چرا اینقدر سرعت آپلود ایرانسل کمه؟مخصوصا تو تلگرام؟کس همچین مشکلی داره؟
چرا اینقدر سرعت آپلود ایرانسل کمه؟مخصوصا تو تلگرام؟کس همچین مشکلی داره؟
یه سری مناطق به دلایل خاصی سرعت آپلود کم کردن، من خودم یه نقطه سرعت 27 مگ آپلود داشتم، یه کیلومتر جابجا شدم با آنتن قوی اما آپلود زیر 50 کیلو شده
Sent from my D6503 using Tapatalk
سرویس 50 مگ یک روزه گرفتم هدفم دانلود یه فایل 39 مگابایتی بود بعد از فعال شدن سرویس بدون اینکه یک کیلوبایت ازش استفاده کنم فایل رو گذاشتم دانلود تا 80 درصد رفت بعد قطع شد حجم رو چک کردم که صفر شده بود موجودی رو هم چک کردم که صفر شده بود(800 تومن هم موجودی داشتم).
نتیجه اخلاقی:سرویس گرفتن از شرکت های بزرگ حماقته چون خیلی گردن کلفت هستن و هر کاری دوست دارن انجام میدن.
دوست عزیز، همیشه باید مقدار اپلودی رو هم در نظر بگیرید و بعد اقدام به دانلود کنید بنده دیشب 1 گیگ داشتم اما 800 خوردی بیشتر نشد بگیرم، هر چه سرعت بیشتر باشه مقدار اپلود بیشتر میشه
من وایمکس داشتم از ایرانسل کلا حجم رو عجیب کم می کنه اگه 30 مگ مصرف کنی 45 مگ حساب می کنه خودتم نمیفهمی چطور کم شده .دزدی یدفعه ای نمی کنه کم کم برمیداره که نفهمی چی میشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
با سلام
یه مودم مدل LH92 3G/4G ایرانسل برای فروش دارم . استفاده نشده فقط جعبشو برای فعال سازی باز کردم نو نو
خریدار کسی هست با ایدی تلگرامم در تماس باشن
ایدی و شماره تلگرام : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GRAPH
989215931779+
همراه اول: جابه جایی شماره موبایل بین ٣ اپراتور آزمایش شد و همراه اول آماده است
در حالی که قرار است طرح تغییر اپراتور با حفظ شماره موبایل از ٢٧ اردیبهشت اجرا شود، مدیر کل محصولات و خدمات همراه اول از آزمایش طرح توسط ٣ اپراتور تلفن همراه خبر داد و نتایج اجرای آزمایشی را اعلام کرد.
محسن بهداری در گفتوگو با فارس، از آزمایش اجرای ترابرد پذیری شماره موبایل (تغییر اپراتور با حفظ شماره) توسط 3 اپراتور تلفن همراه خبر داد.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، اظهار داشت: این اپراتور با استفاده از توان داخلی به ویژه در بخشهای فناوری اطلاعات و شبکه، تستهای ترابردپذیری را با موفقیت انجام داد و برای آغاز ترابردپذیری از روز 27 اردیبهشت اعلام آمادگی میکند.
وی با اشاره به تست اجرای ترابردپذیری توسط 3 اپراتور توضیح داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته، نمایندگانی از 3 اپراتور با حضور نمایندگان شرکت زعیم به عنوان ناظر پروژه و نمایندگان شرکت پایا به عنوان مجری پروژه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در محل اپراتور سوم تلفن همراه مراحل آزمایشی را انجام دادند.
بهداری در مورد نتایج این تست گفت: همراه اول و یک اپراتور دیگر موفق بودند و اجرای ترابردپذیری در یک اپراتور نیز موفقیتآمیز نبود.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، یادآور شد: طرح ترابردپذیری ماهیتاً بسیار مناسب است، اما مدل اجرای این طرح در ایران استاندارد نیست که به دلیل مدل اجرا ممکن است در عمل مشکلات کیفیتی این طرح را تحتتأثیر قرار دهد.
26 روزه منتظر بسته ی 2 گیگ هدیه همراه مودمم (از روز فعال شدن سیمکارت) ! تا دلتون بخواد شماره پیگیری دارم ! صد بار زنگ زدم به 700 ! اول گفتن یه هفته ، بعد گفتن بین یه هفته تا ده روز ، بعد شد از روزی که درخواست پیگیری بدی چهل و هشت ساعت الی یک هفته ، بعد باز زد پیگیری فوری گفت 24 ساعته درست میشه ! و هنوز در انتظاریم ! یه سری چیزای مسخره و تکراری رو از رو سیستم میخونن ، که کارشناسامون تو واحد پشتیبانی در حال پیگیری مشکل شما هستن ! گفتم واقعا خسته نباشید عرض می کنم خدمت اون کارشناسای کودن و بی عرضه تون که 26 روزه عرضه ندارن یه بسته ی دو گیگ رو فعال کنن !! امروز هم زنگ زدم به 600 گفتم در جریان باشین که اون بسته های هدیه همراه مودماتون چاخانی بیش نیست...
واقعا خجالت داره یه دونه بسته ی دو گیگ مسخره اینهمه علافی داره... بماند که چقدر هم برای تحویل دادن خود مودم مسخره بازی درآووردن !
دوستان برای تبدیل سیم کارت اعتباری ایرانسل به یوسیم، هزینه ی مربوطه از شارژ سیم کارت کسر میشه یا باید نقدا در دفاتر ایرانسل پرداخت کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)