تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2108 از 3195 اولاول ... 1108160820082058209821042105210621072108210921102111211221182158220826083108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,071 به 21,080 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر من اگه ميخواي همون موقع بشيني و بازي كني و فقط كنسول مهمه واست‌ ، اليت بگير.
    اگه دوست داري يه چيز جديد و قشنگ با تكنلوژي به روزتري رو داشته باشه اسليم بگير.
    قيمتش هم فكر كنم 100 تومن با هم فرق دارن.
    فكر كنم الان اليت 340 تومن باشه. اسليم 250 هم 430 تومن!
    اگه بتوني باندل هم بخري (‌با هزينه ي بيشتر)‌خيلي خوبه. الان باندل 250 گيگ(با كينكت )‌600 تومنه

هـــك شدنش هم حتما ميشه. بيشتر از يكي دوماه ديگه هم طول نخواهد كشيد. ولي اگه هك بشه قيمت الانش همين 600 تومن هم ميشه 700 تومن. شايدم بيشتر. معلوم نيست.
    بستگي به صبر و تحمل خودت داره
    اوکی ممنون از توجهت بهم ولی یه سوال دارم .
    بنظر شما بین اسلیم 4 گیگ و الایت کدوم یک دوام بیشتری داره ؟؟؟ آخه من اون اوایل شنیده بودم که این اسلیم ها یه سیستم هوشمند دارن که وقتی دستگاه داغ میکنه خودشون اتوماتیک خاموش میشن . حالا این سیستم واقعا هست ؟؟؟ درست کار میکنه ؟؟ منظورم اینه که برنداره نیم ساعت بازی نکرده دستگاه رو خاموش کنه و اعصابمون رو داغون کنه.
    من نظر خودم اسلیم 4 گیگ هست که 1 ماه پیش پرسیدم (من از ارومیه ام) گفتن 340 تومن . لطفا در مورد انتخابم کمکم کنید.مرسی

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اوکی ممنون از توجهت بهم ولی یه سوال دارم .
    بنظر شما بین اسلیم 4 گیگ و الایت کدوم یک دوام بیشتری داره ؟؟؟ آخه من اون اوایل شنیده بودم که این اسلیم ها یه سیستم هوشمند دارن که وقتی دستگاه داغ میکنه خودشون اتوماتیک خاموش میشن . حالا این سیستم واقعا هست ؟؟؟ درست کار میکنه ؟؟ منظورم اینه که برنداره نیم ساعت بازی نکرده دستگاه رو خاموش کنه و اعصابمون رو داغون کنه.
    من نظر خودم اسلیم 4 گیگ هست که 1 ماه پیش پرسیدم (من از ارومیه ام) گفتن 340 تومن . لطفا در مورد انتخابم کمکم کنید.مرسی
    هارد خيلي مهمه. من اولش كه كنسول گرفتم بلد نبودم بازي رو نصب كنم.ديسك رو كه ميگذارم و اجرا ميكردم كلي سرو صدا ميكرد. بعدش كه فهميدم چطور بازي روي هارد نسب كنم هم ديگه ديسك حين بازي نميچرخه و درايو ضعيفتر نميشه هم اينكه همه ميتونين از هر بازي بك آپ داشته باشين!!
    به نظر من هار چيز خوبيه
    4 گيگ هم فايده ي خاصي نداره. هر بازي حدودا 4.7 تا 9 گيگ جا ميگيره!!

ولي از اون نظر اسليم خيلي بهتره
    شيك تره. وايرلس داره كوچيكتر طراحي شده. به هيچ وجه داغيش به اون حدي نميرسه كه بخواد ارور بده. پورتهاي USB بيشتري داره. دكمه هاي Eject و Power به صورت لمسي هست. اگه اسليم 250 گيگ رو بخري نسبت به اليت كه 120 گيگ هست ظريفيت بيشتري داره.

من فكر كنم اسليم چون كلا تكنولوژي 2010 هست و جديده نسبت به كنسولهاي 2009 كه به صورت مونتاژ شده هستن خيلي بهتره.
    فقط بايد تا زمان هــك شدنش صبر كنين كه بتونين بازي روش نصب كنين!! ( منم خودم تازه اسليم 250گيگ گرفتم)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

آقا میثم اینها رو الان از تو سایتتون استخراج کردم !!!!!!!! چیزی که به نظرم میاد اینه که پول گیرم اومد الان بهترین تصمیم اینه که یه اسلیم خام بگیرم ؟؟!!!!!!! درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون ظاهرا با این وضعیت -- و کمیاب شدن اسلیم تا اردیبهشت هم امکان این که قیمت اسلیم به زیر 380 برسه تقریبا صفره !!!! یعنی تقریبا 1 سالی شاید زمان ببره تا برسه مثلا به 350 ؟؟؟؟؟؟؟ ( که دیگه اونموقع به درد من نمیخوره !!! ) یعنی حتی شب عید و بعد از عید هم xbox سیر صعودی طی میکنه ؟؟!!!!!! شما که تو این کارید نظرتون چیه ؟؟؟؟ اسلیم خام تا زمانی که هکش بیاد و بیاریم پیش خودتون انجام بدید ؟؟؟ یا اسلیم -- شده ؟؟؟؟؟ بعد برای این اسلیم خام چه بازیهایی ( قطعا اورجیناله دیگه !!! ) هست ؟؟؟؟ و چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟ مثلا بازیهایی مثل call of duty black ops و splinter cell conviction و ...

سلام. بله گرفتن دستگاه خام با درایو ۹۵۰۴ خیلی ایده ی خوبی بود ولی الان چند وقتی هست که اصلا گیر نمیاد. بازی هم فقط چند تا هست forza 3 , halo pure همینا

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یعنی اینهم به سلامتی نیست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا مثل اینکه قسمت نیست ما xbox بخریم !!!!!!!!!! شما نداری آقا میثم ؟؟؟؟در ضمن قیمتهاشون چنده گیمها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by panther99; 26-01-2011 at 15:48.

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

هارد خيلي مهمه. من اولش كه كنسول گرفتم بلد نبودم بازي رو نصب كنم.ديسك رو كه ميگذارم و اجرا ميكردم كلي سرو صدا ميكرد. بعدش كه فهميدم چطور بازي روي هارد نسب كنم هم ديگه ديسك حين بازي نميچرخه و درايو ضعيفتر نميشه هم اينكه همه ميتونين از هر بازي بك آپ داشته باشين!!
    به نظر من هار چيز خوبيه
    4 گيگ هم فايده ي خاصي نداره. هر بازي حدودا 4.7 تا 9 گيگ جا ميگيره!!

ولي از اون نظر اسليم خيلي بهتره
    شيك تره. وايرلس داره كوچيكتر طراحي شده. به هيچ وجه داغيش به اون حدي نميرسه كه بخواد ارور بده. پورتهاي USB بيشتري داره. دكمه هاي Eject و Power به صورت لمسي هست. اگه اسليم 250 گيگ رو بخري نسبت به اليت كه 120 گيگ هست ظريفيت بيشتري داره.

من فكر كنم اسليم چون كلا تكنولوژي 2010 هست و جديده نسبت به كنسولهاي 2009 كه به صورت مونتاژ شده هستن خيلي بهتره.
    فقط بايد تا زمان هــك شدنش صبر كنين كه بتونين بازي روش نصب كنين!! ( منم خودم تازه اسليم 250گيگ گرفتم)
    آقا ممنون از راهنمایی هات.خیلی خوب و کافی بود . تشکر
    فقط حدود قیمت های اسلیم 4 گیگ و 250 گیگ رو هم اگه بشه بگین ممنون میشم

6. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

slim 4G+kinect=500T
    slim 250G+kinect=600T
    slim 250G=435T
    slim 4G=340T

8. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان درخواست راهنمایی دارم.
    یه مدت بود خیلی طالب شده بودم دسته 360 رو به PC وصل کنم.
    امروز رفتم توپخونه از یکی 2 تا مغازه پرسیدم، یکیشون یه کابل بهم داد که یه سرش USBیه و اون سرش میخوره به دسته.
    الان با این کابل به 360ام که وصل میکنم قشنگ دسته روشن میشه و کار میکنه و اینا.
    اما به PC که وصل میکنم دسته رو نمیشناسه و تازه از اینجا میزنه باز XBOXام رو روشن میکنه ابله!
    چکار کنم حالا؟ درایور اینو از کجا بگیرم . چکار کنم که این اون رو روشن نکنه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

امروز رفتم توپخونه از یکی 2 تا مغازه پرسیدم، یکیشون یه کابل بهم داد که یه سرش USBیه و اون سرش میخوره به دسته.
    اما به PC که وصل میکنم دسته رو نمیشناسه و تازه از اینجا میزنه باز XBOXام رو روشن میکنه ابله!
    طرف اشتباهی بهت یه چیز دیگه داده.بهت play & kit داده
    باید اینو میگرفتی:

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

داداش با اون کابلی هم که داری میشه این کارو کرد
    شما باید درایور دسترو نصب کنی
    حجم:456kb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alireza_sun72; 26-01-2011 at 18:23.

13. 4 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

slim 4G+kinect=500T
    slim 250G+kinect=600T
    slim 250G=435T
    slim 4G=340T

خام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •