آخه من دوباره تاحالا تمدید کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاده هر شب هم در حال دانلود هستم
و قبلا هم گفتم این طور ک از پشتیبانی پرسیدم اصن جزو برنامشون نیست ک از حجم اصلی کم کنند
آخه من دوباره تاحالا تمدید کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاده هر شب هم در حال دانلود هستم
و قبلا هم گفتم این طور ک از پشتیبانی پرسیدم اصن جزو برنامشون نیست ک از حجم اصلی کم کنند
مال من که حتی قبل از این برنامه دانلود شبانه و محدود کردنش هم توی نشون دادن مصرف مشکلی همیشگی داشت. چند بار هم به پشتیبانی هم گفتم و دستی درست کرده بودن، اما باز برمیگشت به سرجاش. دقت کنید هنوزم که هنوزه بخش کنترلپنل کاربری رو میزنه بتا. یعنی بعد از این همه سال نتونستن یا نخواستن یه کنترلپنل درست و حسابی و بدون نقص بسازن. سایتشون هم مشکل داره و هنوز باید برای پرداخت پول خارج از طرح بریم سایت قدیم و این بخش رو به سایت جدید اضافه نکردن.
من که از روی ناچاری امشب یک ماه دیگه طرحم رو تمدید کردم. اینجوری تست میکنم و میبینم که آیا از تمدیدیها هم کم میکنه یا نه. البته به نظر باید از سقف ۸ گیگابایت شبانه بگذرم که بعد شروع کنه به کم کردن.
ولی واقعاً چقدر ناراحتی داره که با هزار امید بری یه شرکت پرمدعای جدید و بعد ببینی که دانلود شبانهات رو بستن و مجبور بشی بطور موقت هم که شده برگردی پیش همین مبیننت که ازش فرار کردی.
سلام.
آقا ساعت رایگان هنوز از ساعت 2 هست یا شده 3؟
سلام
شده 3 تا 7 صبح
درود
مبین نت داره منت میزاره اکانت انتی ویروس بیت دیفدر میده
اینم لینک خود شرکت انتی برای اکانت 6 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا واقعاً مردم رو ... فرض کردن ...
وایمکس با سرعت 70 مگ عرضه میشه اونوفت اینا ... 128 / 256 / ... واقعاً مسخره است ؛ تو نسل 4 ارتباطات اصلاً این سرعت ها معنی نداره ...
با چه رویی خودشون تو سایت شون مینویسن حداکثر پهنای باند وایمکس 70 مگ هست !
بچه ها میخوام در کنار شاتلم یک وایمکس قرار بدم برای زمانی که اینترنت مشکل پیدا میکنه و یا مسافرت میخواستم بدونم مبین نت چطوره ..مثل شاتل دانلود رایگان شبانش محدودیت داره .... و ایا طرح خاصی داره برای ثبت نام
ممنون
روز به روز کیفیتش داره میاد پایینترو قیمتش داره سر به فلک میکشه...نگیری بهتره مگه اینکه پولت اضافی کرده..دانلود شبانش طبق چیزی که اعلام کردن حداکثر تا دو برابر حجم روزانت میتونی دانلود کنی اونم از ساعت 3تا 7.
Sent from my GT-I9300
اصلا سمتش نیا فقط ضرر میکنی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)