیم رو آپدیت کردم یک بار تا 105 مگ دانلود شده بود که dc شدم و بار بعد از ادامه 87.5 مگ شروع کرد (در صورتی که شب قبل تا 80 مگ dc شده بود از اول دانلود مجدد شروع می شد).کلا 6 ساعت طول کشید.ولی با یک isp دیگر امتحان کردم 2 مگ را حدود 12 دقیقه طول کشیدیعنی اگر با این کارت می خواستم دانلود کنم حدود 11 ساعت طول می کشید.
نوکیا گفته با فرم ور جدید مصرف باتری پایین میاد.
شما که آپدیت کردید چیزی حس کردید؟
سلام عزیز
خب چه تغییرات محسوسی در این ورژن دیدی ؟
ارزش اپ رو داره یا نه؟![]()
کتاب Service Manual Level 1 &2 Nokia N95
لینک دانلود :
[/URL]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marco250; 29-11-2007 at 13:55.
با سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم کسی تا حالا این قابلیت Dual Simcard رو استفاده کرده؟ میشه بگید آداپتورشو از کجا میشه گیر آورد و با چه قیمتی؟ لطفا اگه امتحان کردید جواب بدید.
مرسی
سلام بر شما دوست عزیز .عمده تغییرات که من متوجه شده ام:
1-افزایش سرعت بوت شدن و سوییچ کردن گوشی
2-افزایش عمر باطری به نحوی که من از صبح با گوشی ور رفتم تا الان یک خط هم کم نشده.
3-اضافه شدن پشتیبانی از بازی های ان گیج
3- حرفه ای تر و سریعتر شدن دوربین به نحوی که یک دکمه به منوی دوربین اضافه شده که کادر بندی افقی و عمودی دارد
4-تغییر منوی موزیک و اضافه شدن قابلیت هایی به آن.
5-مشکل فونت 7 و 4 اعداد فارسی هم کاملا حل شده
در کل ارزش دانلود رو 100 درصد داره و اکیدا به دوستان توصیه می کنم.
ممنون کاظم لو جان منم امشب میرم که اپش کنم
جواب مارم بدين:
ممنون
این گوشی ساخت چه کشورهایی هست؟
باتریش چی؟
یکی از دوستان داره میگه روش نوشته ساخت سنگاپور
شماره IMEI گوشیش اینه : 356996036393190
توی این سایته هم زدم چیزی نشون نداد.
اینو نوشت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
This IMEI number might to be correct, but it is impossible to get this confirmed
یعنی چی تایید نشده؟؟
کجا باید تایید بشه؟
مشکلی هست این وسط آیا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)