شبانه هر 5 دقیقه قطعش میکنن اصلا نمیشه دانلود کرد
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شبانه هر 5 دقیقه قطعش میکنن اصلا نمیشه دانلود کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسش هر 10 دقیقه آی پی عوض میشه فقط شبانه اینجوریه
برای شما هم همینجوره ؟
سرویس شهاب 10 مگابیته
حالم داره بهم میخوره از این شرکت
Last edited by amir169; 06-03-2015 at 19:45.
دو روزه از آسیاتک 10 مگ 20 گیگ استفاده می کنم. سرعت تو روز که همون +1مگ هست ولی شبانه فیکس میبندن رو 250KB چه سرور داخلی چه خارجی.
اینم بگم ربطی به شیرینگ و این حرفا نداره و سرعت بالاتر نمیشه گرفت.
پینگ داخلی 60-80 هست ولی پینگ خارجی بالاس. 4.2.2.4 حدود 300 میده.
چندبار قطعی داشتم که فک کنم به خاطر نویز باشه . snr رو 15 میاد گهگاه. معمولا حدود 20-23 اگه ادامه داشته باشه میگم پایینتر ببندن.
فعلا ازش راضیم ... تو این دوره که شبانه نمیدن همین 250KB هم خوبه حدود 5 گیگ میشه گرفت هر شب. امیدوارم طبق گفته ی بعضی از مشترکین، بعد چند شب دانلود سرعت رو پایین نیارن.
------
این هم بگم که امکانش هست خیلی زود بتونین وصلش کنین. من خودم در عرض 3 روز از مخابرات تغییر دادم به آسیا (حساب کنین امروز با نت مخابرات کار میکنی سه روز دیگه با آسیاتک آنلاینی) حضوری رفتم مخابرات منطقه مون به مسوول بخش گفتم جریان چیه و شانس ما طرف آدم خوش برخوردی بود و کارمو راه انداخت بدون هیچ گونه کاغذ بازی. بعدش هم یه زنگ زدم بخش فروش آسیاتک گفتم اکانتمو فعال کن. طرف هم با تعجب و چونه زدن که مسوولیتش پای خودته، فعالش کرد.
شما هم به نظرم شانستونو امتحان کنین شاید مسوول مخابراتتون باهاتون راه اومد![]()
فاتحه خونده تو هاردو ماردو ویندوزه لپتاپ اول فکر میکردم مشکل از لپتاپه اما حالا میبینم هم دردیم![]()
دیگه واقعا نمیدونم باید چه کنم....
آره منم 10مگابیت شهاب دارم فرط و فرط قطع میکنهبرای شما هم همینجوره ؟
میخواستم ویندوز عوض کنم و سیمارو سیخکاری کنم که الان میبینم مشکل سراسریه....
ممنون از پستتون واقعا دیگه قاطی کردم......
Last edited by VahidDG2007; 06-03-2015 at 21:40.
با پشتیبانی تماس گرفتید ؟
کدوم استان هستید ؟
واسه من فقط شب اول خوب بود بعد شد مثل الان فرط و فرط ریست البته اینم بگم یه بار واسه من تو تایم غیرشبانه هم همین مشکل پیش اومدامیدوارم طبق گفته ی بعضی از مشترکین، بعد چند شب دانلود سرعت رو پایین نیارن.شب بود مثل الان که بعد از یکی دوساعت رفع شد
خدا نکنه دوباره روزا هم همین مشکل اتفاق بیفته![]()
Last edited by VahidDG2007; 06-03-2015 at 21:52.
مشهد
نه نمیدونستم فکر میکردم خطم نمیکشه یا ترافیک بالاست و اینجور چیزا........
حالا امشبم بیدار میشم ببینم چی میشه
من فکر کردم رم مشکل داره .... تست گرفتم دیدم سالمه
بعدش فکر کردم ویندوز مشکل داره که عوضش کردم
و در آخر گفتم حتما هارد مشکل داره !!
با این حساب پس هیچی مشکل نداره
نه از طرف ما درسته مشکل از اونوره خاکریزه
البته واسه من به نظر از 6 و 7 صبح به بعد ( که بیدار شدم و دیدم ارور داده و این همه رشته ها پنبه شده ) دستی ری استارت کردم و یه خورده پایدارتر شد
بنابر این این اختلال بصورت سیستماتیک واسه ی من تا 6:40 و 7 ادامه داره بعد از اون قابل تحملتر میشه
به جان خودم اصن پشیمون شدم اینجوری باشه میرم سمت مودم 4G و سیم کارتای ایرانسل و .........
دوستان مشکل اصلی مخابراته،
شرکتها مثل آسیاتک و بقیه خط مخابرات را به ما با امکانات خودشان میدن. تا زمانی که مخابرات dsl را به شرکتها کرایه میده همیشه مشکل داریم و هیچ بهتر نمیشه
تنها راه گریز از این دیناسور مخابراتی شبکه مبایل و ایرانسل رایتل است...
Last edited by dadash42; 06-03-2015 at 22:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)