با سلام خدمت اساتید.
دوستان برای انلاک مودم lh92 روشی کشف شده ایا
با تشکر
با سلام خدمت اساتید.
دوستان برای انلاک مودم lh92 روشی کشف شده ایا
با تشکر
معلوم نیست چرا برای این 10 گیگ هدیه مودم این قدر بازی در میارن. بعد از اینکه سیم کارت رو فعال کردم، به 700 زنگ زدم، گفتند یک هفته بعدش فعال میشه، یک هفته گذشت و فعال نشد. دوباره زنگ زدم، گفتند براتون فرم پر کردیم طی 48 ساعت آینده مشکلتون حل میشه. 48 ساعت گذشت و فعال نشد. دوباره زنگ زدم، گفتند همکارمون براتون فرم پر کرده، به زودی درست میشه.
الان ده روز و چند ساعت از فعال کردن سیم کارت گذشته، اما اینترنت 10 گیگ هدیه فعال نشده. توی سایت راستین بازار هم خیلی ها کامنت دادن که 10 روز تا 20 روز گذشته و مثل من مشکلشون حل نشده.
کسی میدونه این مسخره بازی ها برا چیه؟
منم از همون سایت مودم خریدم و هنوز که هنوزه این 10 گیگ برام فعال نشده . خیلی تماس گرفتم برای این مورد ولی هیچ جواب منطقی نگرفتم . درنهایت بیخیال پیگیری شدم دیگه چون هربار یه جواب سر بالا دادن .
من ایمیل زدم گفتن باید 7 روز بگذره حالا منتظرم 7 روز تموم شه ببینم فعال میکنن یا 700 رو منفجر کنم
شما سیم کارتت فعال شد چقدر توش شارژ بود؟
- - - Updated - - -
تریجی سرور امریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من ده هزار تومن شارژ داشت.
20 روز طول کشید تا برای من فعال کردن
سلام
اینجا ما تازه تریجی راه انداختن .
بیشتر اوقات میره روی تماس اضطراری .
علامت H هم خیلی طول میکشه تا بیاد . دوستان اونموقع که برای شما راه اندازی کردند هم همینجوری میشد؟؟
تجربه شخصی من برای فعال سازی این 10 گیگ این بود که بعد از یک هفته الی ده روز(دقیق یادم نیست)فعال شد ولی نه هیچ پیامی برام اومد و نه حتی توی برنامه ایرانسل من نشون داد فقط تنها راهش برای اینکه بفهمید فعال شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * و سپس اطلاعات حساب و باقی مراحل ... هستش
موفق باشید
برای ما از همون روزی که وصل کردن ترکید یه چهار پنج روزی میشه .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)