بفرمایید :
![]()
بفرمایید :
![]()
دوستان یکی جواب منو بده از وضعیت الان راضی هستین؟
با توجه به اینکه مخابرات هر منطقه از لحاظ مختلف با هم فرق می کنند ، به طور صد در صد نمیشه گفت که وضعیتی که الان من دارم ، برای شما هم به همین صورت باشه
تنها راهی که میتونی جواب صددرصد بگیری اینه که از کسایی که اشتراک پارسانلاین رو تو محلتون دارن پرس و جو کنین .
من به شخصه از سرویس 128 محدود2گیگ ای که دارم ، راضی ام .
شبا با سرعت 512 و 256 چقدر میشه دان کرد؟![]()
من سرویس 1 مگ دارم ، یه چند روزیه سرعتم پایین اومده و حدودا 120-130 شده ، زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا موقعی سرعتتون کمتر از 20% سرویس ارائه شده نشده باشه (مثلا زیره 30 ) ، حق اعتراض ندارین و سرعت الان شما خیلی هم خوبه !!!![]()
سلام دوستان
من تازگی ها وقتی چند روز پشت سر هم در ساعات رایگان دانلود میکنم سرعتم افت پیدا میکنه و وقتی از لحاظ حجمی سرویسم رو حدود 10 گیگ شارژ کردم سرعتم یه دفعه دوباره درست شد.
اینطور که به نظر میرسه پارامترهایی مثل حجم و زمان باقی مانده سرویس و میزان استفاده از سرویس شبانه در سرعت دانلود روزانه و شبانه تاثیر دارند.
کسی میدونه فرمولشون برای محاسبه سرعت دانلود بر اساس عوامل بالا چه جوری هست؟
به نظرم اگر کسی اطلاعی نداره میتونیم با کمک هم مهندسی معکوس کنیم و فرمولش رو پیدا کنیمشاید بشه با اطلاع از این فرمول دورشون زد .
نه عزیز منظورم اینه که با 512 چقدر میشه و با 256 چقدر سرعت دان میده شبا
این 130 سرعت شبانتو گفتی یا روزانه؟
دوستان ساعت رایگان شبانه از چند تا چنده ؟ روزای تعطیل چطور ؟ ممنون میشم سریع جوابمو بدید.راستی سرعت دوستانی که سرویس 128 محدود دارن در ساعات رایگان چنده ؟ ماله من دیشب از 20 تا 25 بود به نظرتون نمیشه اعتراض کرد ؟ واقعا کمه ...
Last edited by HO3IN-Life; 01-01-2013 at 07:15.
سلام
پارس انلاین بدرد نمیخوره برا دانلود داشتم ولی الان اسیا تک دارم بنظرم از همه اینا بهتره مخصوصا برا دانلود تو ایران تکه یه مدت خیلی درگیر بودم که چی بگیرم خدارو شکر که اسیا تک کارمو راه انداخت
دوست عزیز شما که اینقدر علاقه دارید به همه دوستان پاسخ بدید، لطفا از گزینه Multi-Quote استفاده کنید ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)