تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2105 از 2605 اولاول ... 11051605200520552095210121022103210421052106210721082109211521552205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,041 به 21,050 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خیلی مسخرس ما روزی دو ساعت برقمون قط میشه اب هم که دوروزی 4 ساعت فقط داریم اینها کم بود الان شده روزی دوساعتم اینترنت قط میشه.بوشهرم.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

2. 2 کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستانی که بازی های آنلاین میزنند و مشکل داشتند متن زیر رو بخونند

بعد 2 ماه چند روزی هست دیگ مشکلی توی بازی های انلاین نیست

بازی رینبو برای پی سی ، بازی های Xbox - ps4 و گوشی خود به خود مشکلش حل شده ولی بازی هایی مثل PUBG و gta v باید مراحل زیر رو برید تا Cache بازی پاک بشه و بازی بدون مشکل اجرا بشه.

توی استیم خودتون برید روی بازی راست کلیک کنید properties رو بزنید local file و سپس verifiy intergrity رو بزنید ( حدودا 10 دقیقه طول میکشه حداکثرم 20 دقیقه )

بعدش برید داخل بازی و مشکل بر طرف شده

توی Gta v اگه با ارور Connection lost - unknown network error مواجه شدید مراحل زیر رو برید

روی cmd راست کلیک کنید و Run as administrator بزنید و دستور زیر رو بنویسید.

netsh interface ipv4 show subinterface

کارت های شبکه رو مشاهده میکنید مثلا Wi-fi - Ethernet و... از هر کدوم که استفاده میکنید توی متن زیر جایگزین کنید.

netsh interface ipv4 set subinterface “Esm network shoma” mtu=1450 store=persistent

جای esm network shoma اسم اون شبکه ای که وصلید رو بزنید برای مشاهده اسم شبکه Control panel برید سپس به Network and Sharing Center برید و سمت راست رو به روی Connections اسم شبکه شما رو زده !

سپس کامپیوتر رو ریستارت کرده و تموم
    من تخصصی در زمینه شبکه و it ندارم ولی آخه چه ربطی به کش بازی داره؟؟؟؟؟!!!!!!!! من pes بازی می کنم که بعضی وقت ها مشکل قطع شدن توی آنلاین دارم که اون هم به خاطر تایم اوت ( پاکت لاست) هست معلوم نیست چه جوریه ...همیشه که تایم اوت داره از موقعی که این مشکل به وجود اومده ولی نمی دونم چه جوری هست که بعضی تایم اوت ها بازی رو قطع می کنه بعضی هاش قطع نمی کنه....مشکل تایم اوت ربطی به کش بازی نداره مربوط به isp میشه...چه طور شما می گی کش بازی رو پاک کنی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

روش دوم فقط برای gta کاربرد داره؟؟؟؟ من پاک کردن کش رو تست کردم اگه مشکل حل نشد از روش دوم مخصوص gta میشه برای pes هم استفاده کرد؟؟؟

مرسی...
    Last edited by SPIRIT PALST III; 24-07-2018 at 17:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام والا من توی پی سی تحت استیم بازی میکنم
    به چند نفرم که بازی میکردم گفتم مشکل حل شد

بازی های گوشی و اینا خود به خود درست شده و مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم pes با استیم بازی می کنم...حالا تست می کنم ببینم ولی کش بازی نباید ارتباطی با تایم اوت داشته باشه...روش دوم چی فقط برای gta هست یا میشه برای بازی دیگه هم تست کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پاک کردن کش رو انجام داد هیچ تاثیری نداشت همونطور که انتظار داشتم 4 تا دست بازی کردم 2 تاش قطع شد....مشکل همون از تایم اوت هست.... .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ای بابا چند روزی بود مشکل نداشت
    دوباره امروز هممون با هم تایم اوت میخوردیم :|

gta و پابجی رو خود سایتش زده بود با clear cache مشکل حل میشه به شرطی که اینترنتتون درست شده باشه.

mtu برای جی تی ای جواب داده بود و توی سایتش زده بود بازی های دیگ رو باید دید خودشون چی زدند.
    نوشته بود 1500 اگه باز مشکل داشت زیر 1492 ببرید برای مثال 1450

داره خودمونی میشه milad1993xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ای بابا چند روزی بود مشکل نداشت
    دوباره امروز هممون با هم تایم اوت میخوردیم :|

gta و پابجی رو خود سایتش زده بود با clear cache مشکل حل میشه به شرطی که اینترنتتون درست شده باشه.

mtu برای جی تی ای جواب داده بود و توی سایتش زده بود بازی های دیگ رو باید دید خودشون چی زدند.
    نوشته بود 1500 اگه باز مشکل داشت زیر 1492 ببرید برای مثال 1450
    من که تخلیه کردم رفتم پارس آنلاین مخابرات شاید پینگم رو 80 85 هم میومد یا بود صبح ها ولی یهو شب میشد مثلا 140 150 و تایم اوتش... پارس همیشه ثابت روه 90-100 ه و پشتیبانی عاله داشته تو این 3 روز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

طرح «غزال» اینترنت شرکت مخابرات ایران با سرعت و زمان استفاده بیشتر آغاز شد

رمضانیان - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳

طرح غزال شرکت مخابرات ایران با مزایای سرعت بیشتر و زمان استفاده بیشتر بدون افزایش تعرفه، آماده استفاده توسط مشتریان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، در سرویس‌های طرح غزال، مشتریان علاوه بر افزایش سرعت تا ۴ برابر، زمان استفاده از اینترنت خود را نیز افزایش می‌دهند، یعنی به ازای هر ۳ ماه تمدید قرارداد اینترنت، برای هر مشتری به میزان یک ماه اینترنت رایگان بدون دریافت هزینه اضافی ارائه می‌شود.

بر اساس این گزارش کلیه دارندگان خدمات تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران، کلیه مشتریان فعال و غیرفعال ADSL مخابرات و همچنین مشتریان جدید می‌توانند از این طرح استفاده کنند.

گفتنی است در طرح غزال، سرویس‌های مختلف با سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه به مشتریان با شرایط ویژه و بدون افزایش تعرفه ارائه می‌شود.

هدف از اجرای این طرح، ارائه خدمت بیشتر به مشتریان وفادار شرکت و همچنین جذب مشتریان جدید است، به‌نحوی‌ که سبد محصولات اینترنت خانگی شرکت مخابرات ایران با ارزشی بیش از سبد محصولات استاندارد در اختیار عموم مصرف‌کنندگان اینترنت قرار می‌گیرد.

این سرویس‌ها شامل افزایش سرعت تا ۴ برابر بدون افزایش تعرفه برای قراردادهای یک‌ساله، افزایش سرعت تا دو برابر بدون افزایش تعرفه بدون قراردادهای ۶ ماهه، افزایش زمان استفاده مشتری به میزان یک ماه به ازای هر سه ماه تمدید قرارداد و بدون دریافت هزینه اضافی است.

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک خبر از سایت مخابرات. همون طرح نسیم هس اسمش غزال گذاشتن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

10. 2 کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دوستان من سرویس 16 مگابیت گرفتم و ظاهرا خطم تا 11 مگ میکشه.
    Downstream حدود 11
    Upstream حدود 2.5
    جفت snr ها رو دقیقا روی 6 میمونه.

مشکلم اینه که تقریبا هر یک ساعت یک پرش لینک رو تجربه میکنم.
    میخواستم بدونم اگه تماس بگیرم و سرعت آپلود رو روی 1 مگ ست کنن ممکنه این مشکل پرش لینک حل بشه و روی snr داون استریم تاثیر مثبت بذاره؟
    پشتیبانیش واقعا چیزی نمیدونه گفتم از شما دوستان بپرسم.

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اره تاثیر داره ، بگو بزارن رو 1 مگ اصن نویز خطت هم کم میشه

13. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •