فرقش با پي اس پي معمولي در اين هست كه وزنش كمتر شده و سرعت لود بازي ها هم سريعتر شده . در ضمن به tv هم وصل ميشه .
فرقش با پي اس پي معمولي در اين هست كه وزنش كمتر شده و سرعت لود بازي ها هم سريعتر شده . در ضمن به tv هم وصل ميشه .
ازي mass effect ةم فروشش ممنوع اعلام شده ظاهراجان؟ مگه این بازی ريليز شده؟ برای ایکس باکس چی؟
پس قيد خريد اين بازي را بايد زد ديگه ؟ راستي از طرف كجا فروشش ممنوع اعلام شده ؟
تازگيا داره رو بازي ها به صورت محدود نظارت مي شه . البته همه توليد كننده ها اين قوانين رو رعايت نمي كنيد ....... مثلا نوشتن مقاله در مورد بازي سيمز هم تو مجلات ممنوع اعلام شده ...پس قيد خريد اين بازي را بايد زد ديگه ؟ راستي از طرف كجا فروشش ممنوع اعلام شده ؟
پس بايد قانونش جديد باشه چون من تابستان تو مجله بازي كام يه نقد مفصل از سيمز خوندم .
بچه ها به مشكل خيلي بزرگ بر خوردم . قسمت بالاي رم من ( بالاي اون قسمت كه شيار شيار است ) يه كم باز شده و حالا مثل يه ترك ميمونه . از ديشب تا حالا ديگه هيچ بازي هم روي رمم كپي نميشه و ارور ميده . فكر ميكنيد بخاطر همون ترك ميمونه ؟ اگه مشكل از رم باشه بايد يه رم بگيرم 4 گيگ فكر ميكنيد چنده ؟
الان رم 4گیگ Sandisk حدودای 45 برات آب می خوره...
شک نکن که slim بگیری. آقا مازیار هم کمی قیمتش را بالا گفت. مدل استاندارد اسلیم را من هفته پیش گرفتم 200، نوع معمولیش هم 180 حدودا هستش که بخاطر 20 تومن ارزش نداره اسلیم نگیری...
بچه ها رمم را چه جوري بايد فرمت كنم ؟
به قسمت ستینگ تو پی اس پی برو اونجا گزینه فرمت مموری رو برن بعد چند بار ازت سوال میکنه همه رو
yes کن بعدش فرمت میشه
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)