سلام
اطلاعات بیشتر بدین تا پیگیری کنم
سایر شرکت های pap هم زیاد جالب نیستن
سلام
اطلاعات بیشتر بدین تا پیگیری کنم
سایر شرکت های pap هم زیاد جالب نیستن
سلام
میزان SNR از مودمت نگاه کن بگو
مشکل DC عمدتا به علت استفاده غیر صحیح از اسپلیتر یا گوشی تلفن روی خط هست
خیلی خیلی ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز.
مرکز مخابراتی ما توی خود فریدونشهر هستش (با پیش شماره 372522)که البته مراکز مخابراتی شهرهای فریدن و فریدونشهر و چادگان زیر نظر مرکز مخابراتی شهر خوانسار اصفهان اداره میشن.
در مورد افزایش پهنای باند هم راستشو بخواید خیلی امیدی ندارم که دردی رو دوا کنه چون نمایندگی پارس تو شهرمون اونقدر ثبت نام جدید انجام میده که دوباره هیچی به هیچی.
در مورد کمبود امکانات مخابرات شهرمون هم فقط همینو بگم که کلا سرویس ADSL تو شهر ما با پیگیری نماینده پارس آنلاین راه اندازی شد.یعنی حتی خود مخابرات هم هنوز ADSL ارائه نمیکرد که قبلش پارس آنلاین تو شهر ما راه اندازی شد.
این مشکل دومی که نوشتید قابل حله چی هست میشه یه خورده در موردش بیشتر توضیح بدین؟ اگه بزرگواری کنید و مشکل ما رو پیگیری کنید خیلی ممنون میشم آخه خیلی ظلمه که پارس پهنای باند ما رو رو 4 مگابیت ببنده و اجازه بده که با سرعت 450 کیلوبایت یا بالاتر دانلود کنیم اما در عمل این امکان فراهم نباشه.حالا هم که پارس امکان دانلود بالا رو فراهم کرده ما از یه جای دیگه به مشکل برخوردیم.
Last edited by csssaeed; 31-12-2012 at 12:38.
ممنون دوست من
فقط یه نکته رو جا انداختی که پارس با دانلود زیاد انجام بدی محدود میکنی ؟ اگه آره سرعت تا چقدر میاد پایین؟![]()
سرویس حجمی که سرعت رو پایین نمیارن
نامحدود باشه بعد از 30-40 گیگ میاد رو 30
سلام بچه ها کسانی که پارس آنلاین تو مشهد دارن ازش راضین؟
سلام دوستان.
من قبلا مخابرات داشتم حالا امروز پارس آنلاین گرفتم.حالا من یوزر و پسوورد رو زدم اما متاسفانه چراغ نت روشن نمیشه.حالا خواستم بدونم غیر از تغییر در یوزر و پس جای دیگه ای هم هست که بشه داخل مودم ِD-LINK تغییر ایجاد کرد تا نت وصل شه ؟
سلام
دوستان این وضعیت خط منه
و
Line Rate - Upstream (Kbps): 1022 Line Rate - Downstream (Kbps): 4095
الان سرویس 256 نامحدود دارم ولی سرعتش در بهترین حالت 150 هست و متوسط 90 هست قبلا هم که 128 داشتم متوسط حدود 50 بود!
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 31.1 15.6
از خطمه یا سرویس؟ میتونم پیگیری کنم؟
سپاس
تو پست های قبل آقای دانیال گفتن که 256 نامحدود رو روی 1.5 مگ میبندن تا 33 گیگ!پس این سرعت شما نرماله
یکی جواب منو بده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)