تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2107 از 2605 اولاول ... 11071607200720572097210321042105210621072108210921102111211721572207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,061 به 21,070 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بالاخره یک ماهه‌ی 16 مگ منم بعد از 2 ماه و 8 روز امروز قطع شد
    البته حجمم تموم شد، اگه تموم نمیشد نمیدونم چقدر دیگه دووم میاورد، جالب اینه نزدیک 1 ترابایت بین الملل هم مصرف داشتم، چون Netlimiter دارم حجم دقیق مصرفیم دستمه
    ببینیم این سری چه میکنه
    من 2 مگ یک ماهه گرفتم بعد از 3 ماه قطع نشده بود اشتباه کردم عوضش کردم 8 مگ گرفتم نامردا سر یه ماه قطع کردن.

2. این کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من 2 مگ یک ماهه گرفتم بعد از 3 ماه قطع نشده بود اشتباه کردم عوضش کردم 8 مگ گرفتم نامردا سر یه ماه قطع کردن.
    حالا منم اولین باریه که دارم تمدید میکنم، ببینیم ایندفعه چی میشه

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این طرح نسیم یا غزال رو از پنل میشه سفارش داد یا حتما باید زنگ زد 2020 برای تهران

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان ساعت 23:34 تاریخ 6 مرداد هست. حدود 2-3 ساعت هست که هیچ سایت خارجی حتی Google.com با اینترنت مخابرات تهران باز نمیشه
    بعد از یه سری ازمایش فهمیدم که مشکل از dns های پیش فرض مخابرات هست. اگه شمام این مشکل رو دارین dns های جهانی زیر رو set کنید:
    1.1.1.1
    8.8.4.4
    من از صبانت دارم این فقط مشکل مخابرات نیست و من با dns اتومات هیچ سایتی باز نمیشد از دیروز و بعد از این که dns 1.0.0.1 و 4.2.2.1 ست کردم همه سایتا باز شد البته باز از اون ور دوستام توی اصفهان و تبریز مشکلی نداشتن پس یه غلطی کردن که بعضی جاها خراب شده

6. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این طرح نسیم یا غزال رو از پنل میشه سفارش داد یا حتما باید زنگ زد 2020 برای تهران
    طرح نسیم فکر کنم داخل پنل اضافه شده.

8. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من از صبانت دارم این فقط مشکل مخابرات نیست و من با dns اتومات هیچ سایتی باز نمیشد از دیروز و بعد از این که dns 1.0.0.1 و 4.2.2.1 ست کردم همه سایتا باز شد البته باز از اون ور دوستام توی اصفهان و تبریز مشکلی نداشتن پس یه غلطی کردن که بعضی جاها خراب شده
    اره. همه این بدبختیا از فیلتر تلگرام شروع شد.
    یادش بخیر قبلا زمان احمدی نژاد می گفتن لنگر کشتی زده کابل های اینترنت ته دریا رو قطع کرده. کسی ام باور نمی کرد ولی حالا حداقل خودمون می دونیم دلیلشو

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان متاسفانه من خونه ام رو عوض كردم و اينجا خط تلفنش ظاهرا فيبر نوريه و بر خلاف چيزي كه گفته شده بود كه انحصار برداشته شده، متاسفانه ظاهرا فقط بايد از مخابرات سرويس بگيرم. با اين ترافيك كم و سرويس هاي واقعا بد.

حالا سوالم اينه كه فيبر نوري چه جوريه؟ آيا سرعت بالا ميده؟ مثلا 16 مگ رو پشتيباني ميكنه و سرعت دانلود مثلا حدود 2 مگ بده به من؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان متاسفانه من خونه ام رو عوض كردم و اينجا خط تلفنش ظاهرا فيبر نوريه و بر خلاف چيزي كه گفته شده بود كه انحصار برداشته شده، متاسفانه ظاهرا فقط بايد از مخابرات سرويس بگيرم. با اين ترافيك كم و سرويس هاي واقعا بد.

حالا سوالم اينه كه فيبر نوري چه جوريه؟ آيا سرعت بالا ميده؟ مثلا 16 مگ رو پشتيباني ميكنه و سرعت دانلود مثلا حدود 2 مگ بده به من؟
    از طرح نسیم مخابرات استفاده کنید. اگه سرویس 4 مگ رو شش ماهه بخرید، سرویس 16 مگ رو بهتون تحویل میدن. یعنی با ماهی 40 هزار تومن سرویس 16 مگ با ماهی 175 گیگ رو تحویل میگیرید.

در مورد کیفیت هم فیبر نوری مشکلی برای کشش خط نداره چوت در اغلب موارد فاصله شما با کافوی نوری زیر 2 کیلومتره.

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

از طرح نسیم مخابرات استفاده کنید. اگه سرویس 4 مگ رو شش ماهه بخرید، سرویس 16 مگ رو بهتون تحویل میدن. یعنی با ماهی 40 هزار تومن سرویس 16 مگ با ماهی 175 گیگ رو تحویل میگیرید.

در مورد کیفیت هم فیبر نوری مشکلی برای کشش خط نداره چوت در اغلب موارد فاصله شما با کافوی نوری زیر 2 کیلومتره.
    ممنون
    فقط چند تا سوال

1- طرح نسيم يا غزال؟

2- اين طرح براي من كه تازه مي خوام سرويس بگيرم از مخابرات هم فعاله؟ و از طريق خود پنل كاربري ميشه خريد؟

3- آيا ترافيك هر ماه به ماه هاي بعد انتقال پيدا ميكنه تو سرويس 6 ماهه؟
    Last edited by amirpers; 30-07-2018 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون
    فقط چند تا سوال

1- طرح نسيم يا غزال؟

2- اين طرح براي من كه تازه مي خوام سرويس بگيرم از مخابرات هم فعاله؟ و از طريق خود پنل كاربري ميشه خريد؟

3- آيا ترافيك هر ماه به ماه هاي بعد انتقال پيدا ميكنه تو سرويس 6 ماهه؟
    اگه غزال فعال باشه بهتره ؛ اگه غزال نبود نسیم. (غزال نسبت به نسیم یکی دو ماه هدیه اضافه شده ولی 4 برابر فروختن سرعت و حجم در هر دو یکیه)

برای مشترک جدید هم قابل ارائست. فقط باید برای ثبت نام حضوری برید.

ترافیک مثل شاتلماهانست یعنی هر ماه 175 گیگ که به ماه بعد منتقل نمیشه

15. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •