خیلی مسخرس ما روزی دو ساعت برقمون قط میشه اب هم که دوروزی 4 ساعت فقط داریم اینها کم بود الان شده روزی دوساعتم اینترنت قط میشه.بوشهرم.
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
خیلی مسخرس ما روزی دو ساعت برقمون قط میشه اب هم که دوروزی 4 ساعت فقط داریم اینها کم بود الان شده روزی دوساعتم اینترنت قط میشه.بوشهرم.
من تخصصی در زمینه شبکه و it ندارم ولی آخه چه ربطی به کش بازی داره؟؟؟؟؟!!!!!!!! من pes بازی می کنم که بعضی وقت ها مشکل قطع شدن توی آنلاین دارم که اون هم به خاطر تایم اوت ( پاکت لاست) هست معلوم نیست چه جوریه ...همیشه که تایم اوت داره از موقعی که این مشکل به وجود اومده ولی نمی دونم چه جوری هست که بعضی تایم اوت ها بازی رو قطع می کنه بعضی هاش قطع نمی کنه....مشکل تایم اوت ربطی به کش بازی نداره مربوط به isp میشه...چه طور شما می گی کش بازی رو پاک کنی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
روش دوم فقط برای gta کاربرد داره؟؟؟؟ من پاک کردن کش رو تست کردم اگه مشکل حل نشد از روش دوم مخصوص gta میشه برای pes هم استفاده کرد؟؟؟
مرسی...
Last edited by SPIRIT PALST III; 24-07-2018 at 17:14.
سلام والا من توی پی سی تحت استیم بازی میکنم
به چند نفرم که بازی میکردم گفتم مشکل حل شد
بازی های گوشی و اینا خود به خود درست شده و مشکلی نداره
من هم pes با استیم بازی می کنم...حالا تست می کنم ببینم ولی کش بازی نباید ارتباطی با تایم اوت داشته باشه...روش دوم چی فقط برای gta هست یا میشه برای بازی دیگه هم تست کرد؟؟
پاک کردن کش رو انجام داد هیچ تاثیری نداشت همونطور که انتظار داشتم 4 تا دست بازی کردم 2 تاش قطع شد....مشکل همون از تایم اوت هست.... .
ای بابا چند روزی بود مشکل نداشت
دوباره امروز هممون با هم تایم اوت میخوردیم :|
gta و پابجی رو خود سایتش زده بود با clear cache مشکل حل میشه به شرطی که اینترنتتون درست شده باشه.
mtu برای جی تی ای جواب داده بود و توی سایتش زده بود بازی های دیگ رو باید دید خودشون چی زدند.
نوشته بود 1500 اگه باز مشکل داشت زیر 1492 ببرید برای مثال 1450
من که تخلیه کردم رفتم پارس آنلاین مخابرات شاید پینگم رو 80 85 هم میومد یا بود صبح ها ولی یهو شب میشد مثلا 140 150 و تایم اوتش... پارس همیشه ثابت روه 90-100 ه و پشتیبانی عاله داشته تو این 3 روز
طرح «غزال» اینترنت شرکت مخابرات ایران با سرعت و زمان استفاده بیشتر آغاز شد
رمضانیان - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
طرح غزال شرکت مخابرات ایران با مزایای سرعت بیشتر و زمان استفاده بیشتر بدون افزایش تعرفه، آماده استفاده توسط مشتریان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، در سرویسهای طرح غزال، مشتریان علاوه بر افزایش سرعت تا ۴ برابر، زمان استفاده از اینترنت خود را نیز افزایش میدهند، یعنی به ازای هر ۳ ماه تمدید قرارداد اینترنت، برای هر مشتری به میزان یک ماه اینترنت رایگان بدون دریافت هزینه اضافی ارائه میشود.
بر اساس این گزارش کلیه دارندگان خدمات تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران، کلیه مشتریان فعال و غیرفعال ADSL مخابرات و همچنین مشتریان جدید میتوانند از این طرح استفاده کنند.
گفتنی است در طرح غزال، سرویسهای مختلف با سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه به مشتریان با شرایط ویژه و بدون افزایش تعرفه ارائه میشود.
هدف از اجرای این طرح، ارائه خدمت بیشتر به مشتریان وفادار شرکت و همچنین جذب مشتریان جدید است، بهنحوی که سبد محصولات اینترنت خانگی شرکت مخابرات ایران با ارزشی بیش از سبد محصولات استاندارد در اختیار عموم مصرفکنندگان اینترنت قرار میگیرد.
این سرویسها شامل افزایش سرعت تا ۴ برابر بدون افزایش تعرفه برای قراردادهای یکساله، افزایش سرعت تا دو برابر بدون افزایش تعرفه بدون قراردادهای ۶ ماهه، افزایش زمان استفاده مشتری به میزان یک ماه به ازای هر سه ماه تمدید قرارداد و بدون دریافت هزینه اضافی است.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک خبر از سایت مخابرات. همون طرح نسیم هس اسمش غزال گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان من سرویس 16 مگابیت گرفتم و ظاهرا خطم تا 11 مگ میکشه.
Downstream حدود 11
Upstream حدود 2.5
جفت snr ها رو دقیقا روی 6 میمونه.
مشکلم اینه که تقریبا هر یک ساعت یک پرش لینک رو تجربه میکنم.
میخواستم بدونم اگه تماس بگیرم و سرعت آپلود رو روی 1 مگ ست کنن ممکنه این مشکل پرش لینک حل بشه و روی snr داون استریم تاثیر مثبت بذاره؟
پشتیبانیش واقعا چیزی نمیدونه گفتم از شما دوستان بپرسم.
ممنون![]()
اره تاثیر داره ، بگو بزارن رو 1 مگ اصن نویز خطت هم کم میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)