پس مشکلی نداری به احتمال باید جواب بده.
آقا چرا دیگه نمی یاد تعریف کنید ما تکلیف خودlمون رو بدونیم آرت خوبه یا بده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس مشکلی نداری به احتمال باید جواب بده.
آقا چرا دیگه نمی یاد تعریف کنید ما تکلیف خودlمون رو بدونیم آرت خوبه یا بده؟
یعنی مبعث رسول اکرم میدن!!!
من ارت 1 داشتم شبانش خوب بود ولی کلا 700 مگ تا صبح بیشتر نمیگرفت!
احتمال زیاد روش دیسکانکت کردن توی تبریز هنوزم جواب میده ولی بقیه شهرها رو نمیدونم!
ضمن اینکه دوست عزیز اینجا یه فروم عمومیه ، هر چیزی رو که نباید اینجا قرار بدی!
آخه 1 گیگ هم شد خبر خوش؟؟
همین کارا رو میکنید که دیگران گمرهمیشن ، میان شاتل!
Last edited by Mahdi.p30; 22-06-2010 at 15:27.
آخه با این وضع که نمیشه رکورد ماهی 90 گیگ رو زد.
خبر فوق العاده: بچه ها قراره تو شهر مقدس قم یک سیرک با یک دلقک بزرگ بیاد شاید هم شاتل رسپانسر شد.
من اصلا دانلود ندارم الان اون سه گیگی که کادو دادن + سه گیگ خودم همینطوری مونده !! امروز فردا موعد شارژم میشه همش پوچ میشه باز هم می خوان 2 گیگ کادو بدن! ؟!! چی کار کنم؟ خسیسیم میاد !! حالا یه ماه که دانلود دارم زودی تموم میشه!
------------------------------
بچه ها پینگ سیستم من وحشتناک رفته بالا ( الان سه روزه ) می خواد یه صفحه باز کنه می میره! شما مشکلی ندارین؟ اکوی 512!
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
اینم یکی دیگه! خسته شدم هرچی هم میگم اصلا گوش شنوایی نیست ... البته دانلود خوبه ها...
![]()
میگم محسن خان این خبرت واقعا گومره میکنه آدم رو من هرجا رو گشتم ندیدم این خبر رو شما کجا دیدی lما که با این خبر صفحه ورودی شاتل رو هم گوم کردیم.
پینگ من که سر به فلک میزنه :
شاتله دیگه از بس مشتری داره .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه ترافیک اضافه برای چیه اینها بیان سرعتها افزایش بدهند تمام eco ها رو روی 2مگ ببندند تو روز
ببنند چقدر مشتریاشون زیاد می شن
عزیز گفتم که امروز رفته بودم نمایندگی شاتل تو پنل نمایندگی خبرها رو براشون ابلاغ میکنند ...
اینو به من گفت و خبرش رو هم خودم شخصا دیدم .
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)