تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 222 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

باسلام
    اول ازهمه به خاطر این آموزش مدسازی تشکر میکنم واقعا خسته نباشی دمت گرم خیلی بهم کمک کرد
    آقا میشه در این آموزش مدسازی .یه تانک یا یه وسیله از یه مد به یه مد دیگه راهم آموزش بدی خیلی ممنون میشم. من نه اینکه هیچکاری نکرده باشم فقط بخوام شمابرام همه کارها را انجام بدی والا هرکاری خودم کردم نشدکه نشد وقتی اطلاعات یک تانک راازیک مد به مددیگر میبرم دیگه وارد بازی نمیشه نمیدونم چکارکنم .
    سلام عزیز جان باید تو جه داشته باشید که این کار مستلزم دو نستن رابطه های فایل ها با همه من در آموزش گام به گام تو ضیحات را شر و ع کردم دلیل این هم که هر روز آموزش را ادامه نمی دم اینه که شما با فایل ها آشنا بشید با اونها ور بری د تا همشون ملکه ذهنتون بشند .....
    ا مثلا :اضافه کردن یک موشک انداز به یک تیم : شما باید فایل های زیادی را کد نویس یکنید من بر ای شما این فایل را آماده کردم ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و کد های هر کدام را طبق اسمش به انتهای کدنویس جنرال زرو در پو شه :INI اضافه کنید مثلا فایل :V3 CommandButton متن کد اضافه شود به فایل.ini را محتو یاتش را به انتها یا ابتدای فایل :CommandButton جنرال زرو اضافه کنید و بقیه هم مشخصه..... فقط می مونه که به کدام تیم اضافه کنیم بر ای این منظور نام مدل را از پو شه INI و پو شه : Object فایل :v3 object کد مدل اضافه شود به کدهای زرهی هر تیم که می خواهید باشد . بخوانید که میشه :GLAVehicleV3Launcher خوب حالا این اسم را به تانک سازی مثلا جی ال ای اضافه کنید مثلا در جای شماره 7 میشه به این صورت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب حالا سیو کنید تمام شد فقط می مونه تصویر که باید صبر کنید در آموزش
    در بازی این مدل در خانه 7 تانکسازی جی ال ای می آد ولی صویر نداره آموزش تصویر هم چشم بر اتون در آینده می گم .
    موفق باشید .

2. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    شرمنده هستم این روز ها سرم شلوغ هست کم میتونم بیام البته باز هم سوالی باشه در خدمت هستم
    البته اقای منصوری رو خدا خیر بده یک تنه همه رو حریف هستن
    اقای منصوری یک سوال من با این خطا مواجع شدم
    ---------------------------
    Assertion Failure
    ---------------------------
    ASSERTION FAILURE: Failed to find thing template MarauderTankShell (case sensitive) This issue has a chance of crashing after you ignore it!

Abort->exception; Retry->debugger; Ignore->continue

اینو بگم من به MarauderTankShell دست نزدم نمی دونم چرا داره به این گیر میده؟
    درمورد آموزش تعغیر ایکن من ایکن فایل های اجرای که شما اونو تعغیر دادینو با7زیپ خارج کردم و دوباره بار گزاری میکنم برای ازمایش
    9تا بودن دیگن مگه استخراج ش با ساخته شد تو فیقی میکنه؟
    البته اینو بگم که هنوز نتونستم اینکارو انجام بدم
    تازه بعد کلی مکافات که تونستم ایکن جا بدم
    یکی رو بجای فایل شماره1 قرار میدم بقیه میفتن زیر فایل
    icon group
    عصاب بهم ریخت بی خیال شدم
    گفتم بعد کار کنم که عصاب بیاد سر جاش
    چی بگم دیگه
    موفق باشید یاعلی

4. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلامشرمنده هستم این روز ها سرم شلوغ هست کم میتونم بیام البته باز هم سوالی باشه در خدمت هستمالبته اقای منصوری رو خدا خیر بده یک تنه همه رو حریف هستناقای منصوری یک سوال من با این خطا مواجع شدم---------------------------Assertion Failure---------------------------ASSERTION FAILURE: Failed to find thing template MarauderTankShell (case sensitive) This issue has a chance of crashing after you ignore it!Abort->exception; Retry->debugger; Ignore->continueاینو بگم من به MarauderTankShell دست نزدم نمی دونم چرا داره به این گیر میده؟درمورد آموزش تعغیر ایکن من ایکن فایل های اجرای که شما اونو تعغیر دادینو با7زیپ خارج کردم و دوباره بار گزاری میکنم برای ازمایش9تا بودن دیگن مگه استخراج ش با ساخته شد تو فیقی میکنه؟البته اینو بگم که هنوز نتونستم اینکارو انجام بدم تازه بعد کلی مکافات که تونستم ایکن جا بدم یکی رو بجای فایل شماره1 قرار میدم بقیه میفتن زیر فایلicon groupعصاب بهم ریخت بی خیال شدمگفتم بعد کار کنم که عصاب بیاد سر جاشچی بگم دیگهموفق باشید یاعلی

در مورد سوال اول احتمالا شما فایل های مر تبط با اون تانک را تعقییر دادی
    مثلا اگه در فایل این تانک تعر یف شده باشه بر ای اعمال و رفتار آتش و تعداد گلوله به فایل :

WeaponSet Conditions = CRATEUPGRADE_ONE Weapon = PRIMARY MarauderTankGunUpgradeOne

مر تبطه شما اونجا اون را تعقییر دادی د که با این تانک مشتر که نمی دونم متو جه می شید یا نه چون این جوری چند ین بار منو سر کار گذاشته مثلا من داشتم یک تانک را ب ای روسیه اسکر یب نو یسی می کردم ولی در مورد یک تانک دیگه ارور می داد .... چرا / چون این قسمت در جفتشون مشتر که یعنی مثلا خوب هر تانکی که شما داشته باشید با ید شلیک کنه و این در همشون مشتر که نو ع عمل کرد و اثر اتشون با هم متفا وته .....

د ر مورد اون آین ها هم اگه ببین با این نرم افزار نمی تونی کار کنی نرم افزار های زیاد ی هستند که فایل های :exe را ادیت می کنند با یک سر چ می تونی پیدا کنی ... ولی من هم مثل شما به مشکل بر می خور دم تا اینکه آین ها را مثل آیکن اورجینال با اندازهای دقیق که خودش بر ای فایل : generals.exe سا خته بود من به تر تیب ساختم و به همون تر تیبی که خودش از بالا به پایین قر ار داده بود قر ار دادم در ست شد .

اینهم یک آموزشه :

چگونه فایل های Exe را تغییر دهیم ؟

ارسال توسط amin amanpour –

به نام خدا

آموزش چگونگی تغیردادن فایل های *.exe در 5 قدم ساده:

1) سعی نکنید یک برنامه را به وسیله ی ویرایش کردن سورسش در یک dissasembler تغییر دهید. چرا؟ چون این روش فقط برای برنامه نویسان و اسمبلرهای حرفه ای است. سعی کردن برای دیدن سورس فایل در حالت هگزا، فقط گرفتن یک مشت چرند و پرند است به طوری که شما آن را نمی فهمید.اول از همه، شما به آخرین نسخه از برنامه ی Resource Hacker نیاز دارید. آن یک برنامه ی ویرایشگر سورس با کاربری خیلی ساده است، شما می توانید آن را از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.

2) فایل فشرده را Unzip کرده و ResHacker.exe را اجرا کنید. شما می توانید فایل راهنمای آن را هم ببینید.

3) شما مشاهده خواهید کرد که رابط کاربری آن ساده و راحت است. به منوی FileOpen بروید و یا برای باز کردن یک فایل کلیدهای Ctrl+O را فشار دهید. شما می توانید فایل های *.exe، *.dll، *.ocx، *.scr و *.cpl را ویرایش کنید، اما این راهنما برای آموزش ویرایش کردن فایل های *.exe می باشد بنابراین یک فایل *.exe باز کنید.

4) در سمت چپ صفحه لیستی از بخش ها ظاهر خواهد شد. بیشترین بخش های معمول عبارتند از: -String table -RCData -Dialog -Cursor group -Bitmap -WAV * icon: شما می توانید آیکون (های) برنامه را ببینید و به وسیله ی دابل کلیک کردن روی قسمت icon و انتخاب کردن آیکون و کلیک راست کردن روی آن و فشار دادن replace resource آن را تغییر دهید. بعد از آن شما می توانید آیکونی را که می خواهید جایگزین آیکون اصلی شود را انتخاب کنید. * String table: شامل یک دسته چرندیات است، گاهی اوقات مفید است، به دانش برنامه نویسی ابتدایی نیاز دارد. * RCData: اینجا -- کردن واقعی شروع می شود. عنوان پنجره ها، دکمه ها، نوشته و چیزهای بیشتری را می توانید تغییر دهید. * Dialog: اینجا شما می توانید پیام ها یا دیالوگ هایی را که در یک برنامه نشان داده می شود را تغییر دهید. فراموش نکنید زمانی که می خواهید کار انجام شود باید Compile را فشار دهید. * Cursor group: برای تغیر دادن نشانگر ماوس که در برنامه به کار رفته است. * Bitmap: برای مشاهده و یا تغییر دادن تصاویر در برنامه به سادگی! * WAV: برای تغییر صداهای برنامه به کار می رود.

5) در قسمت های RCData، Dialog، Menu و String table شما می توانید تغییرات زیادی را انجام دهید. شما می توانید نوشته ها، دکمه ها و … را تغییر داده و یا آن ها را به زبان دیگری ترجمه کنید. نکته ها: - برای تغیر عنوان پنجره، دنبال چیزی شبیه به CAPTION “edit this” با شید.

- بعد از انجام همه ی عملیات ها، دکمه ی Compile Script را فشار دهید، و زمانی که شما می خواهید ویرایش را ذخیره کنید: FileSave(Save as) - زمانی که شما یک فایل را ذخیره می کنید، فایل اصلی به طور پیش فرض پشتیبان گیری می شود و به نام Name_original تغییر نام پیدا می کند و فایل ذخیره شده، نام اصلی فایل را خواهد گرفت. - گاهی اوقات شما ممکن است یک پیام شبیه زیر بگیرید: This program has a non-standard resource layout… it has probably been compressed with an .EXE compressor. به این معنی است که Resource Hacker نمی تواند به دلیل ساختار فایل، آن را تغییر دهد.

ترجمه شده توسط متالیک

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    Last edited by ufo-alien; 15-08-2012 at 04:34.

6. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام
    آقا من یه لپ تاب asus k35s خریدم ویندوزش سونه وقتی بازی جنرال رانصب کردم بازی رانصغه صغحه نمایش میده توتنظیمات خود بازی رفتم ولی فابده نداشت نمیدونم چکارکنم اگه ممکنه کمکم کنید
    باتشکروخسته نباشید ازسایت خوبتون

8. این کاربر از akilesnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    آقا من یه لپ تاب asus k35s خریدم ویندوزش سونه وقتی بازی جنرال رانصب کردم بازی رانصغه صغحه نمایش میده توتنظیمات خود بازی رفتم ولی فابده نداشت نمیدونم چکارکنم اگه ممکنه کمکم کنید
    باتشکروخسته نباشید ازسایت خوبتون
    سلام دوست عزیزم

شما دوست عزیز این فایل را که دانلود کردین در این مسیر قرار بدهید
    C:\Documents and Settings\Users\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data

تو جه داشته باشید پوشه Options
    که درون فایل های به نام های 1024 768
    که رزو لیشن فایل هستند قرار دارند
    اینو در نظر داشته باشد هر رزو لیشنی که به سیتم شما میخوره رو امتهان کنید
    انشا الله مشکل حل میشه
    با تشکر از اقای منصوری برای تهیه این بسته
    موفق باشید یاعلی

10. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آموزش تصویر و گام به گام بازی آنلاین بازی وار آر ماگدون همه ورژنها :

نکات مهم:
    اول اینکه همه بازیکنها حتما باید از یک ورژن مثلا ورژن سوم یا دوم یا اول استفا ده کنند یعنی حتما یک جور باشه .
    دوم :هیچ تعقیری در فایل ها ند هند ولی اگر تعقیر هم دادند همه داده باشند
    سوم:از تر ینر (نرم افزار های تقلب) استفا ده نکنید چون با ارور میس مچ مو اجه میشید .
    چهارم: وقتی از هاماچی استفاده می کنید نباید نرم افزار های مشابه مثل گیم رنجر روی سیستم شما نصب باشد وگرنه ارور عدم اتصال خو اهید داشت .

بخش اول

اساس کار خیلی سادست شما اول نرم افزار هاماچی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید

خوب نرم افزار را پس از دانلود نصب کنید و نرم افزر را باز کنید :
    بعد از اجرای نرم افزار شما تصویر زیر را شماهده خواهید کرد که در این مرحله بر روی گزینه Offline کلیک نمایید تا نرم افزار پیکربندی خود را آغاز کند شما در هر مرحله از کار با نرم افزار میتوانید با ایتفاده از این گزینه نرم افزار را فعال و غیر فعال نمایید .

برای اولین باری که شما فعالیت خود را شروع میکنید سیستم یک نام برای سیستم شما درخواست میکند .

در این مرحله شما میتوانید به شبکه ای که دوستان شما ایجاد کرده اند وارد شوید و یا خود شبکه ای جدید ایجاد نمایید

در ضمن شما در هر مرحله از کار می توانید از منوی network به این گزینه ها دسترسی پیدا کنید .

در صورتی که قصد ایجادیک شبکه جدید را دارید گزینه crate a new network را انتخاب نموده و همانند تصویر عمل نمایید :

ولی اگر قصد دارید به شبکه ای که دوستانتان ایجاد کرده اند متصل شوید گزینه join a existing network را انتخاب نمایید و مشابه تصویر عمل نمایید (نام کاربری و رمز دسترسی را باید از شخصی که شبکه را ایجاد نموده درخواست نمایید واگر شما شبکه را ایجاد کرده اید و میخواهید دوستانتان به آت متصل شوند باید این اطلاعات را در اختیار آنها قرار دهید )

در این مرحله از کار شما به شبکه متصل شده اید و در لیست نرم افزار می توانید نام و آی پی سایر سیستم ها را مشاهده کرده و تمام شبکه هایی که به آن متصل هستید را مدیریت نمایید .

یوزر: ژنرال3
    پسورد:ژنرال3

یوزر : 60450115
    پسورد: 60450115

یوز: 1391
    پسورد: 1391

یوزر : war60450115
    پسورد: war60450115

یوز: war1391
    پسورد: war1391

بخش دوم:

خوب حالا کار با نرم افزار تموم شد
    ابتدا بر نامه ها ما چی رو روشن کنید سپس آی پی خود را یاداشت کنید...

مثلا:

5.6.96.134

خوب بر ید تو بازی
    وارد بازی بشید در قسمت آپشن در انتهای جدول کنترل کنید ببیند آی پی نوشته شده همون آی پی یاداشت شده باشه ... اگه همون نبود کشو را باز کنید و اون آی پی رو انتخاب کنید مثل تصویر زیر :

بقیش در تصاویر تو ضیح هست مثل تصاویر عمل کنید

خوب حالا وارد لابی شدید در این لابی دو قسمت داریم قسمت سمت راست تازه واردها قسمت وسط اونهای که دارند بازی می کنند یا دارند یار کشی می کنند هر کدام یک گروهند شما با کلیک روی اون می تونید اگه اجازه بدند اضافه شید و گرنه در همین جا می تونید با اونهای که در قسمت سمت چپ هستند چت کنید و یکی تون بسازه و شما با کلیک روی اسم اون در قسمت دوم یعنی در لاین وسط جوین بشید . به تصویر و تو ضیحات روی تصویر دقت کنید :

یوزر: ژنرال3
    پسورد:ژنرال3

یوز: war1391
    پسورد: war1391

موفق باشید

Last edited by ufo-alien; 16-08-2012 at 02:35.

12. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

باسلام وتشکر از ali.tk کمک بزرگی بهم کردی دستت درد نکنه

14. 2 کاربر از akilesnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

بازی آنلاین :
    لطفا جوین شید

یوزر پسورد :

یوزر : iranwar
    پسورد: iranwar

یوزر : ایران1391
    پسورد: ایران1391

یوزر : 000091
    پسورد: 000091

یوزر : وارارماگدون
    پسورد: وارارماگدون

یوزر:SZM.IRI3
    پسورد:SZM.IRI3

یوزر پسورد ها تون را اینجا بزار ید

16. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    انلاین
    یوزر:ARMAGEDDON3
    پسورد:ARMAGEDDON3

یوزر:W.A.E3
    پسورد:W.A.E3

هرکس فقط یکی از یوزر های بالارو اد بکنه
    با تشکر
    Last edited by ali.tk; 03-09-2012 at 14:04.

18. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بازم سلام
    کی میاد وار ارماگدون3 بزنیم
    من پایه این بازی هستم
    کسی بود خبر بد
    یاعلی

20. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •