باسلام
اول ازهمه به خاطر این آموزش مدسازی تشکر میکنم واقعا خسته نباشی دمت گرم خیلی بهم کمک کرد
آقا میشه در این آموزش مدسازی .یه تانک یا یه وسیله از یه مد به یه مد دیگه راهم آموزش بدی خیلی ممنون میشم. من نه اینکه هیچکاری نکرده باشم فقط بخوام شمابرام همه کارها را انجام بدی والا هرکاری خودم کردم نشدکه نشد وقتی اطلاعات یک تانک راازیک مد به مددیگر میبرم دیگه وارد بازی نمیشه نمیدونم چکارکنم .
سلام عزیز جان باید تو جه داشته باشید که این کار مستلزم دو نستن رابطه های فایل ها با همه من در آموزش گام به گام تو ضیحات را شر و ع کردم دلیل این هم که هر روز آموزش را ادامه نمی دم اینه که شما با فایل ها آشنا بشید با اونها ور بری د تا همشون ملکه ذهنتون بشند .....
ا مثلا :اضافه کردن یک موشک انداز به یک تیم : شما باید فایل های زیادی را کد نویس یکنید من بر ای شما این فایل را آماده کردم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کد های هر کدام را طبق اسمش به انتهای کدنویس جنرال زرو در پو شه :INI اضافه کنید مثلا فایل :V3 CommandButton متن کد اضافه شود به فایل.ini را محتو یاتش را به انتها یا ابتدای فایل :CommandButton جنرال زرو اضافه کنید و بقیه هم مشخصه..... فقط می مونه که به کدام تیم اضافه کنیم بر ای این منظور نام مدل را از پو شه INI و پو شه : Object فایل :v3 object کد مدل اضافه شود به کدهای زرهی هر تیم که می خواهید باشد . بخوانید که میشه :GLAVehicleV3Launcher خوب حالا این اسم را به تانک سازی مثلا جی ال ای اضافه کنید مثلا در جای شماره 7 میشه به این صورت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا سیو کنید تمام شد فقط می مونه تصویر که باید صبر کنید در آموزش
در بازی این مدل در خانه 7 تانکسازی جی ال ای می آد ولی صویر نداره آموزش تصویر هم چشم بر اتون در آینده می گم .
موفق باشید .