تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2105 از 2199 اولاول ... 1105160520052055209521012102210321042105210621072108210921152155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,041 به 21,050 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من الان این رو کجای دلم جا بدم؟؟؟؟

من تنظیم کردم دانلود منیجر تا ساعت 06:59 کار کنه و بعدش دانلود رو متوقف کنه و بعد حداکثر تا ساعت 07:01 سیستم خاموش می شه. قبل از شروع دانلود هم فقط فیسبوک و وبگردی هست. الان این 07:03 چی میگه که 231 مگ فقط در همین 3 دقیقه دانلود شده و بعدش هیچ؟؟؟!!!!
    حالا میگیم قبول! کامپیوتر اشتباه کرده... اصلا دانلود منیجر سوتی داده دیر قطع کرده... این 06:48 چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در همه حالات من فقط فیسبوک چک کردم! فقط یه بار چندتا کلیپ گرفتم که مجموع حجماشون به 100 مگ هم نمیرسه! یعنی فیسبوک 300 مگ حجم میگیره؟؟؟؟
    همین دو تا نیست که زیادن... الان از 2 گیگ حجم کمتر از 60 مگ مونده

خوب LSIN عزیز یه بخش مشکل رو بهتون گفتن. اینکه دانلود توی بخش عادی چسبیده به بخش مجانی و با هم حساب می‌شه. اما یه نکته دیگه هم هست که می‌تونه براتون دردسرساز باشه و اون هم ساعت سرورمبین‌نت هست. یعنی ساعت شما هر چی باشه برای مبین‌نت مهم نیست و اون با ساعت خودش بخش مجانی و عادی رو جدا می‌کنه. یعنی اگه نامرد باشه یا با دید مثبت گیجا باشه و اول کار ساعتش یک ربع عقب باشه و آخر دانلود شبانه یک ربع جلو بره که اینجوری کاربرها حدود نیم ساعت ضرر می‌کنن و از جیبشون می‌پره. برای همین من نه فقط توی مبین‌نت که جاهای دیگه هم با تاخیر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان شروع و تمام شدن رو تنظیم می‌کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستی یه چیزی بگم که شاید کمی مرحم زخم کاربرهای مبین‌نت باشه. توی تجربیات این یک ماهه خودم شرکتی پیدا کردم که وضعیتش از نظر دانلود شبانه بدتر از مبین‌نت هست. البته مقایسه در این زمان که این مطلب رو می‌نویسم انجام می‌شه و شاید مبین‌نت باز بتونه در آینده مسابقه بدترین شرکت رو برنده بشه. ولی الان، حداقل ته جدول نیست.
    قبلاً هم گفتم که مشکل از نبود نظارت عمومی هست که کاربرهای بدبخت باید مثل توپ فوتبال بین شرکتها پاس بشن و دست آخرش هم همیشه ضرر کنن.

3. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

این سیب زمینی ای به نام مبین نت اصلا نگفته عیدی چیزی قیمتاش اصلا تکون نخورده

کلا سرشو کرده زیر آشغالا هیچی نمیشنوه عین سنگ پا میمونه

هی توی سایت میزنه کاربران جدید فلان میکنیم وبهمان میکنیم آنتی ویروس میدیمو ....

کاربرای قدیمی رو اصلا آدم حساب نمیکنه کلا کاربرای قدیمشو کرده توی آشغالدونی

این کیه دیگه

5. 6 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فقط میخواد مشترک جذب کنه .. اصن فکرشو نمی کنه این همه مشترک رو چطور میخواد ساپورت می کنه ! بعد فشارش به ما میاد ...

7. 4 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

تا حالا کسی این آنتی ویروسشون رو گرفته؟ چطوریه باید دانلودش کرد یا سیدیشو میفرستن؟

دریافت لایسنس آنتی ویروس بیت‌دیفندر

پس از پر کردن فرم ثبت‌نام آنتی‌ویروس، اطلاعات شما توسط بخش پشتیبانی مشترکین مبین‌نت بررسی می‌شود و در صورت تایید شدن، یک حساب کاربری حاوی لایسنس معتبر آنتی‌ویروس برای شما ایجاد خواهد شد.

در فاصله زمانی ۱۳۹۲/۱۲/۲۵ تا ۱۳۹۳/۱/۲۵ مشترک جدید مبین‌نت شده‌ام در فاصله زمانی ۱۳۹۲/۱۲/۲۵ تا ۱۳۹۳/۱/۲۵ اینترنتم را با یکی از طرح‌های شش ماهه تمدید کرده‌ام کارت سریال و رمز آنتی ویروس را دریافت کرده‌ام
    شرایط فوق را به دقت مطالعه کرده و تایید می‌کنم که دارای یکی از آنها هستم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

مبین نت زده تو کاره دزدی

من یک ماه نشده دو بار شارز گردم طرح یک مگ حدود 65 تومن ریختم به جیبشون

مجبور نبودم تمدید نمیکردم

عصر زنگ زدم مبین نت یه ایمیل داد با یرنامه

تست کردم ببیند از ساعت 6 عصر 22 مگ مصرف داشتم تو سایت بیشتره

10. 2 کاربر از mazarei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

راستی یه چیزی بگم که شاید کمی مرحم زخم کاربرهای مبین‌نت باشه. توی تجربیات این یک ماهه خودم شرکتی پیدا کردم که وضعیتش از نظر دانلود شبانه بدتر از مبین‌نت هست. البته مقایسه در این زمان که این مطلب رو می‌نویسم انجام می‌شه و شاید مبین‌نت باز بتونه در آینده مسابقه بدترین شرکت رو برنده بشه. ولی الان، حداقل ته جدول نیست.
    قبلاً هم گفتم که مشکل از نبود نظارت عمومی هست که کاربرهای بدبخت باید مثل توپ فوتبال بین شرکتها پاس بشن و دست آخرش هم همیشه ضرر کنن.

منظورتون حتما رایتل هستش ، با اینکه مبین نت قدیمیتره ولی شاگرد رایتله ، کلا این طرح دانلود شبانه که میتونید دو برابر حجم شبانه فقط بزنی یه جورایی از این رایتل یاد گرفته ، رایتل برای دانلود های شبانه به مقدارحجم روزانه به قول خودشون هدیه میده

راستی من الان دوتا مودم مبین مونده رو دستم ، میشه از اینا به عنوان روتر استفاده کرد با کابل البته با مودم ADSL ؟ و بعد از وایفاش اینترنت گرفت ؟ یا نه کلا به هیچ دردی نمیخورن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منظورتون حتما رایتل هستش ، با اینکه مبین نت قدیمیتره ولی شاگرد رایتله ، کلا این طرح دانلود شبانه که میتونید دو برابر حجم شبانه فقط بزنی یه جورایی از این رایتل یاد گرفته ، رایتل برای دانلود های شبانه به مقدارحجم روزانه به قول خودشون هدیه میده

راستی من الان دوتا مودم مبین مونده رو دستم ، میشه از اینا به عنوان روتر استفاده کرد با کابل البته با مودم ADSL ؟ و بعد از وایفاش اینترنت گرفت ؟ یا نه کلا به هیچ دردی نمیخورن

والله از رایتل بی‌خبرم. اما منظورم شاتل هست که دیگه اینجا اسمش رو نگفتم که نگن به این تاپیک مربوط نیست.
    مشکل اینجاست که متاسفانه توی ایران شرکت اینترنتی بی‌عیب و نقص وجود نداره و هر کدومشون توی یه بخش یا بیشتر لنگ می‌زنن. الان مبین‌نت حداقل گفته دو برابر حجم خریداری شده می‌شه شبها دانلود کرد که تازه همون رو هم هنوز اجرا نکرده. البته شاید یه دلیل عمده این عقب‌نشینی، سر و صدا و شکایت زیاد کاربرها بود. اما شاتل نه می‌گه سقف دانلود چقدر هست و نه اینکه اکانتی که محدود شده کی آزاد می‌شه. جالبتر هم اینکه کاربرهای شاتل توی تاپیکش هستن که بی سر و صدا عذاب می‌کشن و شفاهی اعتراض دارن، اما تابحال ندیدم کسی بگه رفته به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنه. کاری که اینجا بچه‌های مبین‌نتی انجام دادن خودش خیلی کار بود و کاربرهای شرکتهای دیگه گویا ازش بی‌خبر هستن و هنوز توی گرفتن حقشون مشکل دارن. البته شاید این گرفتن حق به نتیجه نرسه، اما حداقلش اون شرکت هم می‌فهمه که مشتریهاش پشت کوهی و بی‌خبر از همه جا نیستن.

13. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

والله از رایتل بی‌خبرم. اما منظورم شاتل هست که دیگه اینجا اسمش رو نگفتم که نگن به این تاپیک مربوط نیست.
    مشکل اینجاست که متاسفانه توی ایران شرکت اینترنتی بی‌عیب و نقص وجود نداره و هر کدومشون توی یه بخش یا بیشتر لنگ می‌زنن. الان مبین‌نت حداقل گفته دو برابر حجم خریداری شده می‌شه شبها دانلود کرد که تازه همون رو هم هنوز اجرا نکرده. البته شاید یه دلیل عمده این عقب‌نشینی، سر و صدا و شکایت زیاد کاربرها بود. اما شاتل نه می‌گه سقف دانلود چقدر هست و نه اینکه اکانتی که محدود شده کی آزاد می‌شه. جالبتر هم اینکه کاربرهای شاتل توی تاپیکش هستن که بی سر و صدا عذاب می‌کشن و شفاهی اعتراض دارن، اما تابحال ندیدم کسی بگه رفته به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنه. کاری که اینجا بچه‌های مبین‌نتی انجام دادن خودش خیلی کار بود و کاربرهای شرکتهای دیگه گویا ازش بی‌خبر هستن و هنوز توی گرفتن حقشون مشکل دارن. البته شاید این گرفتن حق به نتیجه نرسه، اما حداقلش اون شرکت هم می‌فهمه که مشتریهاش پشت کوهی و بی‌خبر از همه جا نیستن.
    در مورد رایتل باید بگم قیمتاش کلا آدم میبینه مخش سوت میکشه 1 گیگو میده 30 تومن و اله آخر کلا فک کنم سر گردنه باشه .. انگار یه تختشون کمه

در مورد شاتل بگم یه مدت طولانی (چند ماهی) زیر ذره بین گرفته بودمش برای اینه شاید امیدی باشه برم طرفش ، که بیخیالش شدم فعلن ،
    در مورد اون قوانین مسخرشون هم میدونم ولی باید بگم الان برای دور زدن شاتل روش هایی اومده که 90 در صد یا بیشتر روش جواب میده که شبانشو راحت دور زد فک کنم خودتون میدونید الان خیلیا دارن استفاده میکنن ، ولی در مورد مبین نت هیچ انیدی نیست

البته انحصار رایتل هم 6 ماهه دیگه شکسته میشه که همراه اول و ایرانسل 3g میارن
    این میتونه روی مبین نت هم تاثیر زیادی بگذاره چون به این جابجایی خیلی مینازه
    البته با این دور نمایی که میبینم مبین نت براش فقط سازمان ها مهم هستند به اونا امید بسته ولی باید دید چی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد رایتل باید بگم قیمتاش کلا آدم میبینه مخش سوت میکشه 1 گیگو میده 30 تومن و اله آخر کلا فک کنم سر گردنه باشه .. انگار یه تختشون کمه

در مورد شاتل بگم یه مدت طولانی (چند ماهی) زیر ذره بین گرفته بودمش برای اینه شاید امیدی باشه برم طرفش ، که بیخیالش شدم فعلن ،
    در مورد اون قوانین مسخرشون هم میدونم ولی باید بگم الان برای دور زدن شاتل روش هایی اومده که 90 در صد یا بیشتر روش جواب میده که شبانشو راحت دور زد فک کنم خودتون میدونید الان خیلیا دارن استفاده میکنن ، ولی در مورد مبین نت هیچ انیدی نیست

البته انحصار رایتل هم 6 ماهه دیگه شکسته میشه که همراه اول و ایرانسل 3g میارن
    این میتونه روی مبین نت هم تاثیر زیادی بگذاره چون به این جابجایی خیلی مینازه
    البته با این دور نمایی که میبینم مبین نت براش فقط سازمان ها مهم هستند به اونا امید بسته ولی باید دید چی میشه

اینجور که توی این چند روزه شنیدم گویا دیگه IP ایرانی تاثیر نداره و باز هم اون رو مصرف خارجی حساب می‌کنن و به پای مشتری می‌نویسن.
    عمده مشکل مبین‌نت از اینجا شروع شد که رفت قاطی بزرگان و شد منبع اینترنت سازمانها و ارگانها. اینجوری دیگه کاربر عادی براش رقمی نیست و بهشون اهمیت نمی‌ده. در مورد چه وایمکس و چه سیم‌کارت اینها گرونی رو از روی جابجایی هم حساب می‌کنن. یعنی می‌گن رایتل چون همه جا می‌ره و وایمکس مبین‌نت (و کمتر ایرانسل) در حد متوسط نسبت به اون و بعدش ADSL قیمتها رو هم به ترتیب اون می‌چینن. دیدین که مبین‌نت چقدر به این قابلیت جابجایی می‌نازه و می‌گه گروونی‌ها سر این قضیه هست؟

16. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •