تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2107 از 2199 اولاول ... 1107160720072057209721032104210521062107210821092110211121172157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,061 به 21,070 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان عزیز بلاخره تمدید نکردم و از دیروزه که ADSL مخابرات گرفتم
    مبین نت اوایل خیلی عالی بود و لی الان دیگه نه
    دو تا مشکل باهاش داشتم یکی سرعت پایین (مثلا سرعت 1 مگ مبین نت در حد 256 adsl هست) یکی هم هزینه بالای طرح و حجم
    الان با 29 تومان 1 مگ با 8 گیگ حجم adsl گرفتم

پس مخابرات شروع کرده به فروش اکانتهای حجمی؟ اول اسفند بهم می‌گفتن که فعلاً راه نیافتاده. راستی گویا می‌گفتن اگه بگیرید دیگه تا آخر طرح قابل تغییر نیست. مگه از خیر پولتون بگذرید و از اول اقدام کنید. الان هم اینطور هست؟

من خودم حدود سه هفته هست که شاتل گرفتم اما تازه متوجه شدم که وضعیت دانلود شبانه شاتل در این لحظه از مبین‌نت خیلی بدتر هست. به دوستام هم گفتم که هواسشون باشه و اگه اومدن شاتل دنبال دانلود شبانه نباشن که ضرر می‌کنن. من که سر همین مشکل دانلود شبانه و جریمه چند هفته‌ای توی شاتل به اجبار و ناچاراً یک ماه دیگه مبین‌نت رو می‌خوام تمدید کنم که بشه از این تعطیلات بگذرم که ببینم آیا می‌شه یه شرکت بهتر از شاتل پیدا کرد و از اونجا هم فرار کرد یا نه. متاسفانه شرکتهای این دوره زمونه تبلیغات دروغ زیاد دارن، اما در باطنشون همگی حق مشتری رو ضایع می‌کنن و دستمون هم برای گرفتن اون حق به جایی نمی‌رسه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال در مورد پینگ دارم:

آیا تعداد انتنی که میده میتونه توی پینگ تاثیر گذار باشه یعنی من الان 3 انتن دارم اگه 4 تا بشه پینگ بهتر میشه؟

راستی من با ایکس باکس به صورت وایرلس وصل میشم و بازی میکنم ایا کیفیت اینترنت و پینگ فرقی میکنه وقتی با کابل وصل میشی یا نه؟(جدیدا موقع بازی زیاد مشکل پیدا کردم و در حین بازی ارتباطم با هاست بازی قطع میشه و دوباره باید جوین اون هاست بشم و اینکه وقتی میخوام تو پارتی باشم به هر کسی نمیتونم جوین شم هی باید یکی یکی دوستام هاست شن تا من بتونم بلاخره به یکیشون جوین شم)

کلاً وایمکس نسبت به ADSL پینگ بیشتری داره. اما یه اشتباه رایج این هست که تصور می‌شه همه چیز برمی‌گرده به زمان پینگ و پینگ سوخته یا Packets Loss رو ندید می‌گیرن. شما اگه پینگ‌تون پائین هم باشه ولی Packets Loss داشته باشید باز توی ارتباط آنلاین مستقیم مثل بازی یا ویدیوچت و مشابه دچار مشکل قطع ارتباط و نیاز به اتصال مجدد می‌شید.
    این پست رو ببینید تا متوجه بشید که کلاً مبین‌نت مشکل Packets Loss زیاد داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما این هم رو بگم که درست حدس زدین و ارتباط بیسیم اندر بیسیم (اول وایمکس بیسیم و بعد وای‌فای بیسیم) این مشکل Packets Loss رو بیشتر می‌کنه. البته اگه وای‌فای شما قوی و با فاصله کم باشه و نویزی هم توی محیط نباشه که بعید هست مشکل از طرف اون باشه و بیشتر از طرف خود وایمکس هست.

نکته بعدی هم این هست که شنیدم اگه با سرورهای وطنی مخصوص گیم وصل بشید، پینگ رو می‌تونن پائین‌تر بیارن. منظورم با خرید اکانت VPN غیرفیل‌-تر-شکن که فقط سرور ایران رو بهتون می‌ده. البته من خودم شخصاً‌ هرگز تستش نکردم و فقط شنیدم. دوستانی که تست کردن‌، می‌تونن بهتر نظر بدن.

3. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

کلاً وایمکس نسبت به ADSL پینگ بیشتری داره. اما یه اشتباه رایج این هست که تصور می‌شه همه چیز برمی‌گرده به زمان پینگ و پینگ سوخته یا Packets Loss رو ندید می‌گیرن. شما اگه پینگ‌تون پائین هم باشه ولی Packets Loss داشته باشید باز توی ارتباط آنلاین مستقیم مثل بازی یا ویدیوچت و مشابه دچار مشکل قطع ارتباط و نیاز به اتصال مجدد می‌شید.
    این پست رو ببینید تا متوجه بشید که کلاً مبین‌نت مشکل Packets Loss زیاد داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما این هم رو بگم که درست حدس زدین و ارتباط بیسیم اندر بیسیم (اول وایمکس بیسیم و بعد وای‌فای بیسیم) این مشکل Packets Loss رو بیشتر می‌کنه. البته اگه وای‌فای شما قوی و با فاصله کم باشه و نویزی هم توی محیط نباشه که بعید هست مشکل از طرف اون باشه و بیشتر از طرف خود وایمکس هست.

نکته بعدی هم این هست که شنیدم اگه با سرورهای وطنی مخصوص گیم وصل بشید، پینگ رو می‌تونن پائین‌تر بیارن. منظورم با خرید اکانت VPN غیرفیل‌-تر-شکن که فقط سرور ایران رو بهتون می‌ده. البته من خودم شخصاً‌ هرگز تستش نکردم و فقط شنیدم. دوستانی که تست کردن‌، می‌تونن بهتر نظر بدن.
    مرسی
    چطوری میتونم میزان
    Packets Loss رو بفهمم؟
    ایا با اتصال بیسیم و باسیم
    Packets Loss یکی هست یا اون هم برای بیسیم بیشتر هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مرسی
    چطوری میتونم میزان
    Packets Loss رو بفهمم؟
    ایا با اتصال بیسیم و باسیم
    Packets Loss یکی هست یا اون هم برای بیسیم بیشتر هست؟

اگه پینگ بگیرید سوای سرعت این بخش Packets Loss رو هم بهتون نشون می‌ده؟ البته بهتره که تعداد دفعات پینگ رو زیاد بگیرید که این اطلاعات متوسط دقیقتر رو نشون بدن. اگه سر راه وای‌فای نویز و مانع باشه که می‌تونه Packets Loss رو بیشتر کنه. برای همین بهتره در هر دو حالت باسیم و بدون سیم تست کنید و نتیجه رو مقایسه کنید.

6. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

قانون دو برابر حجم رو هم فکر کنم اجرا کردند.... من که دیشب دانلود زدم حساب شده بود

یکی اینجا گفت مودم مبین نت رو داتک ساپورت میکنه... واقعا؟ میشه یه راهنمایی بکنید

طرح من هم داره تموم میشه دیگه تمدید نمی کنم امیدوارم روز به روز مشتری هاشون بپره
    من دارم هر شب بین 2.5 تا 3 گیگ دانلود میکنم و چیزی از حسابم کم نشده ، سرعتم هم بین 240 تا 280 بوده با دانلود منیجر IDA
    توی 5 ماه و چند روزی که مبین نت داشتم ، یک مگابایت هم از حجم من الکی کم نشده و همه چیزش دقیق بوده .
    ماه اول دیدم حجمم الکی هدر میره که یکی از دوستان اینجا برنامه Net Limiter رو معرفی کرد که با نصب اون و بلاک کردن برنامه هایی که سر خود به اینترنت وصل میشدن مشکل حجم هم حل شد .

من دو تا دزدی از این مبین نت دیدم اول همون 2 ساعتی هست که کم کردن ، و دوم اینکه یکدفعه تعرفه هارو خیلی گرون کردند.
    نه مشکل سرعت داشتم ، نه کم شدن حجم

8. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شبانه به کنار اخه یکی نیست بگه با پینگ 700 چه جوری ادم وب گردی کنه
    مگه به قول خودشون شبانه رو برنداشتن که کیفیت بهتر بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دارم هر شب بین 2.5 تا 3 گیگ دانلود میکنم و چیزی از حسابم کم نشده ، سرعتم هم بین 240 تا 280 بوده با دانلود منیجر IDA
    توی 5 ماه و چند روزی که مبین نت داشتم ، یک مگابایت هم از حجم من الکی کم نشده و همه چیزش دقیق بوده .
    ماه اول دیدم حجمم الکی هدر میره که یکی از دوستان اینجا برنامه Net Limiter رو معرفی کرد که با نصب اون و بلاک کردن برنامه هایی که سر خود به اینترنت وصل میشدن مشکل حجم هم حل شد .

من دو تا دزدی از این مبین نت دیدم اول همون 2 ساعتی هست که کم کردن ، و دوم اینکه یکدفعه تعرفه هارو خیلی گرون کردند.
    یعنی شما میگی قانون دو برابر حجم هنوز اجرا نشده؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

یعنی شما میگی قانون دو برابر حجم هنوز اجرا نشده؟
    من طرح 6 ماهه دارم که نیمی از طرحم باقی مونده ، برای من که اجرا نشده و دارم هر شب دانلود میزنم.

احتمال داره کسانی که طرح نداشتن و اخیرا تمدید کردن یا طرح جدید گرفتن واسشون اجرایی شده باشه

12. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من هم سر این کم کردن شک دارم و به نظرم هنوز کم نمی‌کنن. اما خوب برای سرعت منطقه به منطقه فرق داره. وقتی وای‌فای‌های اطرافم رو می‌گردم بعضی وقتها تا ۷-۸ مبین‌نتی توی محدوده دیدم هست که نشون می‌ده منطقه زندگی من بدجور پر از مشتریان وایمکس بخصوص مبین‌نت هست. اینجوری خوب دانلود شبها و حتی روزهای من کند می‌شه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

قانون دوبرابر حجم هنوز اجرا نشده مطمئن باشید .. تا وقتی شکایات ما رسیدگی نشه این قانون اجرا نمیشه بخصوص اینکه ارجاع شده به تنظیم مقررات و هفته آینده باید ببینیم اوضاع چطوری میشه پس با خیال راحت دانلود کنید.
    در ضمن این قانون اجرا بشه من از پشتیبانی مدت ها پیش پرسیدم از حجم اصلی کم نمی کنند بلکه کلا اجازه دانلود تو اون بازه ی زمانی داده نمیشه .. حالا ب چ نحوی رو نمیدونم ..

15. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •