خیلی خیلی ممنون از بابت پیگیری های جنابعالی. ولی مخابراتی ها خیلی چیزهای ... عنوان می کنند که تماما از واقعیت بدور هست.
بنده همون روز اولی که(تیرماه) اکانت جشنواره رو فعال کردم، خواستم 20 گیگ ترافیک اضافه خریداری کنم. در تماس با 2020 یک سری از کارشناسان عنوان کردند که حجم خریداری شده تا آخر قرارداد یکساله قابل استفاده است و بعضی هم خلاف گفته همکارانشون رو عنوان کردند.
در جواب تماس بنده با نمایندگی پاسخ داده شد که فعلا دست نگه دارید تا مخابراتی ها نتیجه امکان یا عدم امکان استفاده ترافیک اضفه تا پایان دوره یکساله رو بهشون اطلاع بدهند. اگر بنده ترافیک 20 گیگ را همان روز اول خریداری می کردم باید مبلغ 30000 تومان پرداخت می کردم و حالا باید 50هزارتومان واریز کنم.البته در زمان خریداری اکانت جشنواره ، هم کارشناسان 2020 و هم مسئول نمایندگی به دروغ قیمت هر گیگ ترافیک اضافه در صورت خرید بالای 10 گیگ رو حدود 1700 تومان عنوان کردند،درحالیکه کاملا دروغ بود و بعدا همگی زیر حرفشان زدند.حتی با مسئول اصلی 2020 مخابرات استان هم تماس گرفتم ولی در آخر مکالمه کلا چیزی جز درشت گویی شنیده نشد.
نتیجه اخلاقی : کلا سرویس های مخابرات(تا زمان فعلی 25/7/93) کیفیت مناسبی نسبت به وجه پرداختی دارند و کیفیت پشتیبانی هم تقریبا در حد 0تا30 درصد متغیر است و کلا جمله معروف"Team viewer نصب کنید و بعدا تماس بگیرید" و"کرگدن شکن خود را غیر فعال نمائید
" و" مشکل از شماست و به ما ارتباطی ندارد
" و" سرعت اینترنت کل کشور فعلا پایین است و شما هم که توانسته اید به نت وصل شوید خیلی خیلی شانس آوردید
" را در پاسخ خواهید شنید