تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2108 از 2550 اولاول ... 11081608200820582098210421052106210721082109211021112112211821582208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,071 به 21,080 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پس شارزم میسوزه دیگه درسته یعنی میدادم شما ثبت نام کنید بباید میومدم اونجا دیگه درسنه
    اگه اکانتتونو بنده زده بودم اینجا نگاه میکردم میگفتم که چه اتفاقی میفته ولی چون تو لیست مشتریای بنده نیستین نمیتونم با صراحت بگم چی میشه. ولی اونایی که براشون برگشت زدم پولشون که برگشته به حسابم یا نقد دادم یا ریختم به حسابشون. تو پس پرداختم دیگه رو قبضشون نمیومده. کلا پیش پرداخت خوبه چون دخل و خرجتونو لحظه ای میشه حساب کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اقای نماینده وضعیت خطم بهتر شده فقط انگار باید مودم رو فکر کنم عوض کنم
    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    ADSL2
    Annex Mode
    :
    ANNEX_A

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    15.3 6.8 db
    Line Attenuation
    :
    47.0 25.7 db
    Data Rate
    :
    4096 1021 kbps
    Max Rate
    :
    7052 1078 kbps
    POWER
    :
    19.6 11.3 dbm
    CRC
    :
    0 0

فکر کنم اگه یک مودم جدید بگیرم وضعیتم از این بهتر بشه
    خب معلومه که افزایش سرعتی که مخابرات به خط شما داده بهش ساخته چون واقعا بهتر از قبل شده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

و یک سوال اقای نماینده شما که میگفتین میکرو فیلتر همون اسپیلتره پس الان پارس انلاین چیه زده
    با تشکر از دوستمون که توضیح کاملی دادن اضافه میکنم که او میکرو فیلتری که پارس آنلاین نوشته فقط برای تلفن میشه استفاده کرد چون کلا فرکانس های adsl رو حذف میکنه که صدای خش خش هنگام روشن بودن مودم دیگه شنیده نشه

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با تشکر از دوستمون که توضیح کاملی دادن اضافه میکنم که او میکرو فیلتری که پارس آنلاین نوشته فقط برای تلفن میشه استفاده کرد چون کلا فرکانس های adsl رو حذف میکنه که صدای خش خش هنگام روشن بودن مودم دیگه شنیده نشه
    اقای نماینده پس باید زنگ بزنم بپرسم اون رو درسته اقای نماینده و میکرو فیلتر نوشته برای برظرف کردن نویز خط میگم اگه من بگیرم میکرو فیلتر خطم بهتر میشه اقای نماینده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اقای نماینده پس باید زنگ بزنم بپرسم اون رو درسته اقای نماینده و میکرو فیلتر نوشته برای برظرف کردن نویز خط میگم اگه من بگیرم میکرو فیلتر خطم بهتر میشه اقای نماینده
    شما شارژ اضافه زدین یا همان حجم اکانت اول دوره تونه؟ میکرو فیلتر هم هیچ دردی از شما دوا نمیکنه و دورش خط بکشین

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما شارژ اضافه زدین یا همان حجم اکانت اول دوره تونه؟ میکرو فیلتر هم هیچ دردی از شما دوا نمیکنه و دورش خط بکشین
    نه شارز زدم دوره از اول ماه بعد گفتن حساب میشه گفتن شما چون دیر ثبت نام کردن این بار ده روزه ثبت نام میکنیم از اول ماه بعد ماهیانه حساب میشه
    اینم یک تست دیگه از خط من بازم ازتون تشکر میکنم میخوام ببینم شما اسپیلتر فروشی دارن
    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    G.DMT
    Annex Mode
    :
    ANNEX_A

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    17.0 8.0 db
    Line Attenuation
    :
    50.0 25.5 db
    Data Rate
    :
    4096 928 kbps
    Max Rate
    :
    7264 1152 kbps
    POWER
    :
    19.0 12.0 dbm
    CRC
    :
    0 0

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نه شارز زدم دوره از اول ماه بعد گفتن حساب میشه گفتن شما چون دیر ثبت نام کردن این بار ده روزه ثبت نام میکنیم از اول ماه بعد ماهیانه حساب میشه
    اینم یک تست دیگه از خط من بازم ازتون تشکر میکنم میخوام ببینم شما اسپیلتر فروشی دارن
    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    G.DMT
    Annex Mode
    :
    ANNEX_A

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    17.0 8.0 db
    Line Attenuation
    :
    50.0 25.5 db
    Data Rate
    :
    4096 928 kbps
    Max Rate
    :
    7264 1152 kbps
    POWER
    :
    19.0 12.0 dbm
    CRC
    :
    0 0
    پس اونجوری فکر کنم پول 10 روز از اکانت و پول مقداری از حجمتون که استفاده کردین در صورت برگشت رو قبضتون میاد و مقدار حجمی که مونده پولشو کم میکنن و رو قبضتون نمیزنن. بله تو مغازه اسپلیتر هم داریم

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پس اونجوری فکر کنم پول 10 روز از اکانت و پول مقداری از حجمتون که استفاده کردین در صورت برگشت رو قبضتون میاد و مقدار حجمی که مونده پولشو کم میکنن و رو قبضتون نمیزنن. بله تو مغازه اسپلیتر هم داریم
    ممنون و فقط قیمت های اسپیلتر رو میفرمایید و به نظرم منم نقدی بهتره چون میدونی چقدر هزینت میشه فردا پس فردا میرم میگم نقدی کنن بعدشم سرویس رو برگشت بزنن چقدر طول میکشه دوباره استفاده کنم بعدشم باید پولو نقدی بدم چرا اخه تلفنی اینکارو نمیکنن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنون و فقط قیمت های اسپیلتر رو میفرمایید و به نظرم منم نقدی بهتره چون میدونی چقدر هزینت میشه فردا پس فردا میرم میگم نقدی کنن بعدشم سرویس رو برگشت بزنن چقدر طول میکشه دوباره استفاده کنم بعدشم باید پولو نقدی بدم چرا اخه تلفنی اینکارو نمیکنن
    خب تو پست های قبلی گفتم که وقتی اکانتی رو از یک شرکتی میخرین سعی کنین حتما از نمایندگی اینکارو انجام بدین که این مشکلاتو نداشته باشین . اپلیتر هم قیمتش 4000 تومنه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خب تو پست های قبلی گفتم که وقتی اکانتی رو از یک شرکتی میخرین سعی کنین حتما از نمایندگی اینکارو انجام بدین که این مشکلاتو نداشته باشین . اپلیتر هم قیمتش 4000 تومنه
    حق باشماست گرونتر از 4 هزار تومن ندارین dlink هستش مدلش حالا باید برم اونجا حتمن بعشم چقدر وقت میبره دوباره وصل کنم و باید پول رو نقدی بدم یک سوال دیگه من قبلن که مخابرات بودم تو تاریخ 6.29 یک تراکنش ناموفق داشتم گفتن پول برمیگرده ولی برنگشت منم به حسابم نگاه نکردم رفتم همارا برگشتم حالا الان میتونم پیگیری کنم یا اون دوره رو حساب نمیکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •