دوستان از استرس مردم 27 ام اسفند درخواست تعویق دادم هنوز جوابش نیومده.چه مدت بعد از درخواست معلوم میشه موافقت کردند یا نه؟
دوستان از استرس مردم 27 ام اسفند درخواست تعویق دادم هنوز جوابش نیومده.چه مدت بعد از درخواست معلوم میشه موافقت کردند یا نه؟
استرس نداره عزیزم ، آخرش به زور می ری سربازی![]()
این تاپیک را دیدم یاد خدمتم افتادم ! اردی 90 شروع کردم و 7 مهر 91 هم تموم کردم ! ( 7 روز اضافه خدمت البته اون زمان خدمت 17 ماه بود برا لیسانس ها ) اولش دادن مرند ( یکی از شهرستان های استان آذربایجان شرقی ) که اونجا هم دادن راننده برا کلانتریبعد 1 ماه آخ و اوخ و وای و کوبیدن سر به این ور اون ور
بلاخره دادند به بهداری مرند
شده بود کارم خوردن و خوابیدن
صبح 6.5 بیدار می شدم و 7.50 اینا می رفتم بهداری تا دکنر جون تشریف بیاورند و ساعت 2 هم که بای بای می گفتم و می رفتم برا خورد و خوراک و خوابیدم ! ،( انصافا نیروی انتظامی من نظامی مثل دکتر و دستیارش سید جون ندیدم ) البته چون بهداری اونجا برا خودش قرارگاه نداشت من سرباز ستاد بودم که قرارگاه ستاد می خوابیدم و صبح ها می رفتم بهداری به خاطر همین هر هفته 2-3 بارم کمک افسر نگهبان ستاد می نوشتند
که بعد تقریبا 4 ماه اینا عوضم برا انتقالی به تبریز اومد ( همون اوایل که افتادم مرند درخواست انتقالی دادم برا تک فرزندی ) که دلم خوش بود برم تبریز به خاطر اینکه تجربه بهداری را دارم می دن بهداری تبریز
که دادن کلانتری !!!!!
اونجا هم 1 ماه اینا پست پیاده می دادم و می رفتم آگاهی و مواد مخدر و ... ( همه تن حریف بودم دیگه البته اونایی که کلانتری خدمت کردن می دونند چی می گم ) بعد 1 ماه با پارتی بازی و سلام علیک و آخ و اوخ و سر به دیوار کوبیدن
شدم اپراتور مرفوک کلانتری
کارش زیاد بود ولی بلاخره شیفتی بودم 24 به 24 ( البته صبح 6.5 باید کلانتری بودم فرداشم که ساعت 8 اینا که شیفت را تحویل می دادم تا ساعت 11 اینا کلانتری این ور و اونور می رفتم تا معاون یا رئیس برگه را امضا کنند تا برم خونه برا استراحت ! اسمش 24 به 24 بود !!! البته من که راضی بودم بهتر از اون بود که همه تن حریف باشی و هر هفته 1 روز بری خونه اینا ! )
فقط از من می شنوید اگه جایی بودید که خوب بود دنباله جای خوب تر نگردین که بعدش پشیمون می شید مخصوصا نیروی انتظامی !
سلام
4 فروردین نامه تقسیم همه بچه ها اومده بود به جز 3نفر از جمله من.یه سری نامشخص بودن ولی نامه من کلا نبود!
نهم(شنبه) باید خودمو معرفی کنم یگان.گفتن برو میدان ونک تهران اونجا میگن کجا افتادی!کسی شماره ای چیزی داره تقسیم منو بگه یا آدرس دقیق تر؟
اول اسفند 92 رفتم مالک اشتر اراک نیروی انتظامی آموزشی 21 روزه بودم
دوستان منتظر راهنماییتونم
با اینکه خدمت من 1/1/93 تموم شد و از نظامی گری در اومدم ولی نمی دونم چرا همش حس اینو دارم که اومدم مرخصی و بعد یه مدت باید برگردم![]()
هیچکس نیمه دوم بهمن ترخیص نشده؟
سلام در رابطه با استخدام در ارتش در حین خدمت اطلاعاتی را می خواستم.آیا در این مورد باید اقدام خاصی کنم؟از دوستان شما کسی این کار رو کرده؟؟
درود
عزیزان ما مثلا اول ماه دفترچه بفرتسیم.کی اعزام میشیم؟ اصولا چند ماه بعد از دفترچه باید رفت؟
اگه اول ماه دفترچه پست کنید احتمال خیلی زیاد اولین دوره که در پیش رو دارید اعزام میشید!(منظورم یکم ماه زوج برای لیسانس و بالاتره)
برای اینم میگم احتمال چون هیچ چیزی قطعی نیست،کاملا به تعداد درخواست کنندگان برمیگرده
سلام به دوستان عزیز
کسی میدونه چه شهرهایی دوره کد میگیرن؟ به ما گفتن همتون دوره کد میخورید
دوره کد آسون تر هست یا آموزشی؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)