شما از کجا می دونین؟دلیلی داره؟
شما از کجا می دونین؟دلیلی داره؟
دوستان برای ما که 1 اردیبهشت اعزامیم چه زمانی مشخص میشه که کدوم خراب شده ای![]()
(البته ببخشید اینطور نوشتم. اعصاب نداریم به خدا، به هر حال) افتادیم؟ کی این برگ سفید شوم
رو ما از پست میگیریم؟ این 096480 رو که زنگ بزنی فکر کنم زودتر بگه ولی باید به اپراتورش وصل شد یا خود سیستم گویا کد رو میگه؟
یعنی خدمت با 17 ماه رو ولش کردم رفتم فوق حالا باید 21 ماه ناقابل رو بگذرونیم
. یعنی یه پدیده ای در حد لالیگا من هستم
مرسی.. من که تیر 91 با 17 ماه تموم کردم و پایه اسفند 90 بودم، یادش بخیر.. دقیقا یک ماه بعد از اعزام ما خدمت شد 21 ماه و ما آخرین نسلی بودیم که با لیسانس 17 ماه خدمت کردیم..
منم امیدوارم همون 21 بمونه و زیادش نکنن چون 24 ماه واقعا ستمه.. کسری هارو من که خیلی موافقم که بردارن کلا.. جبهه پدر آخه چه ربطی به فرزند داره!کسری خای***** هم (بسیج) از بیخ و بن بردارن دل من یکی که خنک میشه واقعا..
موفق باشی![]()
همین روزا میاد در خونتون، ولی میتونید از پلیس +10 هم پرس و جو کنید..
از سیستم پیامکی نظام وظیفه استفاده کردید؟ شاید وضع اعزامتون رو بگه.. توضیحات زیر رو بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما خودشو ناراحت نکن![]()
منظورش از کد سخا چیه؟مشمولان در صورت علاقهمندی به دریافت آخرین وضعیت خود، باید عدد «۱» را به همراه کد سخا به سامانه پیامکی پیامک کنند
داخل برگه سبز نوشته آیا؟
سلام
سال نو مبارک
بچه ها کسی که سرباز باشه و کارشناسی ارشد قبول بشه، تکلیف سربازیش چی میشه؟
بله همونجاس
سلام
اگر بدون غیبت باشی راحت می تونی هر جای خدمت که باشی، مرخص بشی و بری دانشگاه
سلام دوستان ، تبریک سال نو
من سال 88 با مدرک ديپلم دفترچمو پُست کردم و اولش مرکز آموزش مشکين شهر و سپس اصلاندوز افتادم ولي دانشگاه قبول شدم و دانشگاه رفتم. به نظرتون الان (سال 93) اگه من دفترچه ام رو با مدرک ليسانس پُست کنم دوباره به همون مرکز اموزشي سال 88 اعزام ميشم يااا هرجا که ظرفیت داشته باشه؟!
ممنون از راهنمايتون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)