نه....... پخته
.
.
.
.
.
دوتای اولی خام بقیه پخته![]()
نه....... پخته
.
.
.
.
.
دوتای اولی خام بقیه پخته![]()
اینو نصب کردم بازم نشناخت.
توی اون لیست برنامه اسم دستم نمیاد.
حالا یبار دیگه نصب میکنم بعد ریستارت میکنم ببینم چی میشه.
فعلا بگین چکار کنم فرطی کنسولم رو روشن نکنه این خنگ؟!؟!
سلام خدمت هم
من میخوام xbox 360 بگیرم قصدم اینه که elite بگیرم
اما متوجه شدم xbox 360 slim هم وجود داره ، حالا خواستم بیبینم تفاوت این دوتا تو چیه و خرید کدومشون بهتر و آینده نگر تره؟
(فقط من برام حافظه داخلی که 120 GB باشه یا 250 GB فرقی نمی کنه البته اگر فقط بحث حافظه باشه و این حافظه بیشتر ، روی عملکرد تاثیر نداشته باشه)
اسلیم برای شروع به دردت نمی خوره عقیده من اینه که اسلیم باید علاوه بر یک آرکید باشه من الان آرکید دارم یکیشم که به فنا دادم دوباره رفتم آرکید گرفتم حالا قصد دارم یک باندول اسلیم با کینکت سفارش بدم که فول اورجینال باشه حتی اگه توی ایران هم نتونم گیر بیارم اسلیم درایو عوض نشده یکیش رو از آذربایجان یا ترکیه یا عراق سفارش می دم جهت بازی های اورجینال! به نظرم این بهتره بازی هایی که فقط ارزش بازی کردن دارن با آرکید بازیهایی مثل فیفا و ... که ارزش خریدن اورجینال جهت ازی کردن آنلایبن بدون محدودیت دارن با اسلیم و عشق و حال هم با کینکت.. ولی اگه واسه گیم خوری می خوای صرفا همون آرکید یا الایت بخری بهتره طرف اسلیم -- شده نرو که مفت نمی ارزه به عقیده من اسلیم می خوای فقط اورجینالشو و با هدف بازی های اورجینال و کینکت و غیره
ممنون از جوابتون
چرا اگر slim کپی خور بشه بدرد نمی خوره؟و شما اطلاع دارید کی قراره کپی خور شدش بطور کامل بیاد تو بازار؟
( آخه میدونی من می خوام یک چیزی بگیرم که عوضش نکنم و اینکه بعد از خریدش پشیمون نشم )
اگر هم بازم نظرتون elite هست ، میخواستم بدونم به این مدل کینکت می خوره یا نه؟
ممنون
سلام بر اساتید محترم :
من چیزی از ایکس360 نمیدونم ولی یکی گرفتم از نوع آرکید. اگه میشه کمی واضح منو راهنمایی کنید.
1. کلا چند نوع آپدیت داریم یا یه جور دیگه کجاهای 360 آپدیت میشن؟
2.از کجا بدونیم آپدیت ما کدوم ورژنه؟آخرين آپديت از كجا گير بيارم؟
3.من اینترنت ندارم، چه طوری آفلاین آواتار بسازم؟
4. نرم افزار تم ساز Xbox360 چیه؟ اصلا میشه تم داشبورد طراحی کرد؟
5.بهترین تنظیمات 360 رو اگه ممکنه بگین منظورم همان Display , sound و ...
6.نمیشه فیلمهای مثلا با فرمت dat را با 360 نشون داد؟
7. نرم افزار های کاریردی در مورد 360 وجود داره؟ اصلا نصب میشه رو 360 ؟
شرمنده سردرد گرفتین.با تشكر
چقد حرفات دلنشینه برادر آرمین
دربه در دارم دنبال اسلیم میگردم خسته شدم از این جنگولک بازی ها (الان بن بشیم کی بن بشیم)
درود بر فیفا آنلاین اونم بصورت قانونی ! حیف که اینجا بازی های ارجینال گیر نمیاد وگرنه ملت ما ملت ارجینالین!![]()
بازم نمیشناسه.
اساتید هِلپ می!
محتوای مخفی: سوال اصلی
یعنی 4گیگ پخته 340 ؟؟
خامش چنده !!؟!؟!؟!؟ ( لایت آن و اون ورژن معروفش09504؟؟؟
یه همچین چیزی
)
آقا من که تصمیم رو گرفتم و پول دستم بیاد اینکار رو میکنم :
اسلیم خام با اون درایو 9504 و بعد که درست کپی خور شد کپی خورش کنم . این نتیجه تحقیقاتیه که تو این مدت تو این تاپیک و سایت آقا میثم انجام دادم !! البته نظر ایشون هم ( به عنوان یکی از علمای Xbox) همینه !!!!!
چون تا 1 سال دیگه xbox الیت و غیره به صورت نو دیگه معنی نداره پس بهترین گزینه چی میشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!
فقط قیمت بازیهای اورجینال چنده الان ؟؟؟؟؟ ( متاسفانه باید تا اونموقع احتمالا بزنیم تو کار اورجینال و کپی خور و این حرفا !!!!!)
Last edited by panther99; 27-01-2011 at 00:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)