تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2106 از 2403 اولاول ... 11061606200620562096210221032104210521062107210821092110211621562206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,051 به 21,060 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ای بابا ! نکنه اینجا کسی رو اجیر کرده این آشنای اول ؟ تا ما گفتیمو فردا سرویس 2 مگ تمدید میکنم برش داشتن از لیست ؟! این ماه کلی دانلود داشتم ! تف به شرف هرچی مردم آزاره
    یعنی چی آخه دیگه خبری از 2 مگ نخواهد بود ؟ لابد برا اونایی که دو مگ داشتن هم مثه اون دفعه تغییر کرد به 1024 ؟
    Last edited by SA.JJ.AD; 04-11-2014 at 06:47.

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از اولش هم مشخص بود آشناى اول دووم نمياره ، تو يه پست توضيح داده شد كه اينجور سرويس دادن اقتصادى نيست و اينجور سرويس دهنده ها فقط چند صباحى ميان و ميرن و تنها نتيجه كارشون سردرگم كردن مردم هست كه آيا ميشه اينجور سرويس داد در حالى كه بقيه اينجور سرويس نميدن؟ نه نميشه ! چون به اندازه سرسوزنى از بازار و هزينه ها و قوانين حاكم بر بنگاه هاى اقتصادى ميدونستن همچين گندى به بازار نميزدن كه حالا مجبور باشن دوباره خدماتشون رو به بخش خصوصى واگذار كنند ، بله! خدمات آشناى اول دوباره در حال انتقال به بخش خصوصى هست!

3. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

از اولش هم مشخص بود آشناى اول دووم نمياره ، تو يه پست توضيح داده شد كه اينجور سرويس دادن اقتصادى نيست و اينجور سرويس دهنده ها فقط چند صباحى ميان و ميرن و تنها نتيجه كارشون سردرگم كردن مردم هست كه آيا ميشه اينجور سرويس داد در حالى كه بقيه اينجور سرويس نميدن؟ نه نميشه ! چون به اندازه سرسوزنى از بازار و هزينه ها و قوانين حاكم بر بنگاه هاى اقتصادى ميدونستن همچين گندى به بازار نميزدن كه حالا مجبور باشن دوباره خدماتشون رو به بخش خصوصى واگذار كنند ، بله! خدمات آشناى اول دوباره در حال انتقال به بخش خصوصى هست!
    دیگه گندشو در آوردن

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیزان آشنای اولی ! کسایی که سرویس 2 مگ محدود دارن سرعتشون 24 ساعته مثه قبل همون بین 200 تا 220 و ایناست دیگه ؟!
    .
    یکی از دوستان چند صفحه پیش گفت سرعت تو ساعات رایگان کم میشه ؟! اگه اینجوریه همین 1024 رو دوباره تمدید کنیم
    من الان ده روزه تمدید کردم و سرعت حدودا ۲۲۰ هست.
    در ساعت رایگان، شبانه حدود ۴۵۰۰ مگابایت دانلود دارم.
    البته باید idm رو تنظیم کنم که دو فایل هم‌زمان دانلود بشه. اگر تکی بذارم، سرعتش به این حداکثر شاید نرسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همگی ! یکی از دوستان سرویس 2 مگ آشنای اول گرفته ، سرعت دانلودش هم روی 250 فیکسه ( روز و شب ) ! کسی میدونه که آیا این سرویس دانلود شبانه رایگان داره یا نه ؟ و اگه داره بازه ی رایگانش توی چه ساعاتی هستش ؟؟!
    این بنده خدا یوزر و پسوردش رو گم کرده ، نمیتونه بره توی سایت چک کنه که دانلود شبانه از حجمش کم میشه یا نه ! ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید !

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام به همگی ! یکی از دوستان سرویس 2 مگ آشنای اول گرفته ، سرعت دانلودش هم روی 250 فیکسه ( روز و شب ) ! کسی میدونه که آیا این سرویس دانلود شبانه رایگان داره یا نه ؟ و اگه داره بازه ی رایگانش توی چه ساعاتی هستش ؟؟!
    این بنده خدا یوزر و پسوردش رو گم کرده ، نمیتونه بره توی سایت چک کنه که دانلود شبانه از حجمش کم میشه یا نه ! ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید !
    سلام
    یوزر که همون شماره تلفنه پسورد هم اگه با همون شماره زنگ بزنه 2020 فکر کنم بهش بدند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    یوزر که همون شماره تلفنه پسورد هم اگه با همون شماره زنگ بزنه 2020 فکر کنم بهش بدند
    پسوردم كد مليه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ممنونم دوستان !

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این دوستی که 2مگ داره، هنوز هم تو لیست سرویساش 2مگ هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این دوستی که 2مگ داره، هنوز هم تو لیست سرویساش 2مگ هست؟
    تو ليست من كه هست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •