اینم از وضعیت دانلود من تو خرداد
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم از وضعیت دانلود من تو خرداد
![]()
دسشون واقعا درد نکنه!
ای بابا ، نمی خواستم رو کنم ولی اینم وضعیت خرداد بنده:
پ.ن: دوستانی که میخوان جدیدا بیان شاتل ، خواهشا با این عکسها گمراه نشید، من هیچ مسئولیتی بابت پایین بودن سرعت شبانه شما به عهده نمیگیرم!
![]()
میگم تکرار مکررات همون مغالطه میشه؟
محکم بچسبید روش رو که گمره نشید:
پ.ن : اگر قرار بر دانلود چرت و پرت و فیلم های روز باشه من با آفلاین شبی 40 گیگ مفتی میگیرم ولی مهم اینه که آدم بتونه فایلهایی که تو هر فرومی نیست دانلود کنه. البته تو هر جایی هر شهری نمیشه دیش گذاشت مخصوصا .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sei_pm; 22-06-2010 at 14:43.
با اینکه بنده در ساعات رایگان مشکل افت سرعت دارم ولی با روش شما هم این مشکلم رفع نمیشه ...
ولی با نام کانکشنت خیلی حال کردم !
![]()
Last edited by MohsenStar; 22-06-2010 at 15:01.
دوستان یه مشکلی که من دارم
کانکشن بنده هنگام متصل شدن به نت بصورت رندم دو IP میگیره !
1 - IP : 217.219.xxx.xxx
2 - IP : 94.xxx.xxx.xxx
اولی IP مخابرات شهرمونه ولی دومی IP شرکت شاتل در تهران هست .
در ساعات رایگان شبانه ( 1-7 ) اگر کانکشن من IP : 217.219.xxx.xxx بگیره سرعتم داغونه و میاد روی 25 کیلو بایت
ولی اگر IP : 94.xxx.xxx.xxx سرعتم عادیه و روی همون 65~70 میچرخه !
حالا مشکل اینجاست من هر وقت IP : 94.xxx.xxx.xxx میگیرم ( بیشتر صبح ها ) اینترنتم رو قطع نمیکنم تا شب که بتونم از دانلود رایگان شبانه ام نهایت استفاده رو بکنم ... !
ولی این نامردا کاری کردن که سر ساعت 1 بامداد اتوماتیک کانکشن بنده DC میشه IP هم تغییر پیدا میکنه به همون IP : 217.219.xxx.xxx و سرعت داغون !
نمیدونم چیکار کنم از دست این کلاهبردارا که نمیخوان بذارن ما یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشیم !
ببخشید یکسری ریزه کاری داره این ترفند.
1 خط شما باید مشخص بشه رو چه سرعتی بسته شده
2 در زمانی که سرعت پایین هست اگر پینگ 4.2.2.4 رو بگیرید و زیر 600 بشه یعنی ترافیک مرکزتون مشکلی نداره.
3 برای تست اگر لینک مستقیم با 8 کانکشن رو در یک لحظه DC کنید و دوباره زود کانکت بشید و سرعت بره بالا یعنی جواب میده.
جدیدا دیده شده این روش از ساعت 2.30 شب به بعد جواب میده.
مورد 1 خیلی مهمه.
پس فکر کنم شما گیر شاه دزد افتادی . به هر حال این نکته هم به تاپیک اضافه می کنم.
سلام
دوستان یه خبر خوش بهتون بدم
بمناسبت خجسته میلاد حضرت علی (ع) این خسیس ها میخوان ترافیک رایگان بدن !
برای کسانی که :
سرویس آرت که زایکسل دارن = 5 گیگ
سرویس ارت که زایکسل ندارن = 3 گیگ
سرویس اکو که زایسکل دارن = 2 گیگ
سرویس اکو که زایکسل ندارن = 1 گیگ
اینو من از نمایندگی شنیدم که براشون ابلاغ شده .
Last edited by MohsenStar; 22-06-2010 at 15:14.
خط بنده روی 512 بسته شده ! ( اکو 512 ) الان سرعتم روی 65 الی 70 میچرخه فقط شب مشکل دارم که اونو هم شرح دادم !
موارد دیگه رو هم چک میکنم .
Last edited by MohsenStar; 22-06-2010 at 15:15.
هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)