برای من هم برای اینترنت 10 گیگ هدیه مودم این حرف هارو می زنند، 12 روز از فعال کردن سیمکارت گذشته و هنوز اینترنت فعال نشده. معلوم نیست این مسخره بازی برا چیه
برای من هم برای اینترنت 10 گیگ هدیه مودم این حرف هارو می زنند، 12 روز از فعال کردن سیمکارت گذشته و هنوز اینترنت فعال نشده. معلوم نیست این مسخره بازی برا چیه
ایرانسل منتظر آغاز عملیاتی شدن طرح ترابردپذیری است
همانگونه احتمالاً تا کنون در جریان اخبار مربوطه قرار گرفته اید، طرح ترابردپذیری شماره تلفن های همراه قرار است از فردا، ۲۷ اردیبهشت ماه یعنی روز جهانی مخابرات در سراسر کشور به اجرا در بیاید. معنای اجرایی شدن این طرح به زبان ساده آن است که شما می توانید بدون تغییر حتی یک رقم از شماره ی تلفن همراه خود، اپراتورتان را تغییر دهید و از خدمات دلخواه خود بهره ببرید.
حال یک روز مانده به موعد اجرایی شدن این طرح بزرگ، روابط عمومی ایرانسل طی بیانیه ای آمادگی کامل خود برای اجرای طرح ترابردپذیری را اعلام کرده است. در ادامه می توانید متن کامل بیانیه ی ایرانسل را از نظر بگذرانید:
پس از گذراندن تمامی مراحل فنی و آزمایش های لازم، ایرانسل منتظر آغاز عملیاتی شدن ترابردپذیری است:
«ایرانسل پس از پشت سر گذاشتن تمامی مراحل راه اندازی طرح ترابردپذیری شماره های همراه، آماده ی اجرایی شدن این طرح از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور تمامی مراحل راه اندازی طرح ترابردپذیری شماره های همراه را در شبکه ی خود در سراسر کشور با موفقیت به اتمام رسانده و منتظر انجام هماهنگی های لازم با سایر اپراتور های تلفن همراه توسط سازمان تنظیم مقررات برای راه اندازی همزمان این طرح در کل شبکه و در سراسر کشور است.
ترابردپذیری شماره ی تلفن همراه یا Mobile Number Portability، فرایندی است که طی آن مشترک تلفن همراه می تواند با حفظ شماره ی تلفن همراه خود، از یک خدمات دهنده ی تلفن همراه به خدمات دهنده ی دیگری کوچ کند. این فناوری قدمتی بیش از ۱۵ سال دارد و هم اکنون در بیش از ۷۰ کشور در دنیا به بهره برداری رسیده است.
پیش از این سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اپراتور های تلفن همراه را ملزم به ارائه ی این خدمت کرده و اجرای ترابردپذیری را شرط ارائه ی پروانه ی نسل های سوم و بالاتر به اپراتورها قرار داده بود. در همین راستا روز اول شهریور ۹۴ طی مراسمی تفاهم نامه ی طرح ترابردپذیری شماره ی تلفن همراه به امضای مدیران عامل اپراتور ها رسید.
ایرانسل در آستانه ی ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ مصادف با روز جهانی مخابرات، آماده ی اجرایی شدن این طرح سراسری با روش ACQ/OR است تا مشترکان تمامی اپراتور ها بتوانند پس از ممانعت های چندین ساله، از حق انتخاب، کیفیت، قیمت و تجربه ی بهتری بهره مند شوند».
در دفاتر اصلی بسته بازگشت با قیمت 7000 تومان نقدی دریافی می شود.
این گزینه "طرح کنترل مصرف آزاد" داخل برنامه "ایرانسل من" اصلاً کار نمیکنه. ده خط هم توضیحات نوشته که اگه فعالش کنین، بعد از اتمام بسته ی اینترنتتون، از اینترنت به صورت آزاد مصرف نمیشه.
حالا دیدم 28 هزار تومن مصرف آزاد کرده با اینکه اون رو زده بودم... :/
با استفاده از کد USSD فعال کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم چند وقت پیش از تو برنامه ایرانسل من زدم فعال نشد.. ولی با این کد زدم طرح فعال شد
![]()
Last edited by Arsenal2012; 15-05-2016 at 12:13.
دوست عزیز در نظر گرفته بودم دیگه 90 درصد سرویس ها با 1 گیگ دانلود 50 مگ آپلود میشه حالا بگیم 100 مگ با این حساب باز هم من باید میتونستم اون فایل رو دانلود کنم.
از قند شکن استفاده کردین؟
معمولا این جور نرم افزار ها دیتای بیشتری مصرف میکنن
Sent from my D6503 using Tapatalk
نه از هیچی استفاده نکردم تا سرویس فعال شد شروع به دانلود کردم که فقط 39 مگ دانلود کرد و حتی شارژم هم رفت.
*اعتقاد وزیر ارتباطات به کف قیمت اینترنت موبایل*
وزیر ارتباطات درباره تعیین کف قیمت اینترنت موبایل نیز گفت: در این زمینه کارگروهی با حضور نمایندگان اپراتورها تشکیل دادیم و اعتقاد به کف قیمت اینترنت موبایل داریم. این تعیین کف نباید به گونهای باشد مردم گمان کنند که میخواهیم گران کنیم بلکه درصدد آن هستیم تا رقابت ناسالم ایجاد نشود.
او افزود: یکی از اپراتورهای موبایل اعلام کرده که سال گذشته در بخش دیتا دچار ضرر شده است زیرا اپراتورهای بزرگتر به دلیل پشتوانه مالی که دارند، قیمت را تا جایی کاهش دادهاند که موجب زمین خوردن دیگری شود.
واعظی خاطر نشان کرد: بالاخره نباید فراموش کرد که کسبوکار ADSL هم در کشور فعال است و نباید با فضای دامپینگ مانع ادامه حیات آنها شویم
*تمام اپراتورهای موبایل آماده ترابردپذیری هستند*
وزیر ارتباطات درباره ترابردپذیری اپراتورهای تلفن همراه که ظاهرا با تأخیر مواجه شد نیز گفت: کارهای این بخش طبق برنامه زمانبندی پیش رفته و همه چیز اماده اجراست. دلیل اینکه ترابردپذیری را امروز در برنامه افتتاح نگذاشتیم، اهمیت دو پروژه دیگر در زمینه پورتال دولت الکترونیک و NIX بود.
وی افزود: در حال حاضر هر سه اپراتور موبایل آماده اجرای ترابردپذیری هستند و تستهای مربوط به آنها با موفقیت انجام شده است. پیش از بهرهبرداری رسمی از هفته آینده، این طرح را بین خودمان تست میکنیم.
*در کاهش قیمت اینترنت به قولم وفادارم*
وی عنوان کرد: هنوز هم به قول خودم وفادار هستم و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در حال بررسی تعرفههای این بخش به صورت مفصل است. شاید پایین آوردن تعرفه از لحاظ افکار عمومی خوب باشد اما باید اقتصاد کسبوکارهای فعال در این حوزه را هم در نظر بگیریم و بعدا تعرفهای لحاظ کنیم.
Last edited by m2music; 15-05-2016 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)