تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2105 از 4105 اولاول ... 1105160520052055209521012102210321042105210621072108210921152155220526053105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,041 به 21,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان از استرس مردم 27 ام اسفند درخواست تعویق دادم هنوز جوابش نیومده.چه مدت بعد از درخواست معلوم میشه موافقت کردند یا نه؟

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان از استرس مردم 27 ام اسفند درخواست تعویق دادم هنوز جوابش نیومده.چه مدت بعد از درخواست معلوم میشه موافقت کردند یا نه؟
    استرس نداره عزیزم ، آخرش به زور می ری سربازی
    این تاپیک را دیدم یاد خدمتم افتادم ! اردی 90 شروع کردم و 7 مهر 91 هم تموم کردم ! ( 7 روز اضافه خدمت البته اون زمان خدمت 17 ماه بود برا لیسانس ها ) اولش دادن مرند ( یکی از شهرستان های استان آذربایجان شرقی ) که اونجا هم دادن راننده برا کلانتری بعد 1 ماه آخ و اوخ و وای و کوبیدن سر به این ور اون ور بلاخره دادند به بهداری مرند شده بود کارم خوردن و خوابیدن صبح 6.5 بیدار می شدم و 7.50 اینا می رفتم بهداری تا دکنر جون تشریف بیاورند و ساعت 2 هم که بای بای می گفتم و می رفتم برا خورد و خوراک و خوابیدم ! ،( انصافا نیروی انتظامی من نظامی مثل دکتر و دستیارش سید جون ندیدم ) البته چون بهداری اونجا برا خودش قرارگاه نداشت من سرباز ستاد بودم که قرارگاه ستاد می خوابیدم و صبح ها می رفتم بهداری به خاطر همین هر هفته 2-3 بارم کمک افسر نگهبان ستاد می نوشتند که بعد تقریبا 4 ماه اینا عوضم برا انتقالی به تبریز اومد ( همون اوایل که افتادم مرند درخواست انتقالی دادم برا تک فرزندی ) که دلم خوش بود برم تبریز به خاطر اینکه تجربه بهداری را دارم می دن بهداری تبریز که دادن کلانتری !!!!! اونجا هم 1 ماه اینا پست پیاده می دادم و می رفتم آگاهی و مواد مخدر و ... ( همه تن حریف بودم دیگه البته اونایی که کلانتری خدمت کردن می دونند چی می گم ) بعد 1 ماه با پارتی بازی و سلام علیک و آخ و اوخ و سر به دیوار کوبیدن شدم اپراتور مرفوک کلانتری کارش زیاد بود ولی بلاخره شیفتی بودم 24 به 24 ( البته صبح 6.5 باید کلانتری بودم فرداشم که ساعت 8 اینا که شیفت را تحویل می دادم تا ساعت 11 اینا کلانتری این ور و اونور می رفتم تا معاون یا رئیس برگه را امضا کنند تا برم خونه برا استراحت ! اسمش 24 به 24 بود !!! البته من که راضی بودم بهتر از اون بود که همه تن حریف باشی و هر هفته 1 روز بری خونه اینا ! )
    فقط از من می شنوید اگه جایی بودید که خوب بود دنباله جای خوب تر نگردین که بعدش پشیمون می شید مخصوصا نیروی انتظامی !

3. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    4 فروردین نامه تقسیم همه بچه ها اومده بود به جز 3نفر از جمله من.یه سری نامشخص بودن ولی نامه من کلا نبود!
    نهم(شنبه) باید خودمو معرفی کنم یگان.گفتن برو میدان ونک تهران اونجا میگن کجا افتادی!کسی شماره ای چیزی داره تقسیم منو بگه یا آدرس دقیق تر؟
    اول اسفند 92 رفتم مالک اشتر اراک نیروی انتظامی آموزشی 21 روزه بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها من یه اشتباه بزرگی کردم
    امریه قرارگاه خاتم بودم
    اونجا پام شکست و همینو ردم بهونه و نتقالی گرفتم به سپاه شهرمون (قرارگاه شهرمون پروژه نداره)
    آقا حالا میفهمم چه اشتباه بزرگی مرتکب شما
    دوستان بنظرتون راهی واسه برگشت هست؟ قانونا میشه دوباره برگردم؟
    دوستان منتظر راهنماییتونم

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با اینکه خدمت من 1/1/93 تموم شد و از نظامی گری در اومدم ولی نمی دونم چرا همش حس اینو دارم که اومدم مرخصی و بعد یه مدت باید برگردم

7. 7 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من 28 بهمن ترخیص شدم، چون 7 ماه کسر داشتم (البته 8 ماه و 10 روز، جوابش رو دیر دادن ما هم نتونستیم کامل استفاده کنیم) از قبل مدارک ترخیصی ندادم، فرماندهی آشرقی گفته بود کارت تا عید میاد هنوز خبری نشده.

دوستانی که اون حدود ترخصی شدن کارتشون اومده یا نه؟
    هیچکس نیمه دوم بهمن ترخیص نشده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض استخدام

سلام در رابطه با استخدام در ارتش در حین خدمت اطلاعاتی را می خواستم.آیا در این مورد باید اقدام خاصی کنم؟از دوستان شما کسی این کار رو کرده؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    عزیزان ما مثلا اول ماه دفترچه بفرتسیم.کی اعزام میشیم؟ اصولا چند ماه بعد از دفترچه باید رفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود
    عزیزان ما مثلا اول ماه دفترچه بفرتسیم.کی اعزام میشیم؟ اصولا چند ماه بعد از دفترچه باید رفت؟
    اگه اول ماه دفترچه پست کنید احتمال خیلی زیاد اولین دوره که در پیش رو دارید اعزام میشید!(منظورم یکم ماه زوج برای لیسانس و بالاتره)
    برای اینم میگم احتمال چون هیچ چیزی قطعی نیست،کاملا به تعداد درخواست کنندگان برمیگرده

12. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    کسی میدونه چه شهرهایی دوره کد میگیرن؟ به ما گفتن همتون دوره کد میخورید
    دوره کد آسون تر هست یا آموزشی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •