دوستان کدام شرکت حجم نامحدود ارئه میده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان کدام شرکت حجم نامحدود ارئه میده؟
وقتی از 256 نامحدود اندیشه استفاده میکردم سرعت 130 تا 100 و.... نوسان داشت خیلی خوب بود اما الان اینطوری نیست من تعداد دانلودیم زیادی و نیاز به سرعت 130 نامحدود دارم از کدوم شرکت می تونم تهیه کنم؟![]()
Last edited by saaber133; 02-11-2014 at 17:19.
عزیزان آشنای اولی ! کسایی که سرویس 2 مگ محدود دارن سرعتشون 24 ساعته مثه قبل همون بین 200 تا 220 و ایناست دیگه ؟!
.
یکی از دوستان چند صفحه پیش گفت سرعت تو ساعات رایگان کم میشه ؟! اگه اینجوریه همین 1024 رو دوباره تمدید کنیم![]()
سلام
من 2 مگ آشنای اول دارم ، سرعت دانلود توی یه ساعت اول بازه رایگان داغونه.بعد من یه مشکل مسخره دارم که زنگ زدم پیشتیبانی چرت و چرت تحویلم دادن ( همون DNS ست کردن که فقط همینو بلدن )
نت من با اکثر سایت های هایی که من باهاش کار میکنم مشکل داره ، مثل سافت گذر و سافت 98 و ورزش 3 و دیجی کالا و ......
سایتهاشون اصلا باز نمیشه یا بعد از 5 مین به زور ناقص باز میشه .دانلود از این سایت های هم با حداکثر سرعت 5 کیلوبایت هست در حالی که مثلا با پی سی ورلد مشکل نداره ، سرعت دانلودش حدود 200 هست و فرومش رو هم راحت باز میکنه.
کسی راه حلی برای حل مشکلم داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پس حله ، این ماه دو مگ میگیرم ، از این یه مگ پر نوسان بهتر باشه احتمالا
+
راه حل مشکل شما اینه که مودم رو چند بار خاموش روشن کنید تا IP غیر از ip اندیشه بهتون بده !
از این سایت ip رو چک کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چک کن که تو قسمت ISP زده باشه guilan telecommunication company یا tehran telecommunication company
.
ای پی اندیشه که میده با اینترنت ملی مشکل داره و سایت هایی که گفتید هم سرورشون داخله و طبیعتا اون مشکلات پیش میاد![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 02-11-2014 at 21:03.
چی شد آخرش . اینا تکلیف خودشون با خودشون مشخص نیست
یه اپراتور میگه حجم منتقل میشه یه اپراتور میگه نمیشه. دوستانی که تجربه کردن بگن لطفا
![]()
هر کی جدیدا شارژ کرده بگه لطفا
نا محدود که ندادن اگه حجم هم نخواد منتقل بشه دیگه باید جمع کرد رفت یه شرکت دیگه
شاتل هم حجمش منتقل نميشه،فقط حجم اضافه خريداري شدتون انتقال داده ميشه.انديشه هم قبلا كلا انتقال نميدادن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ماه پیش 2مگ داشتم این ماه 1مگ گرفتم
امروز رفتم نگاه کردم دیگه تو لیست سرویس ها 2مگ نبود
فقط مال من اینجوریه یا بقیه هم 2 مگ ندارن؟!!!
قسمت تغییر سرویس هم که کلا غیرفعاله
واسه من فقط 128 و 256 فعال هست
دیگه جمع اوری از مخابرات واجب شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)