تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2106 از 2199 اولاول ... 1106160620062056209621022103210421052106210721082109211021162156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,051 به 21,060 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

درود

مبین نت زده تو کاره دزدی

من یک ماه نشده دو بار شارز گردم طرح یک مگ حدود 65 تومن ریختم به جیبشون

مجبور نبودم تمدید نمیکردم

عصر زنگ زدم مبین نت یه ایمیل داد با یرنامه

تست کردم ببیند از ساعت 6 عصر 22 مگ مصرف داشتم تو سایت بیشتره
    عزیز خیلی وقته زده توی نخ دزدی من 2 گیگ از حجمم رو از دست دادم!
    کاش برای چهارشنبه سوری مبین نت رو آتیش میزدیم راحت میشدیم این دلمون هم خنک میشد!!!

اینجور که توی این چند روزه شنیدم گویا دیگه IP ایرانی تاثیر نداره و باز هم اون رو مصرف خارجی حساب می‌کنن و به پای مشتری می‌نویسن.
    عمده مشکل مبین‌نت از اینجا شروع شد که رفت قاطی بزرگان و شد منبع اینترنت سازمانها و ارگانها. اینجوری دیگه کاربر عادی براش رقمی نیست و بهشون اهمیت نمی‌ده. در مورد چه وایمکس و چه سیم‌کارت اینها گرونی رو از روی جابجایی هم حساب می‌کنن. یعنی می‌گن رایتل چون همه جا می‌ره و وایمکس مبین‌نت (و کمتر ایرانسل) در حد متوسط نسبت به اون و بعدش ADSL قیمتها رو هم به ترتیب اون می‌چینن. دیدین که مبین‌نت چقدر به این قابلیت جابجایی می‌نازه و می‌گه گروونی‌ها سر این قضیه هست؟
    شاتل که خیلی وقته اینطور شده. منتهی تا جایی که یادمه شاتل محدودیت حجمی نمیذاره! اگر دو شب پشت سر هم دانلود سنگین داشته باشی، شب سوم به عنوان جریمه سرعت دانلود رایگان رو روی 2 کیلوبایت بر ثانیه میبنده !!! از سال پیش به اینطرف هم آسیاتک مثل شاتل شده شاید هم بدتر!
    در کل توی شرکتای ADSL ظاهرا گوش شیطون کر پارس آنلاین خوب مونده که خدا کنه همینجور خوب هم بمونه.

2. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عزیز خیلی وقته زده توی نخ دزدی من 2 گیگ از حجمم رو از دست دادم!
    کاش برای چهارشنبه سوری مبین نت رو آتیش میزدیم راحت میشدیم این دلمون هم خنک میشد!!!

شاتل که خیلی وقته اینطور شده. منتهی تا جایی که یادمه شاتل محدودیت حجمی نمیذاره! اگر دو شب پشت سر هم دانلود سنگین داشته باشی، شب سوم به عنوان جریمه سرعت دانلود رایگان رو روی 2 کیلوبایت بر ثانیه میبنده !!! از سال پیش به اینطرف هم آسیاتک مثل شاتل شده شاید هم بدتر!
    در کل توی شرکتای ADSL ظاهرا گوش شیطون کر پارس آنلاین خوب مونده که خدا کنه همینجور خوب هم بمونه.

مشکل همینه که محدودیت حجمی داره، ولی چون صداش رو به هیچ وجه در نمی‌یاره، به نظر می‌یاد که محدودیت نداره. بالاخره سیستمشون بایستی یه خط قرمر داشته باشه که تا ازش رد شدی، جریمه‌ بشی. چیزی که توی مبین‌نت به ظاهر هم که شده گفته حجم شبانه دو برابر حجم اصلی هست.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه imanmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قانون دو برابر حجم رو هم فکر کنم اجرا کردند.... من که دیشب دانلود زدم حساب شده بود

یکی اینجا گفت مودم مبین نت رو داتک ساپورت میکنه... واقعا؟ میشه یه راهنمایی بکنید

طرح من هم داره تموم میشه دیگه تمدید نمی کنم امیدوارم روز به روز مشتری هاشون بپره
    Last edited by imanmafia; 30-03-2014 at 23:30.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا از من هم حدود 250 مگ کم کردن در حالی که هیچ مصرفی نداشتم مدرک هم دارم ولی دیگه حال عکس گذاشتن هم ندارم چون فایده نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

دوستان عزیز بلاخره تمدید نکردم و از دیروزه که ADSL مخابرات گرفتم
    مبین نت اوایل خیلی عالی بود و لی الان دیگه نه
    دو تا مشکل باهاش داشتم یکی سرعت پایین (مثلا سرعت 1 مگ مبین نت در حد 256 adsl هست) یکی هم هزینه بالای طرح و حجم
    الان با 29 تومان 1 مگ با 8 گیگ حجم adsl گرفتم

8. 2 کاربر از matarsaak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

یه سوال در مورد پینگ دارم:

آیا تعداد انتنی که میده میتونه توی پینگ تاثیر گذار باشه یعنی من الان 3 انتن دارم اگه 4 تا بشه پینگ بهتر میشه؟

راستی من با ایکس باکس به صورت وایرلس وصل میشم و بازی میکنم ایا کیفیت اینترنت و پینگ فرقی میکنه وقتی با کابل وصل میشی یا نه؟(جدیدا موقع بازی زیاد مشکل پیدا کردم و در حین بازی ارتباطم با هاست بازی قطع میشه و دوباره باید جوین اون هاست بشم و اینکه وقتی میخوام تو پارتی باشم به هر کسی نمیتونم جوین شم هی باید یکی یکی دوستام هاست شن تا من بتونم بلاخره به یکیشون جوین شم)

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

یه سوال در مورد پینگ دارم:

آیا تعداد انتنی که میده میتونه توی پینگ تاثیر گذار باشه یعنی من الان 3 انتن دارم اگه 4 تا بشه پینگ بهتر میشه؟

راستی من با ایکس باکس به صورت وایرلس وصل میشم و بازی میکنم ایا کیفیت اینترنت و پینگ فرقی میکنه وقتی با کابل وصل میشی یا نه؟(جدیدا موقع بازی زیاد مشکل پیدا کردم و در حین بازی ارتباطم با هاست بازی قطع میشه و دوباره باید جوین اون هاست بشم و اینکه وقتی میخوام تو پارتی باشم به هر کسی نمیتونم جوین شم هی باید یکی یکی دوستام هاست شن تا من بتونم بلاخره به یکیشون جوین شم)

کیفیت سیگنال 100% در سرعت و پینگ موثره. هر چی سیگنالت بهتر باشه سرعت بالاتر و پینگ کمتری داری. البته در کل پینگ وایمکس زیاد تعریفی نیست، ولی خب اگر سیگنال ضعیف تر بشه بدتر میشه.
    برای مورد دوم هم اگر بین مودم و دستگاه دیوار نباشه وایرلس و کابل فرق زیادی ندارن. ولی اگر مانعی مثل دیوار باشه، کیفیت افت می کنه.

11. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مننم نمی دونم چه جوریه ، خیلی دارم از حجمم کم می کنه ، عجیبه

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دورد
    مبين نت رو اعصابه. اينترنت يه مگ مخابرات نا محدود داره

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مننم نمی دونم چه جوریه ، خیلی دارم از حجمم کم می کنه ، عجیبه
    واسه یه وبگردی ساده و باز کردن دوتا پیج بالای 100 مگ کم میکنه...

Sent from my GT-I9300

15. 2 کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •