تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2105 از 2376 اولاول ... 11051605200520552095210121022103210421052106210721082109211521552205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,041 به 21,050 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

قلعه نوعی ترسو شده , چرا تیم نباید حمله کنه ؟ من که نمیدونم , خیلی کم تعداد بود استقلال تو خط حمله
    اگه 9 امتیاز مونده را بگیرن تازه میشه 10 امتیاز که روی کاغذ احتمال صعود کم نیست ولی این گروه حساب کتاب نداره

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستش من فکر میکردم قلعه نویی مقصره. ولی واقعا تو این بازی که ترکیب تقریبا همون ترکیب ملوان بود ما چجوری بازی کردیم ؟ یک دهم بازی با ملوان رو نکردیم. من حدس میزنم تیم آنالیز استقلال خیلی ضعیفه. مخصوصا برای بازیهای بین المللی. این مدل بازی کردن فقط میتونه نتیجه آنالیز اشتباه تیم حریف باشه... به نظر من باید یه آنالیزور حرفه ای به کادر فنی اضافه بشه.... باید هر سه بازی باقی مانده رو ببریم. تنها راه صعود اینه....

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

قلعه نویی در کنفرانس پس از مسابقه
    باید در سه مسابقه برگشت پیروز شویم

امیر قلعه نویی در کنفرانس خبری پس از مسابقه مقابل ام صلال قطر تاکید کرد استقلال هنوز به صعود امیدوار است و ما با پیروزی در دو بازی خانگی می توانیم به آینده امیدوار باشیم.

کنفرانس خبری این مسابقه در سالن رسانه ای ورزشگاه نادی قطر با یک پرسش خبرنگار قطری آغاز شد. او از امیر قلعه نویی پرسید: «ما امشب در اینجا شوکه شدیم این استقلال آن استقلالی نبود که ما می شناختیم. تیم شما خیلی محتاط بازی کرد. چرا؟»

قلعه نویی که تصمیم داشت در این نشست بین المللی عملکرد شاگردانش را زیر سوال نبرد گفت: «ما بدشانس بوده ایم و من فکر می کنم می توانستیم در چند صحنه به گل برسیم البته در نیمه دوم سیاوش اکبرپور یک فرصت خیلی خوب داشت که داور بدون دلیل آوانتاژ نداد. من از بازی بچه هایم ناراضی نیستم اما از نتیجه خیلی ناراضی ام. »

سرمربی استقلال درباره شانس صعود استقلال تصریح کرد: «فراموش نکنیم که ما در دور برگشت دو مسابقه پشت سر هم در خانه داریم و اگر بتوانیم همان استقلال همیشگی باشیم می توانیم به مرحله بعد صعود کنیم. ما البته برای صعود باید در دوره برگشت هر سه مسابقه را با موفقیت پشت سر بگذاریم.»

جرارد ژولی، سرمربی فرانسوی تیم ام صلال قطر هم با تشکر از بازی جدی و محکم تیم استقلال گفت: «خیلی بازی سختی بود ما بردیم اما بازی خیلی مشکل و سختی بود. من فکر نمی کردم تیم استقلال اینقدر از لحاظ بازی فیزیکی و درگیر شونده موثر و مفید باشد. »

یک خبرنگار قطری هم از او پرسید: «که شما فقط نتیجه را بردید چرا در نیمه دوم مدام به دفاع پرداختید؟»

سرمربی تیم ام صلال در پاسخ تاکید کرد: «در مقابل استقلال وقتی یک گل پیش می افتی کار خیلی مشکلی در پیش است و ما مجبور بودیم برای پیروزی عقب نشینی کنیم . ما با این پیروزی شانس خیلی زیادی برای صعود خواهیم داشت.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درگذشت هوادار استقلال پس از شکست مقابل الاتحاد
    جان تو می ارزید به صد جام

«سلام آقای واعظ، در محله ما روزبه بهرامی 28 ساله زندگی می کرد که بعد از باخت استقلال مقابل الاتحاد از شدت ناراحتی فوت کرد».

آقای مدیرعامل کلیک می کرد و یکی یکی ایمیل ها را می خواند که ناگهان چهره اش سرخ شد. با دست به ما اشاره کرد که یکی از ایمیل ها را بخوانیم. شما هم بخوانید:

«من ا ز شما خواهشمندم برای تسلی خاطر پدر و مادر روزبه اقدامی انجام دهید. پدر روزبه خیلی دوست دارد برای مراسم چهلم پرچمی آبی بر روی مزار روزبه بیاندازد.»

آشتیانی در حالیکه به شدت بعض خود را کنترل می کرد با صدایی لرزان دستور داد که با شماره تلفن نوشته شده در این ایمیل تماس بگیریم. دقایقی پس از مکالمه با یکی از هم محلی ها بهروز شماره تماس پدر بهروز را به دست آوردیم.

گفتیم: «سلام آقای بهرامی، از باشگاه استقلال تماس می گیریم» و آن طرف بغضی شکست. گریه پدر امان نمی داد تا برایش توضیح دهیم که واعظی آشتیانی می خواهد با او صحبت کند. مدیرعامل تلفن را از دستم گرفت و دیگر هیچ بغضی قابل کنترل نبود.

روزبه بهرامی، طرفدار 28 ساله تیم استقلال در شبی که این تیم در آخرین لحظات در عربستان پیروزی را به شکست تبدیل کرد آنقدر غصه خورد که سکته قلبی به سراغش آمد و درگذشت.

او در اولین ساعت های روز 22 اسفند ماه دار فانی را وداع گفت و متأسفانه اعضای باشگاه استقلال از این موضوع خیلی دیر خبردار شدند.

مطمئناً مراسم چهلم این هوادار عزیز از دست رفته تیم استقلال با حضور اعضای این باشگاه برگزار خواهد شد و در مسابقه استقلال مقابل سایپا در روز پنچشنبه 27 فروردین ماه یاد و خاطره یکی از متعصب ترین هواداران محله تهرانپارس تهران مرحوم «روزبه بهرامی» را با حضور شما هواداران گرامی خواهیم داشت.

روابط عمومی باشگاه استقلال در تلاش است پس از مکاتبه با کنفدراسیون فوتبال آسیا و اعلام این خبر تدارک مناسبی برای یادبود این هوادار در لیگ قهرمانان آسیا ترتیب دهد .

آیا ستاره های فوتبال ما سنگینی این حس ها، جانها و سرنوشت ها را بر روی دوش خود احساس

می کنند؟

بهروز عزیز، صد جام قهرمانی هم ارزش جان تو را نداشت.

روحش شاد و یادش گرامی باد.
    رفته بودم سلمونی یه دفعه یه زن و مرد اومدن گفتن یه چیزی می خواستم بگم . کفت : پسر من روزبه رو که می شناسید ؟ آرایشگر گفت آره . هیچ کی باورش نمی شد که ... . باباش گفت : اگه مشکلی داشتید حلالش کنید . آرایشگر گفت که نه و ... . باباش یه دفعه زد زیر گریه و گفت : که فقط به خاطر یه بازی فوتبال ... و اونجا رو ترک کرد !
    راستی بچه ی حکیمیه تهرانپارسه !
    خیلی ناراحت شدم ...
    Last edited by morix_001; 08-04-2009 at 04:23.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چرا از همان اول مسابقه
    سانتر نمی کردند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امسال نشد سال دیگه

اون 3تا بازی رو بریم .هر 3تاش مهمه.

ما طرفدار یه تیمیم.فقط استقلال.

4 امتیاز گرفتن حرف صعود رو میزنن.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عكس از بازي ديروز مي خوام
    عكس دسته جمعي شونو ! اگه كسي داره بذاره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من فکر میکردم قلعه نویی مقصره. ولی واقعا تو این بازی که ترکیب تقریبا همون ترکیب ملوان بود ما چجوری بازی کردیم ؟ یک دهم بازی با ملوان رو نکردیم. من حدس میزنم تیم آنالیز استقلال خیلی ضعیفه. مخصوصا برای بازیهای بین المللی. این مدل بازی کردن فقط میتونه نتیجه آنالیز اشتباه تیم حریف باشه... به نظر من باید یه آنالیزور حرفه ای به کادر فنی اضافه بشه.... باید هر سه بازی باقی مانده رو ببریم. تنها راه صعود اینه....
    من ناراحت شدم از شکست استقلال چون دوست ندارم به عربا بازیو ببازیم
    ولی اگر یادت باشه من بعد از بازی استقلال مقابل پرسپولیس یه تحلیلی رو که از شیوه قلعه نوعی دیده بودم گذاشتم اینجا که اون موقع همتون خندیدید و گفتید که طرف تابلوه پرسپولیسی بوده و ....
    ولی خودتون الان دارید همون حرفارو میزنید
    در کل امیدوارم دور برگشت استقلال بتونه نتایج بهتری بگیره.اصلا خوشم نمیاد عربا با بردن تیمای ما شاخ و شونه بکشن برامون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تیم بد بازی میکنه میبازه نتیجه همین میشه ، سیاست این وسط چی کارست
    منظور من افت فوتبال ایرانه بر اساس سیاست های نادرست (مثلا یکیش خصوصی نشدن باشگاه ها و .....)

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

پرسپوليس كه نزديك 4تا5 تا بزنه كه 3تا بيشتر نزد! فوتبال ايران افت نكرده!! استقلال تو آسيا نميتونه بازي كنه!چون مربي خوب تو ايران نيست تا جلوي قلعه نوعي كه فقط بلده بگه سانتر كنيد رو بگيره! ولي تو آسيا هست!! نتيجش هم اين ميشه كه ما از تيم ششم قط ببيازيم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •