تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2108 از 3347 اولاول ... 1108160820082058209821042105210621072108210921102111211221182158220826083108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,071 به 21,080 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

26 روزه منتظر بسته ی 2 گیگ هدیه همراه مودمم (از روز فعال شدن سیمکارت) ! تا دلتون بخواد شماره پیگیری دارم ! صد بار زنگ زدم به 700 ! اول گفتن یه هفته ، بعد گفتن بین یه هفته تا ده روز ، بعد شد از روزی که درخواست پیگیری بدی چهل و هشت ساعت الی یک هفته ، بعد باز زد پیگیری فوری گفت 24 ساعته درست میشه ! و هنوز در انتظاریم ! یه سری چیزای مسخره و تکراری رو از رو سیستم میخونن ، که کارشناسامون تو واحد پشتیبانی در حال پیگیری مشکل شما هستن ! گفتم واقعا خسته نباشید عرض می کنم خدمت اون کارشناسای کودن و بی عرضه تون که 26 روزه عرضه ندارن یه بسته ی دو گیگ رو فعال کنن !! امروز هم زنگ زدم به 600 گفتم در جریان باشین که اون بسته های هدیه همراه مودماتون چاخانی بیش نیست...
    واقعا خجالت داره یه دونه بسته ی دو گیگ مسخره اینهمه علافی داره... بماند که چقدر هم برای تحویل دادن خود مودم مسخره بازی درآووردن !
    برای من هم برای اینترنت 10 گیگ هدیه مودم این حرف هارو می زنند، 12 روز از فعال کردن سیمکارت گذشته و هنوز اینترنت فعال نشده. معلوم نیست این مسخره بازی برا چیه

2. این کاربر از koodak11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ایرانسل منتظر آغاز عملیاتی شدن طرح ترابردپذیری است

همانگونه احتمالاً تا کنون در جریان اخبار مربوطه قرار گرفته اید، طرح ترابردپذیری شماره تلفن های همراه قرار است از فردا، ۲۷ اردیبهشت ماه یعنی روز جهانی مخابرات در سراسر کشور به اجرا در بیاید. معنای اجرایی شدن این طرح به زبان ساده آن است که شما می توانید بدون تغییر حتی یک رقم از شماره ی تلفن همراه خود، اپراتورتان را تغییر دهید و از خدمات دلخواه خود بهره ببرید.

حال یک روز مانده به موعد اجرایی شدن این طرح بزرگ، روابط عمومی ایرانسل طی بیانیه ای آمادگی کامل خود برای اجرای طرح ترابردپذیری را اعلام کرده است. در ادامه می توانید متن کامل بیانیه ی ایرانسل را از نظر بگذرانید:

پس از گذراندن تمامی مراحل فنی و آزمایش‌ های لازم، ایرانسل منتظر آغاز عملیاتی شدن ترابردپذیری است:

«ایرانسل پس از پشت سر گذاشتن تمامی مراحل راه‌ اندازی طرح ترابردپذیری شماره‌ های همراه، آماده ی اجرایی شدن این طرح از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور تمامی مراحل راه‌ اندازی طرح ترابردپذیری شماره‌ های همراه را در شبکه ی خود در سراسر کشور با موفقیت به اتمام رسانده و منتظر انجام هماهنگی‌ های لازم با سایر اپراتور های تلفن همراه توسط سازمان تنظیم مقررات برای راه‌ اندازی همزمان این طرح در کل شبکه و در سراسر کشور است.

ترابردپذیری شماره ی تلفن همراه یا Mobile Number Portability، فرایندی است که طی آن مشترک تلفن همراه می‌ تواند با حفظ شماره ی تلفن همراه خود، از یک خدمات دهنده ی تلفن همراه به خدمات دهنده ی دیگری کوچ کند. این فناوری قدمتی بیش از ۱۵ سال دارد و هم اکنون در بیش از ۷۰ کشور در دنیا به بهره‌ برداری رسیده است.

پیش از این سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اپراتور های تلفن همراه را ملزم به ارائه ی این خدمت کرده و اجرای ترابردپذیری را شرط ارائه ی پروانه ی نسل‌ های سوم و بالاتر به اپراتورها قرار داده بود. در همین راستا روز اول شهریور ۹۴ طی مراسمی تفاهم‌ نامه ی طرح ترابردپذیری شماره ی تلفن همراه به امضای مدیران عامل اپراتور ها رسید.

ایرانسل در آستانه ی ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ مصادف با روز جهانی مخابرات، آماده ی اجرایی شدن این طرح سراسری با روش ACQ/OR است تا مشترکان تمامی اپراتور ها بتوانند پس از ممانعت‌ های چندین ساله، از حق انتخاب، کیفیت، قیمت و تجربه ی بهتری بهره‌ مند شوند».

4. 5 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه par_haam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان برای تبدیل سیم کارت اعتباری ایرانسل به یوسیم، هزینه ی مربوطه از شارژ سیم کارت کسر میشه یا باید نقدا در دفاتر ایرانسل پرداخت کرد ؟
    در دفاتر اصلی بسته بازگشت با قیمت 7000 تومان نقدی دریافی می شود.

6. این کاربر از par_haam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

این گزینه "طرح کنترل مصرف آزاد" داخل برنامه "ایرانسل من" اصلاً کار نمیکنه. ده خط هم توضیحات نوشته که اگه فعالش کنین، بعد از اتمام بسته ی اینترنتتون، از اینترنت به صورت آزاد مصرف نمیشه.

حالا دیدم 28 هزار تومن مصرف آزاد کرده با اینکه اون رو زده بودم... :/

8. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه par_haam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با استفاده از کد USSD فعال کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. 2 کاربر از par_haam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این گزینه "طرح کنترل مصرف آزاد" داخل برنامه "ایرانسل من" اصلاً کار نمیکنه. ده خط هم توضیحات نوشته که اگه فعالش کنین، بعد از اتمام بسته ی اینترنتتون، از اینترنت به صورت آزاد مصرف نمیشه.

حالا دیدم 28 هزار تومن مصرف آزاد کرده با اینکه اون رو زده بودم... :/
    منم چند وقت پیش از تو برنامه ایرانسل من زدم فعال نشد.. ولی با این کد زدم طرح فعال شد

Last edited by Arsenal2012; 15-05-2016 at 12:13.

12. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز، همیشه باید مقدار اپلودی رو هم در نظر بگیرید و بعد اقدام به دانلود کنید بنده دیشب 1 گیگ داشتم اما 800 خوردی بیشتر نشد بگیرم، هر چه سرعت بیشتر باشه مقدار اپلود بیشتر میشه
    دوست عزیز در نظر گرفته بودم دیگه 90 درصد سرویس ها با 1 گیگ دانلود 50 مگ آپلود میشه حالا بگیم 100 مگ با این حساب باز هم من باید میتونستم اون فایل رو دانلود کنم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز در نظر گرفته بودم دیگه 90 درصد سرویس ها با 1 گیگ دانلود 50 مگ آپلود میشه حالا بگیم 100 مگ با این حساب باز هم من باید میتونستم اون فایل رو دانلود کنم.
    از قند شکن استفاده کردین؟
    معمولا این جور نرم افزار ها دیتای بیشتری مصرف میکنن

Sent from my D6503 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از قند شکن استفاده کردین؟
    معمولا این جور نرم افزار ها دیتای بیشتری مصرف میکنن
    نه از هیچی استفاده نکردم تا سرویس فعال شد شروع به دانلود کردم که فقط 39 مگ دانلود کرد و حتی شارژم هم رفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

*اعتقاد وزیر ارتباطات به کف قیمت اینترنت موبایل*

وزیر ارتباطات درباره تعیین کف قیمت اینترنت موبایل نیز گفت: در این زمینه کارگروهی با حضور نمایندگان اپراتورها تشکیل دادیم و اعتقاد به کف قیمت اینترنت موبایل داریم. این تعیین کف نباید به گونه‌ای باشد مردم گمان کنند که می‌خواهیم گران کنیم بلکه درصدد آن هستیم تا رقابت ناسالم ایجاد نشود.

او افزود: یکی از اپراتورهای موبایل اعلام کرده که سال گذشته در بخش دیتا دچار ضرر شده است زیرا اپراتورهای بزرگتر به دلیل پشتوانه مالی که دارند، قیمت را تا جایی کاهش داده‌اند که موجب زمین خوردن دیگری شود.

واعظی خاطر نشان کرد: بالاخره نباید فراموش کرد که کسب‌وکار ADSL هم در کشور فعال است و نباید با فضای دامپینگ مانع ادامه حیات آنها شویم

*تمام اپراتورهای موبایل آماده ترابردپذیری هستند*

وزیر ارتباطات درباره ترابردپذیری اپراتورهای تلفن همراه که ظاهرا با تأخیر مواجه شد نیز گفت: کارهای این بخش طبق برنامه زمانبندی پیش رفته و همه چیز اماده اجراست. دلیل اینکه ترابردپذیری را امروز در برنامه افتتاح نگذاشتیم، اهمیت دو پروژه دیگر در زمینه پورتال دولت الکترونیک و NIX بود.

وی افزود: در حال حاضر هر سه اپراتور موبایل آماده اجرای ترابردپذیری هستند و تست‌های مربوط به آنها با موفقیت انجام شده است. پیش از بهره‌برداری رسمی از هفته آینده، این طرح را بین خودمان تست می‌کنیم.

*در کاهش قیمت اینترنت به قولم وفادارم*

وی عنوان کرد: هنوز هم به قول خودم وفادار هستم و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در حال بررسی تعرفه‌های این بخش به صورت مفصل است. شاید پایین آوردن تعرفه از لحاظ افکار عمومی خوب باشد اما باید اقتصاد کسب‌وکارهای فعال در این حوزه را هم در نظر بگیریم و بعدا تعرفه‌ای لحاظ کنیم.
    Last edited by m2music; 15-05-2016 at 19:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •