من که ربطی نمیبینم ولی واسه ی اینکه حرفی نمونه نصب کنین مشکلی نداره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که ربطی نمیبینم ولی واسه ی اینکه حرفی نمونه نصب کنین مشکلی نداره
من چقدر با 2020 تماس گرفتم خطم رو بزارن رو 4مگ هی میگفتند خطتتون نمیکشه ولی تا حالا کی مشکلی نداشتم از اقای نماینده پرتلاش هم به خاطر کمک هاش تشکر میکنم
همونطور که دوستمون گفتن باید پیگیری کنین . بعضی وقت ها کارشونو درست انجام نمیدن و این مشکلات پیش میاد و تا بهشون حالی کنی که چی به چیه طول میکشه. باهاشون تماس بگیرین اگه حل نشد من خودم پیگیری میکنم
خواهش میکنم و واقعا خوشحالم تونستم کمکتون کنم به چیزی که میخواستید برسین
دوستان مخابرات روی قبض فقط هزینه اشتراک اینترنت + حجم اضفه خریداری شده رو می نویسه.!!!
ولی در آخر قبض 3500-4000 تومن هم به عنوان عوارض و مالیات اضافه کرده!!!
مگه عوارض و مالیات در قیمت های فوق ،قبلا لحاظ نشده؟؟!!!!! (منظورم 18900 رای اولترا؟!!) پس دوباره از چی عوارض و مالیات میگیرن؟؟!!
ضمنا بنده از خطم فقط برای اینترنت استفاده می کنم و حتی گوشی تلفن هم بهش وصل نیست که بگیم برای هزینه تماس و...
پیدا کنیدپرتقال فروش را!!!
من الا دقیقا مشکل که تو این تاپیک هست رو دارم هی قطع وصل میشه الا هم که می نویسم هی داره قطع وصل میشه رسما اعصاب نذاشته برای من!!3 ساله که از ماکسنت نت داشتم اینطوری قطع وصل شدیدی نداشتم وو فکر هم نکنم از مودم باشه چون تا 1 هفته پیش که ماکسنت داشتم کار می کرد ولی الا.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه از مودم باشه و میتونه از اتصالات سیم تلفن هم باشه. اونارو چک کردین؟
مودمتون tp-link هست اگه اشتباه نکنم تو تنظیمات اینترنت همونجایی که username , password , cpi , cvi رو وارد می کنین گزینه ای هست به نامMTU مقدار اون 1492 هست اونو کمی کاهش بدین تا جایی که مشکل قطع و وصلتون حل بشه.
Last edited by eyneto; 17-10-2014 at 10:19.
من پری روز رفته بود مرکز آزادی پرسیدم گفتن اصلا هزینه دیگه ای بجز همون مبلغ اکانت هزینه ی دیگری نداره و دقیقا برابر پیش پرداخت هست و مالیات و عوارض این اکانت ها هم بهشون اضافه شدن. پرسیدم اون عوارض و مالیات روی قبض چیه گفتن اون ها به adsl ربطی نداره و مال آبنومان و نگهداری و مکالمات هست و اگه مبلغی بیش از اینها رو قبض کسی بیاد میتونه بیاد اینجا و پیگیری کنه
اقای نماینده یک سوال الان قبض ما 7.1 اومده دوماهه هم میاد من از 7.20 سرویس رو استفاده میکنم که قبض بعدی 9.1 میاد الان 1 ماهو نیم حساب میشه یا نه 9.1 رو هم حساب میکنن و میشه 2 ماهو نیم
فقط روزهایی از بازه قبضتون که اینترنت استفاده کردین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)